Νέα

Βοήθεια για αρχείο rar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κατέβασα ένα παιχνιδάκι και μου το χει αποθηκευμένο σαν rar αρχείο
ξέρει κανείς αν μπορώ να το αποθηκεύσω σαν κανονικό παιχνίδι στο pc μου; Είναι σημαντικό γιατί ως rar δε μπορεί να μου κάνει save φάσεις του παιχνιδιού και πρέπει να το ξεκινάω πάντα εκ του μηδενός  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ξέρει κανείς αν μπορώ να το αποθηκεύσω σαν κανονικό παιχνίδι στο pc μου; Είναι σημαντικό γιατί ως rar δε μπορεί να μου κάνει save φάσεις του παιχνιδιού και πρέπει να το ξεκινάω πάντα εκ του μηδενός  :rockon:
ο μορτης τα ξερει αυτα τυπε

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις δοκιμάσει να αποσυμπιέσεις το αρχείο ? Δεξί click πάνω του, και διάλεξε μία από τις επιλογές που σου δίνει (συνήθως extract to ... ) .Η επέκταση rar συσχετίζετε με το πρόγραμμα Winrar. Θα κάνεις όμως την δουλειά σου, και με άλλα προγράμματα του ίδιου τύπου π.χ. winzip, winace κτλ).

Good luck

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Είναι σημαντικό γιατί ως rar δε μπορεί να μου κάνει save φάσεις του παιχνιδιού και πρέπει να το ξεκινάω πάντα εκ του μηδενός  :rockon:
Εννοείται τύπε ότι πρέπει να κάνεις extract και εγκατάσταση του παιχνιδιού από το setup κανονικά. ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ξέρει κανείς αν μπορώ να το αποθηκεύσω σαν κανονικό παιχνίδι στο pc μου; Είναι σημαντικό γιατί ως rar δε μπορεί να μου κάνει save φάσεις του παιχνιδιού και πρέπει να το ξεκινάω πάντα εκ του μηδενός  :rockon:

Λοιπον. Παιρνεις ολα τα περιεχομενα που εχει μεσα το WinRar αρχειο
και τα βαζεις σε εναν φακελο που θα δημιουργισεις εσυ οπου θελεις.

Μετα απο αυτο....... ΚΑλΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Κατεβασε το winrar.Ειναι τσαμπε κ θα το βρεις παντου.Θα ανοιξεις το αρχειο σου με αυτο.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Συνηθως,εχει πολλα αρχεις ραρ μεσα.Θα αποσυμπιεσεις μονο το πρωτο σε ενα φακελο που θα φτιαξεις και θα του δωσεις κατευθυνση να αποσυμπιεσει εκει.Μετα εγκαθιστας κανονικα...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ακολουθα τις οδηγιες που λενε οι καυλιαρηδες πιο πανω αλλα να ξερεις οτι γενικα καλο ειναι να αποφευγεις να κατεβαζεις αρχεια rar γιατι δεν ξερεις τι σκατα μπορει να εχουν μεσα. Ειδικα για παιχνιδια να ψαχνεις πρωτα μηπως τα βρεις σε iso και να κοιτας τα σχολια στα τορρεντ που κατεβαζεις!

Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ!!!!

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ακολουθα τις οδηγιες που λενε οι καυλιαρηδες πιο πανω αλλα να ξερεις οτι γενικα καλο ειναι να αποφευγεις να κατεβαζεις αρχεια rar γιατι δεν ξερεις τι σκατα μπορει να εχουν μεσα. Ειδικα για παιχνιδια να ψαχνεις πρωτα μηπως τα βρεις σε iso και να κοιτας τα σχολια στα τορρεντ που κατεβαζεις!

Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ!!!!

Την ίδια επικινδυνότητα που έχουν τα rar αρχεία, έχουν αντίστοιχα και τα ISO. Εύκολα "πειράζονται" και αυτά. Έτσι και αλλιώς όμως, σχεδόν όλα τα σοβαρά antivirus, την ώρα του exctract κάνουν ταυτόχρονα και scanning για virus.

:thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ξέρω ναι, είπα να του στείλω πμ, αλλά είπα μπας και ξέρει κάνας άλλος  :rockon:
τυπε στειλτου να σε βοηθησει
ειναι ειδικος σε τετοια κολπα :grin:
URL]]

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Καλός. Και το φαί με το περιτύλιγμα το μαγειρεύεις;

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
κατεβασα μια μικρη ταινια σε μορφη rar και δεν μπορω να την δω ρε τυποι.
τι σκατα γινετε?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.392
Πόντοι
5.435
κατεβασα μια μικρη ταινια σε μορφη rar και δεν μπορω να την δω ρε τυποι.
τι σκατα γινετε?
πρέπει να έχεις το πρόγραμμα win rar για να την αποσυμπιέσεις και να μπορέσεις να την δεις

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
πρέπει να έχεις το πρόγραμμα win rar για να την αποσυμπιέσεις και να μπορέσεις να την δεις
το εχω αυτο προγραμμα.
αλλα μηπως δεν κανω σωστα την διαδικασια αποσυμπιεσεις?
δεν ξερω τι γινετε,με αλλες ταινιες που εχω κατεβασει δεν ειχα προβλημα.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.392
Πόντοι
5.435
το εχω αυτο προγραμμα.
αλλα μηπως δεν κανω σωστα την διαδικασια αποσυμπιεσεις?
δεν ξερω τι γινετε,με αλλες ταινιες που εχω κατεβασει δεν ειχα προβλημα.
μήπως έχεις κατεβάσει ταινία που να είναι σε χωρισμένη σε πολλά rar και πρέπει να τα κατεβάσεις όλα. αν λείπει κάποιο δεν σου αποσυμπιέζετε η ταινία

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Γενικά να τα προσεχετε τα .rar αρχεία, παίζουν και ιοί. Πρώτα σκανάρουμε με antivirus και μετά αποσυμπιέζουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom