Επισκέπτης
δεν έχω δυναμεις αλλα ειναι σε στύση...χυνω στο 15λεπτο πουτανα...εχω κανα προβλημα ???και εχω ακουσει με τα πολλα υγρα δεν βγαζεις και πολυ σπερμα..
δεν έχω δυναμεις αλλα ειναι σε στύση...χυνω στο 15λεπτο πουτανα...εχω κανα προβλημα ???και εχω ακουσει με τα πολλα υγρα δεν βγαζεις και πολυ σπερμα..
δες τον αριθμο των ποστς σουδωσε λεπτομερειες, για να γινει σωστη διαγνωση ειδικα οταν ερθει ο γιατρος απολυτος
ειμαι γιατρος-φαρμακοποιος αλλα δεν καταλαβαινω τι γραφεις !!! απλα οταν συκωθει η πουτσα σου,βρες την τρυπα του μουνιου και εαν δυσκολεβεσαι να την εντοπισεις πες στην πουτανα να σε βοηθησει !!! αφου τα καταφερεις αρχισε να σπρωχνεις μπρος-πισω και πες και στην πουτανα να κανει το ιδιο εαν δεν εχεις δυναμεις!!!δεν έχω δυναμεις αλλα ειναι σε στύση...χυνω στο 15λεπτο πουτανα...εχω κανα προβλημα ???και εχω ακουσει με τα πολλα υγρα δεν βγαζεις και πολυ σπερμα..
τι ειναι αυτο φιλε?δες τον αριθμο των ποστς σου
σιωπη κλωνετι ειναι αυτο φιλε?
αχαχαχα πιστευω δεν ειναι προβλημα..ευχαριστω πολυειμαι γιατρος-φαρμακοποιος αλλα δεν καταλαβαινω τι γραφεις !!! απλα οταν συκωθει η πουτσα σου,βρες την τρυπα του μουνιου και εαν δυσκολεβεσαι να την εντοπισεις πες στην πουτανα να σε βοηθησει !!! αφου τα καταφερεις αρχισε να σπρωχνεις μπρος-πισω και πες και στην πουτανα να κανει το ιδιο εαν δεν εχεις δυναμεις!!!
οταν θες να γαμησεις ΜΗΝ πηγενεις γυμναστηριο !!!!απλα ρε παιδια κουραζομαι με το γυμναστηριο καθε μερα...
φιλε μαλλον δεν δουλευει το δυναμο σωστα,αλλα μπορει να ειναι και ιμαντας χρονισμου.δεν έχω δυναμεις αλλα ειναι σε στύση...χυνω στο 15λεπτο πουτανα...εχω κανα προβλημα ???και εχω ακουσει με τα πολλα υγρα δεν βγαζεις και πολυ σπερμα..
απλα ρε παιδια κουραζομαι με το γυμναστηριο καθε μερα...
δεν πινω τπτ φιλε μουΠρόσεχε, αυτό που πίνεις αποκλείεται να είναι νόμιμο.
φιλε μαλλον αυτο γιατι αμα την παιζω και παω να την σηκωσω στο σπιτι μου σηκωνεται σε ενα λεπτο ..ενω οταν παω σε μπουρδελο μπορει να περασουνε και 3 λεπτα για να ερθει η πουτανα και η στυση να ειναι 50% και τα χτυποκαρδια στο φουλλ...Ρε φιλε τι δεν εχεις δυναμεις?....εδω γαμανε οι γεροι να πουμε!...μαλλον ανγχος θα εχεις εκεινη την ωρα!
Ρε φιλε τι δεν εχεις δυναμεις?....εδω γαμανε οι γεροι να πουμε!...μαλλον ανγχος θα εχεις εκεινη την ωρα!
ρε πεδια γαμαω απλα οχι μεσα σε 5 λεπτα αμα το κανω γρηγορα χωρις βασυνες το κανω 10-12 λεπτα. και αμα το κανω γρηγορα στο 5 λεπτο΄;)![]()
![]()
![]()
οι γεροι ομως παιρνουν χαπακια και αυτος λεει οτι δεν ασχοληται με αυτα αλλα ισως πρεπει να αρχισει να πινει τιποτα μπας και καταφερει να γαμησει επιτελους !!!!