Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Εγω σμρ θα περασω απο Γιαννιτσών κ θα εχω μερικά πορτοκαλί πάνω μου. Θα την βγαλεις πιατσα κ σμρ?
Δεν το λέω με σκοπό να σε επηρεάσω αλλά το post που αναφέρεις είναι περσινό. Παίζει να έχει αλλάξει 4 γκόμενες από τότε ο νηματοθέτης. Είναι μεγάλο αλάνι....
Τώρα αρχίζεις; Κανονικά μετά από όλα αυτά, τώρα θα έπρεπε να τελειώνεις.Αρχίζω να πιστεύω ότι πολύς κόσμος έχει διαταραγμένη προσωπικότητα......
ολο με κατι θειτσες και πατσογριες εχει νταραβερια βλεπω.Δεν το λέω με σκοπό να σε επηρεάσω αλλά το post που αναφέρεις είναι περσινό. Παίζει να έχει αλλάξει 4 γκόμενες από τότε ο νηματοθέτης. Είναι μεγάλο αλάνι....
Εγώ το έχω κάνει φίλε μου, αλλά όχι με χρήματα. Με φασόλια. Ξέρεις, επειδή ήμαστε τότε ζευγάρι και είχαμε κοινό ταμείοΜε την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;
Συνέχεια επιβεβαιώνεται φίλτατεΤώρα αρχίζεις; Κανονικά μετά από όλα αυτά, τώρα θα έπρεπε να τελειώνεις.
Επολε ζετε και κατσε κατω απο τη μπαρα ειναι η φάση. Περίμενε, ερχομαι κ γω
Καθε μέρα .....και ποιο πολλά πληρώνουμε τις γυναίκες μας και λίγα έδωσες .....Με την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;
Και άλλη ερώτηση ? Λες ντύθηκε σαν πουτανα .... λεπτομέρειες τι φόραγε πως ήταν κτλΜε την γκομενα μου, παιξαμε το εξης παιχνιδι: ντυθηκε ως πουτανα και προφασιστηκε οτι κανει πιατσα... Πηγαμε βραδυ στη Γιαννιτσων και σταματησαν καποιοι και ρωτουσαν. Εδειχνε λιγο βυζι και κωλο και ζητουσε 300€ για διωρο πηδημα... Σταματησα κι εγω, μου ζητησε 300€ για δυο ωρες. Την πηγα στο REX το ξενοδοχειο και την ξεσκισα απ ολες τις τρυπες... Την εχυσα παντου και με χρεωσε 50€ για το ακαπωτο σεξ... Γενικως η εμπειρια ηταν φοβερη... Το εχετε κανει;;;
Στο μεταξύ , οι μόνες που δεν ντύνονται σαν πουτάνες, είναι οι πουτάνες. Οι βίζιτες ειδικά.Και άλλη ερώτηση ? Λες ντύθηκε σαν πουτανα .... λεπτομέρειες τι φόραγε πως ήταν κτλ
στάσου μύγδαλα και "γκόμενά 1,70, 90 κιλά, χωρίς πατσοκοιλιά".