εχει γινει αναλογη συζητηση παλαιοτερα σε αλλο thread για τη Ντινα.Εμεις οταν τη γαμουσαμε τοτε δεν υπηρχε ατομο να τη θεωρουσε τραβελι.....τα τραβελια ηταν ακριβως απεναντι και μαλιστα ηταν και επιθετικα ,μας κωλοδαχτυλιαζαν!!αντιθετα με τη Ντινουλα περνουσαμε υπεροχα στα σιδερενια κρεβατια επιδιδομενοι σε ακροβατικα γαμησια..........
Καλησπέρα. Προτείνω το θέμα να συγχωνευτεί με το "Κοπέλες που άφησαν ιστορία ΑΘΗΝΑ για τους παλαιότερους" του cgBoy και ας συνεχίσουμε να αναπωλούμε την ιστορία.
Αχαρνών και Ιθάκης δεν είχε ποτέ μπουρδέλο. Εννοείς είτε Αχαρνών και Αγ. Πέτρου (ισόγειο πίσω από Εσπέρια) ή Αχαρνών και Διογένη Λαέρτιου (ημιυπόγειο). Αρχίδια ειδικές τιμές κάνανε. Τυγχάνει να είναι τα δύο πρώτα μπουρδέλα που γάμησα το 1977.
Ειναι κακο να νομιζει πως τα ξερει κανεις ολα studian....αν εμενες στη γειτονια 35 χρονια θα το ηξερες.....δεν πειραζει δεν ειναι κακο να μαθαινει κατι ακομα και στην ηλικια μας....
χαιρετω τους συναθλητεσ. ειμαι νεο μελοσ αν και παλαιος στο αθλημα και θα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου για το παρελθον.συμφωνω με τους ανωτερω και προσθετω ΛΟΡΑ απο Φυλης περιοδο 1996-1999. Ερ. η Ελενα -φωκαιας 25 ειναι η ξανθια που εμοιαζε με την Παμελα αντερσον?
Ρεα-κανονικο ονομα Ελενη-ψηλη, αδυνατη,με πλουσια κατσαρα μαυρα μαλλια, 3+ φυσικο στηθος, εγλυφε μπαλες, παντα τελεια, ουρες οταν επεστεφε απο αδεια.Δουλεψε Καλυμνου (υπογειο), στην Αγιου Πετρου και στην Ικονιου, καθετες στην Αχαρνων, στην Φυλης,διαγωνιως απεναντι απο το βενζιναδικο,μετα σταματησε γιατι παντρευτηκε στην Θεσ/νικη.
χαιρετω τους συναθλητεσ. ειμαι νεο μελοσ αν και παλαιος στο αθλημα και θα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου για το παρελθον.συμφωνω με τους ανωτερω και προσθετω ΛΟΡΑ απο Φυλης περιοδο 1996-1999. Ερ. η Ελενα -φωκαιας 25 ειναι η ξανθια που εμοιαζε με την Παμελα αντερσον?
Η Έλενα ελληνίδα δούλευε στη Φωκαίας πριν από το αντελόσπιτο που ανεβαίνεις σκάλες την περίοδο 1999-2000 και ήταν μελαχρινη και ψηλή και έμοιαζε λίγο με κινέζα/γιαπωνέζα.