Νέα

Περί πακέτων συνδέσεων, tv, streaming, κλπ

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Υπάρχει κάποιο boxaki απο τα σπασμένα που να βγάζει όντος 4k και όχι να κάνει upscale 1080p?
Μεγάλε διαβάζεις τα ποστ ή έτσι μπαίνεις και ποστάρεις;
Αφού έχω ήδη αναφέρει εργαλείο δοκιμασμένο που παίζει μπόμπα.

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
923
Πόντοι
361
Μεγάλε διαβάζεις τα ποστ ή έτσι μπαίνεις και ποστάρεις;
Αφού έχω ήδη αναφέρει εργαλείο δοκιμασμένο που παίζει μπόμπα.
Φίλε δίκιο έχεις δεν ήξερα το νήμα πιο πριν και δεν πήγα πιο πίσω να δω την απάντηση σου.
"Μια είναι η κορυφαία λύση, δοκιμασμένη εδώ και χρόνια με τέλειο αποτέλεσμα. Amazon firestick στα 35-45€ σε συνδυασμό με Kodi και βλέπεις τα πάντα!! Τώρα αν αποφασίσεις να βάλεις και κανένα Netflix ή Disney+, τα υποστηρίζει με HD ή 4κ, ανάλογα την έκδοση.

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς κανεναν με συνδρομή iptv δοκιμασμένη να μη μπλέκω με kodi? Λέω να πάρω το xiaomi stick.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
μ αρεσει που βαζεις και ραντεβου με τον ευατο σου το ποτε θα παρεις τις αποφάσεις , λες και πρεπει να καλέσεις κανα διοικητικό συμβουλιο μετόχων ..
Η φθινοπωρινη ατζεντα τι έχει στο μενού ? αποφάσεις για την θερμανση του σπιτιου ?
Θα γίνει οικογενειακό συμβούλιο αν επιτρέπεται στον μπαμπά να πάει σε πουτανα, για το καλό της οικογένειας είναι θα γαμησει θα ξεχαρμανιασει, περισσότερα έσοδα στο σπίτι μετά, αφού θα δουλεύει με καλύτερη ψυχολογία.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.680
Πόντοι
5.595
Εδώ και 5 χρόνια περίπου σπασμένο box (MAG254) με iptv που έχει μέσα τα πάντα από υπαρκτά κανάλια (OTE-NOVA-SKY-HBO-ITV-ESPN )αλλά και πόσα δικά του φάση
Cine Comedy1
Cine Comedy2
Cine Comedy 3
Cine Horror
Cine Biography
Cine Drama1
Cine Drama2
Cine Drama 3 και άλλες πόσες κατηγορίες.

Και τεράστιο βιντεοκλαμπ γεμάτο ταινίες και σειρές που ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό και ξεχωριστή κατηγορία σε αυτό γεμάτο με 4k ταινίες.
80 ευρώ το MAG254 και μετά δίνω 90 ευρώ κάθε εξαμηνο. (15 ευρω τον μηνα δλδ)

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.559
Πόντοι
456
Εδώ και 5 χρόνια περίπου σπασμένο box (MAG254) με iptv που έχει μέσα τα πάντα από υπαρκτά κανάλια (OTE-NOVA-SKY-HBO-ITV-ESPN )αλλά και πόσα δικά του φάση
Cine Comedy1
Cine Comedy2
Cine Comedy 3
Cine Horror
Cine Biography
Cine Drama1
Cine Drama2
Cine Drama 3 και άλλες πόσες κατηγορίες.

Και τεράστιο βιντεοκλαμπ γεμάτο ταινίες και σειρές που ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό και ξεχωριστή κατηγορία σε αυτό γεμάτο με 4k ταινίες.
80 ευρώ το MAG254 και μετά δίνω 90 ευρώ κάθε εξαμηνο. (15 ευρω τον μηνα δλδ)
κι εγω το ιδιο εχω αλλα τελευταια ο δικος μου κανει νερα
την περασμενη κυριακη βγαλανε απο μεσα τα nova αθλητικα
ψαχνω για νεο νταλαβεριτζη

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.680
Πόντοι
5.595
κι εγω το ιδιο εχω αλλα τελευταια ο δικος μου κανει νερα
την περασμενη κυριακη βγαλανε απο μεσα τα nova αθλητικα
ψαχνω για νεο νταλαβεριτζη

Στο δικό μου δεν έχω κανένα παράπονο...μονο προσθέτουν δικα τους καναλια (την τελευταια βδομαδα μπηκαν καναλια Filmography Tom Hanks και Filmography Clint Eastwood) δεν αφαιρείται τίποτα.
Και πάντα με τοπ ποιότητα εικόνας και καμία διακοπή. 2-3 φορές τον χρονο να μου κανει διακοπές για μερικες ωρες.
Με πιατο nova οταν ημουν παλια πιο πολλες ειχα..ειδικα οποτε εβρεχε πολυ.

Μόνο πριν κάποια χρόνια (το 2018 νομιζω) που είχε γίνει μια καταδρομικη απο Ιντερπολ καπου στο εξωτερικο και ειχαν μπαγλαρωσει κατι μικρα ψαράκια μου ειχε κοπει για 2μιση μηνες αλλα επαγγελματιες...δεν μετρησε το διαστημα αυτο στο 6μηνο που ειχα προπληρωσει. Οταν ξαναανοιξαν ειχα την ιδια διαρκεια συνδρομη.

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.559
Πόντοι
456
Στο δικό μου δεν έχω κανένα παράπονο...μονο προσθέτουν δικα τους καναλια (την τελευταια βδομαδα μπηκαν καναλια Filmography Tom Hanks και Filmography Clint Eastwood) δεν αφαιρείται τίποτα.
Και πάντα με τοπ ποιότητα εικόνας και καμία διακοπή. 2-3 φορές τον χρονο να μου κανει διακοπές για μερικες ωρες.
Με πιατο nova οταν ημουν παλια πιο πολλες ειχα..ειδικα οποτε εβρεχε πολυ.

Μόνο πριν κάποια χρόνια (το 2018 νομιζω) που είχε γίνει μια καταδρομικη απο Ιντερπολ καπου στο εξωτερικο και ειχαν μπαγλαρωσει κατι μικρα ψαράκια μου ειχε κοπει για 2μιση μηνες αλλα επαγγελματιες...δεν μετρησε το διαστημα αυτο στο 6μηνο που ειχα προπληρωσει. Οταν ξαναανοιξαν ειχα την ιδια διαρκεια συνδρομη.
λιγο πολυ τα ιδια καναλια εχουν ολοι ! το θεμα ειναι η αξιοπιστια. Κ Εγω απο το 2018 το εχω αλλα σου ειπα προχθες μου κανανε ματζαραγκια με το νοβα σπορτς

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.680
Πόντοι
5.595
λιγο πολυ τα ιδια καναλια εχουν ολοι ! το θεμα ειναι η αξιοπιστια. Κ Εγω απο το 2018 το εχω αλλα σου ειπα προχθες μου κανανε ματζαραγκια με το νοβα σπορτς
Σίγουρα..αλλα υπάρχουν και διαφορές. Σε μένα πχ έχει απο 3 φορές σε 3 διαφορετικές ποιοτητες τα καναλια Novasports και Cosmotesports ώστε αν κολλήσει καποιο να εχεις καβατζα..Σε άλλους γνωστούς που έχω τσεκάρει δεν το έχει αυτό.

Τα έχει όλα σε SD εκδόσεις...όλα σε HD εκδόσεις και όλα σε FHD εκδόσεις.
Στο cosmote μαλιστα καποιες φορές έχω δει να μπαινουν παροδικά και
Cosmote sports 1 4k
και Cosmote Sports 2 4k
αλλά μετά απο 1-2 μερες εξαφανιζονταν αυτά.

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.559
Πόντοι
456
Σίγουρα..αλλα υπάρχουν και διαφορές. Σε μένα πχ έχει απο 3 φορές σε 3 διαφορετικές ποιοτητες τα καναλια Novasports και Cosmotesports ώστε αν κολλήσει καποιο να εχεις καβατζα..Σε άλλους γνωστούς που έχω τσεκάρει δεν το έχει αυτό.

Τα έχει όλα σε SD εκδόσεις...όλα σε HD εκδόσεις και όλα σε FHD εκδόσεις.
Στο cosmote μαλιστα καποιες φορές έχω δει να μπαινουν παροδικά και
Cosmote sports 1 4k
και Cosmote Sports 2 4k
αλλά μετά απο 1-2 μερες εξαφανιζονταν αυτά.
και εμενα μεχρι προτινος ειναι 3 ποιοτητες αλλα μετα το βγαλανε
επισης κ εμενα εχει 4κ ταινιες

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Δηλαδή προτιμάς να πληρώνεις, παρά να κάνεις τσάμπα τη δουλειά σου;
Αδερφέ για 10€ το τρίμηνο που είχα παλιότερα ναι κλαιν μαιν 3€ το μηνα από το να μπλέκω με κοντι add on α αυτή την βδομάδα δουλεύει α έπεσε ο σερβερ βάλε άλλο add on κτλ κτλ. Παλιότερα έπαιρνα από αλιεξπρες απλά ρώτησα αν έχει κάποιος άλλος δοκιμασμένη,παιρνας το λινκ τέλος.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Αδερφέ για 10€ το τρίμηνο που είχα παλιότερα ναι κλαιν μαιν 3€ το μηνα από το να μπλέκω με κοντι add on α αυτή την βδομάδα δουλεύει α έπεσε ο σερβερ βάλε άλλο add on κτλ κτλ. Παλιότερα έπαιρνα από αλιεξπρες απλά ρώτησα αν έχει κάποιος άλλος δοκιμασμένη,παιρνας το λινκ τέλος.
Χμμ όσα αξιοπρεπή πακε΄τα με IPTV έχω ακούσει είναι με 10-15ευρώ τον μήνα, όχι με 3ευρώ.
Οπότε δεν είναι και μικρό ποσό.

Όσο για το Kodi, δουλεύω με τα ΄ίδια addons εδώ και μήνα, κανένας λόγος για αλλαγή addons κλπ.

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Χμμ όσα αξιοπρεπή πακε΄τα με IPTV έχω ακούσει είναι με 10-15ευρώ τον μήνα, όχι με 3ευρώ.
Οπότε δεν είναι και μικρό ποσό.

Όσο για το Kodi, δουλεύω με τα ΄ίδια addons εδώ και μήνα, κανένας λόγος για αλλαγή addons κλπ.
Μπορείς να μου πεις εδώ ή σε πμ ένα αξιόλογο build να το βάλω στο stick?αν δεν σου κάνει κόπο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Μπορείς να μου πεις εδώ ή σε πμ ένα αξιόλογο build να το βάλω στο stick?αν δεν σου κάνει κόπο
Με build δεν ασχολούμαι γιατί έχουν πολύ σαβούρα μέσα.
Αν θες για add-on να σου πω.
Μιλάμε πάντα για ξένες ταινίες και σειρές;

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Με build δεν ασχολούμαι γιατί έχουν πολύ σαβούρα μέσα.
Αν θες για add-on να σου πω.
Μιλάμε πάντα για ξένες ταινίες και σειρές;
Ναι κυρίως αν έχεις κ live tv δεν με ενδιαφέρει cosmote ktl δεν λεω όχι.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Ναι κυρίως αν έχεις κ live tv δεν με ενδιαφέρει cosmote ktl δεν λεω όχι.
Live tv από τι κανάλια;
Να έμενες εξωτερικό θα καταλάβαινα αν μιλούσες για ελληνικά κανάλια.

Για ξένες σειρές και ταινίες, εγγύηση το Elementum addon.
Το δουλεύω χρόνια και παίζει μέχρι 4κ αν υπάρχουν πηγές.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.135
Πόντοι
1.106
Κάποια πρόταση για σταθερό iptv κανάλια Αγγλίας, Αμερικής Ελλάδας έχει κανείς. Θέαση από Android TV
Οχι μέσω kodi

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Κάποια πρόταση για σταθερό iptv κανάλια Αγγλίας, Αμερικής Ελλάδας έχει κανείς. Θέαση από Android TV
Οχι μέσω kodi
Οχι μέσω kodi
Μπες aliexpress κ αγόρασε μία συνδρομή. Κάποιοι δίνουν κ test 24 ώρες για δοκιμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom