Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.832
- Πόντοι
- 2.606
Θα το φτιάξουμε, μην ανησυχείς.ΓΑΜΙΟΛΑ
Και ρυθμίσεις, σεταρίσματα κλπ θα τα βρούμε όλα.
Θα το φτιάξουμε, μην ανησυχείς.ΓΑΜΙΟΛΑ
θα ανοιχτει νημα με ΛΥΣΕΙΣΣτα δακτυλα το παιζω
και θα δακτυλιάσω και εσενα ετσι και ανοιξετε νημα γαμιολες τσαμπατζηδες
Χαρηκα που τα λεγαμε τοσο καιρό τυπε , θα πουμε του Μπαρου χαιρετισματα απο εσεναΘα το φτιάξουμε, μην ανησυχείς.
Και ρυθμίσεις, σεταρίσματα κλπ θα τα βρούμε όλα.
ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣθα ανοιχτει νημα με ΛΥΣΕΙΣ
Θα πω στον βάρο να το ανοίξει...Χαρηκα που τα λεγαμε τοσο καιρό τυπε , θα πουμε του Μπαρου χαιρετισματα απο εσενα
τον ξεχάσαμε ηδη ...Θα πω στον βάρο να το ανοίξει...
μπααααα..θα τον τραβολογα η κυρα για βολταΠου είναι σήμερα ο @baros ?
Σε βλάβες τρέχει πάλι?
ετσι και αρχισεις να βαζεις builds γονατισε το μηχανημα , εκτος αν παιζεις απο pc με μνημη και επεξεργαστη , τα μηχανακια τα μικρα αν τους βαλεις κανα μπιλντ πιο πολυ ωρα θα εισαι στην αναμονη παρα θα βλεπειςΔεν χρειάζεται vpn , χρειάζεται όμως καλή ταχύτητα ( τουλάχιστον 50αρα ) για καλή ανάλυση .
Τα Builds που θα εγκαταστήσει κάποιος εξαρτάται απο το τι θέλει να βλέπει , αθλητικά , ταινίες , σειρές κλπ .
Σίγουρα θέλει ψάξιμο αλλά τα ποιο πολλά υπάρχουν σε YouTube και ανάλογα forum .
ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;γραφε ΤΑ ΠΑΝΤΑ μην σε γαμησω...ετσι και αρχισεις να βαζεις builds γονατισε το μηχανημα , εκτος αν παιζεις απο pc με μνημη και επεξεργαστη , τα μηχανακια τα μικρα αν τους βαλεις κανα μπιλντ πιο πολυ ωρα θα εισαι στην αναμονη παρα θα βλεπεις
4-5 απλα addons θελει και ολα πανε μια χαρα ,και ελαφρυ και γρηγορο ..
αν του καρφωσεις και κανα list με κανάλια εισαι άρχοντας
Το βράδυ θα μπει πάλι προβληματισμένος...μπααααα..θα τον τραβολογα η κυρα για βολτα
δεν μπορω να σου πω , μου εχει πει ο Αντισθενης οχι , γιατι αλλιως θα κολλησεις με την τηλεοραση και θα βλεπεις μεχρι και Πακιστανικό κρικετ και θα σε χασουμε απο πελάτη εδω μεσαΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;γραφε ΤΑ ΠΑΝΤΑ μην σε γαμησω...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ...θελω τα παντα να βλεπω..μεχρι και ινδικο κρικετ και πολο Αιθιοπιας σε γουρνες που τις γεμιζουν ελεφαντεςδεν μπορω να σου πω , μου εχει πει ο Αντισθενης οχι , γιατι αλλιως θα κολλησεις με την τηλεοραση και θα βλεπεις μεχρι και Πακιστανικό κρικετ και θα σε χασουμε απο πελάτη εδω μεσα
και στο κινητο μπορεις να βαλεις KODI και να βλεπεις μια χαρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;γραφε ΤΑ ΠΑΝΤΑ μην σε γαμησω...
Είναι τυχερός που δε χρειάζεται ακόμη κλιματισμό με αυτόν τον καιρό.πρωτη-δευτερα θα ειναι στην κινηση με το βεντιλατερ αναμένο να δουλευει φουλ ..
κινητο τι να το κανω ρε μαλακα;εχω το οτε τιβι εκει..θελω στην ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ να το βαλωκαι στο κινητο μπορεις να βαλεις KODI και να βλεπεις μια χαρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!
αλλα εσυ ξεχασε εισαι με καρτοτηλεφωνο και κανεις αναπαντητες
σβηνει μηχανη απο διακοπτη και το παιζει οτι εχει start and stop για να κανει οικονομία ..Είναι τυχερός που δε χρειάζεται ακόμη κλιματισμό με αυτόν τον καιρό.
Θα κοίταζε συνέχεια την στάθμη της βενζίνης.
οταν χεζεις σαν τον Μπαρο που θα βλεπεις το ματς ?κινητο τι να το κανω ρε μαλακα;εχω το οτε τιβι εκει..θελω στην ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ να το βαλω