καλησπέρα σε όλους.ένα νέο σινεμά άνοιξε και υπόσχεται πολλά στην αθηνα...έχει πάει κανεις?τι παίζει μέσα?τι άτομα μαζεύει?περιμένω να πάτε k να βάλουμε κριτικές...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
καρολου 8 μεταξουργειο
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Στα μέρη σου είναι και δεν το ξέρεις?Πες μας που είναι, για να έχουμε λόγο και ιδία αντίληψη.
Καο σε είχα για προχώ.....
Στα μέρη σου είναι και δεν το ξέρεις?
Καο σε είχα για προχώ.....
Ηδονίζομαι να παρακολουθώ τα αριστουργήματα της 7ης τέχνης οίκωθεν. Μόνο γι'αυτό το λόγο μου έχει διαφύγει η ύπαρξή του.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η χαρα του τυπου πιπατσου και του τυπου 1234567
αν και δεν ξερω αν τους κανει αφου αυτοι δεν θελουν κυριλα αλλα να ψωνιζονται σαν τσουλες
αν και δεν ξερω αν τους κανει αφου αυτοι δεν θελουν κυριλα αλλα να ψωνιζονται σαν τσουλες
η χαρα του τυπου πιπατσου και του τυπου 1234567
Τύπε τα παραλές. Αφού επιτρέπονται και ζευγάρια.....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
- μη γράφετε Greeklish
- έχει μπει το σινεμά στον www.bourdela.com/tsontosinema/athina/adult-theaters/]κατάλογο[/url]
- έχει μπει το σινεμά στον www.bourdela.com/tsontosinema/athina/adult-theaters/]κατάλογο[/url]
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Γνωρίζουμε προσωπικώς! Εδώ καταγάμησες ότι θηλυκό εισέρχοταν στα Kino των FKK!!!!Ηδονίζομαι να παρακολουθώ τα αριστουργήματα της 7ης τέχνης οίκωθεν. Μόνο γι'αυτό το λόγο μου έχει διαφύγει η ύπαρξή του.
Γνωρίζουμε προσωπικώς! Εδώ καταγάμησες ότι θηλυκό εισέρχοταν στα Kino των FKK!!!!
attol69
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Αμάν :S - μάλλον αυτό εδώ εννοείς ε;η χαρα του τυπου πιπατσου και του τυπου 1234567
τι κριτική είναι αυτή ρε συ; Έμεινα μαλάκας :S
Επρεπε να έχει και τους τίτλους των ταινιών, όχι έτσι ξερά τις κατηγορίες...
Κανονικα ναι ετσι πρεπει να ειναι!
μακαρι αυτος ο χωρος να ηταν ενας χωρος εκτωνοσης και απελευθερωσεις ολων ,δηλαδη να μπορουν να βρουν στεγη οι gay οι λεσβιες αλλα και τα ζευγαρια και οι απλες καθημερινες γυναικες που θα ηθελαν να ζησουν μια περιπετεια μιας δυο ωρων!!!
αλλα δυστυχως κατα την γνωμη μου στην ελλαδα δεν υπαρχει η οριμοτητα για τετοιους χωρους και μαλλον θα καταληξει σαν τα υπολοιπα τσοντοσινεμα που θα ζουν με τους gay πορνογερους και τα τσολια να ψωνιζονται !!!!
αλλα δυστυχως κατα την γνωμη μου στην ελλαδα δεν υπαρχει η οριμοτητα για τετοιους χωρους και μαλλον θα καταληξει σαν τα υπολοιπα τσοντοσινεμα που θα ζουν με τους gay πορνογερους και τα τσολια να ψωνιζονται !!!!
μακαρι αυτος ο χωρος να ηταν ενας χωρος εκτωνοσης και απελευθερωσεις ολων ,δηλαδη να μπορουν να βρουν στεγη οι gay οι λεσβιες αλλα και τα ζευγαρια και οι απλες καθημερινες γυναικες που θα ηθελαν να ζησουν μια περιπετεια μιας δυο ωρων!!!
Η φιλοσοφια του αυτη που λες ειναι.Αλλα μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου οτι θα εξελιχθει οπως ειπες~!
Συμφωνώ!
Αργά ή γρήγορα έτσι όπως λες θα καταλήξει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις