Νέα

Ραντεβού με τη γκόμενα προσποιούμενη την πουτάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.693
Πόντοι
5.006
Εγώ τύπε μου πριν από χρόνια τη πρώτη φορά που πήδηξα τη γκόμενα μου σε ένα ξενοδοχείο όταν τελείωσα και ντυθηκα και ενώ αυτή έκανε μπάνιο αφηρημένος και (συνηθισμένος) άφησα στο κομοδίνο έ κλσιβνα κατοσταευρο,όταν αυτή γύρισε από το μπανάκι τής έβαλε το κατοσταρικο στη τσάντα της και μου επέστρεψε ρέστα ένα εικοσαρικο!!!
Ρε μαν κλαιω:2funny::2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Εγώ τύπε μου πριν από χρόνια τη πρώτη φορά που πήδηξα τη γκόμενα μου σε ένα ξενοδοχείο όταν τελείωσα και ντυθηκα και ενώ αυτή έκανε μπάνιο αφηρημένος και (συνηθισμένος) άφησα στο κομοδίνο ένα κατοσταευρο,όταν αυτή γύρισε από το μπανάκι τής έβαλε το κατοσταρικο στη τσάντα της και μου επέστρεψε ρέστα ένα εικοσαρικο!!!
Όπως έλεγε και ο Στέλιος Καζαντζίδης:"Τα βιώματά μου λειώνουν σίδερα.."!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γράψε κριτική τυπε μου
:kneel:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
Φίλε πολλά έδωσες.

Χαλάς τη πιάτσα.

:tooth: :tooth:
Είναι μαλάκας ο τύπος σκηνοθέτης - ηθοποιός - χορηγός ... αν η γκόμενα του τον χρέωσε 350€ τέτοια νήματα θα δουν οι ανεξάρτητες και θα το βάλουν μινιμουμ 500αρικο ... χωρίς κώλο :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Με την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;

τυπε πληρωσες για να γαμησεις τη γκομενα σου; :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Αρχίζω να πιστεύω ότι πολύς κόσμος έχει διαταραγμένη προσωπικότητα......

τυπε ο κοσμος χωριζεται σε δυο κατηγοριες :confused::confused::confused:
σε αυτους που ειναι εξω απο το τρελαδικο,και στους κλωνους του ντοπα :uglykiss::confused::confused::confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Θυμάμαι από τότε τόν Μικρούτσικο που έλεγε ότι κάνουν τέτοια role play με την Βόσσου για ποικιλία... πότε έκανε τον διαρρηκτη πότε έπαιζαν πελάτη και καμαριέρα πότε τον ληστή και την Μπατσίνα που του έκανε έλεγχο....... ΈΚΤΟΤΕ....... παντρεύτηκε άλλες δύο φορές :2funny:
Συνεχίστε έτσι και θα βρείτε το πραγματικό σας ταίρι :2funny:
Ναι είχε πει το κουτσουρακι είναι αυτοβιογραφικό , κυνηγούσε η Βόσσου τον Μικρούτσικο με ένα κουτσουρακι να του το βάλει στον κωλο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.689
Πόντοι
2.606
Με την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;
dV1BDC.gif

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936

Τύπε θα ξαναπάς;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Αρχίζω να πιστεύω ότι πολύς κόσμος έχει διαταραγμένη προσωπικότητα......
Τύπε μου, εδώ ο κόσμος ψάχνει πως θα του γαμησουν την ίδια του την γυναίκα, να κάνει τρίο, έχεις μείνει πολύ πίσω....

Ο κόσμος προχωρά μπροστά, είσαι παρωχημένος και είδος προς εξαφάνιση.

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.661
Πόντοι
736
Φίλε μου αυτό δεν ήταν παιχνίδι ,μόλις άρχισες την ρώσικη ρουλέτα και έπεσες σε κενή θαλάμη . Με όλον τον σεβασμό μου στην σχέση σου ,πρόσεχε από εδώ και πέρα γιατί της έδωσες ερέθισμα .

• Like
Αντιδράσεις: sapaki

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.570
Πόντοι
491
Τα χρηματα στα ζητησε απο την αρχη ή τα εδωσες στο τελος;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Τα χρηματα στα ζητησε απο την αρχη ή τα εδωσες στο τελος;
Τύπε μου, η καλή η φόλα, η φόλα που σέβεται το φολιασμα, ζητά πάντα τα χρήματα στην αρχή, φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό, και μετά σου λέει "μπέιμπι ιτς του μπιγκ, γιου χεβ μπιγκ ντικ, νο αναλ" και "μπέιμπι φινις, νιιντ του φίνις".

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Πολλές ταινίες με τον Μουστάκα βλέπεις τύπε....

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
96
Αύριο τι ώρα και σε ποιο στενάκι θα την βρούμε?:rockon::2funny::2funny:

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.101
Πόντοι
446
Μαν, άνοιξε της νημα στο μπου, δεν θα προλαβαίνεις να απαντάς στο viber. Βάλε και το τηλέφωνο της στην υπογραφή της για να μην σου σπάνε τα αρχιδια. Καλές δουλειές!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Κοίτα μεγάλε μην το κάνει και στα αλήθεια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom