You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο φόβος και ο τρόμος των ελλήνων εργολάβων
Φοβερό κεντρικο οικόπεδο, που όσοι εργολάβοι προσπάθησαν να το κάνουν τσιμεντοδιαμερίσμτα είδαν τα κυπαρίσσια από κάτω
Σύντομα, στο στοιχειομένο αυτό σπίτι, θα στεγαστουν τα γραφεια τις Πανελληνιας Ενωσης Καλοπληροτών Αγοραστων Απουλητων Διαμερισμάτων "Οι φίλοι των εργολάβων" (παράρτημα Σαλονίκης)
Επισκέπτης
Ας μας πει κάποιος εμπειρίες αν έχει δει κάποιο φάντασμα με τα μάτια του ή αν συνέλαβε κάποιο φάντασμα ο φάκος στην κάμερα ξερωγώ.....
Ας μας πει κάποιος εμπειρίες αν έχει δει κάποιο φάντασμα με τα μάτια του ή αν συνέλαβε κάποιο φάντασμα ο φάκος στην κάμερα ξερωγώ.....
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Φοβερό κεντρικο οικόπεδο, που όσοι εργολάβοι προσπάθησαν να το κάνουν τσιμεντοδιαμερίσμτα είδαν τα κυπαρίσσια από κάτω
Σύντομα, στο στοιχειομένο αυτό σπίτι, θα στεγαστουν τα γραφεια τις Πανελληνιας Ενωσης Καλοπληροτών Αγοραστων Απουλητων Διαμερισμάτων "Οι φίλοι των εργολάβων" (παράρτημα Σαλονίκης)
Εμεις θα ξορκισουμε την καταρα .....
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εγω θα εξορκισω τα φαντασματα της αθηναςΠρόεδρε ποτε θα βρεις χρόνο να εγκαινιάσεις το παράρτημα της Σαλονίκης. επιτελους
Στοίχειοσε το στοιχειμένο
Μονο ο εξορκισμός σου θα το σώσει
Εσυ θα αναλαβεις την συμπρωτευουσα
Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να μας ξορκισουν οι 300 της βουλης και να μην προλαβουμε να πουμε κιχ, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια !!!!!
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
φαντασματα, καφετζουδες, χαρτοριχτρες, γουρια, ματιασμα,θεοι και δαιμονες και λοιπες δοξασιες ανηκουν στον μεσαιωνα.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
εγώ πιστεύω...ειδικά στη φυλής είναι ένα όπου ενώ φαίνεται ήσυχο και όμορφο ακούγονται κάτι υπόκοφα και αισθησιακά βογκητά και ήχοι από ξύλο....29 κατασκευαστές πλυντηρίων ακόμα ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο σαπούνι για να καθαρίσουν την κακκή ενέργεια...Συγνώμη κόλας αλλά πιστεύεται σε Φαντάσματα και Στοιχειωμένα σπίτια?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.642
- Πόντοι
- 5.097
καλα μαλακα γελα να μη σου τυχει μονοΣυγνώμη κόλας αλλά πιστεύεται σε Φαντάσματα και Στοιχειωμένα σπίτια?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
η isomat το σκέφτηκε καλά??
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σπούδασα σε ΑΕΙ της Αθήνας. Όλα τα χρόνια των σπουδών μου έμενα στο Μετς. Στην περιοχή αυτή (by the way, από τις ομορφότερες της Αθήνας -ακόμα τη νοσταλγώ) υπάρχει το άλσος Λογγίνου από το οποίο περνούσα πολύ συχνά, αφού άλλωστε ήταν κοντά στο σπίτι μου. Φανταστείτε την έκπληξή μου, όταν πριν λίγο καιρό είδα ότι στο ιντερνετ υπάρχουν ένα σωρό κείμενα που υποστηρίζουν ότι το εν λόγω άλσος είναι "στοιχειωμένο". Πιστέψτε με, τίποτα το αφύσικο δεν είχα καταλάβει τα 5 χρόνια που ζούσα στη γειτονιά και περνούσα συχνά από εκεί.
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
καλα αμα δω φαντασμα θα κατσω να μεκαλα μαλακα γελα να μη σου τυχει μονο
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
ξέρεις ότι το ψευδώνυμο μου το άλλο είναι the ghost...καλα αμα δω φαντασμα θα κατσω να με
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις