You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιέs αντρικέs κολόνιεs καυλώνουν τιs γυναίκεs?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 318
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.camilledessayage.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/male.jpg[/img[/URL]]
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
http://[URL unfurl="true"]www.camilledessayage.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/male.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τοσο καλη ειναι βιλμα? αν και την εχω δει πολλεs φορεs δεν ετυχε να την παρω , μου φαινεται οτι πρεπει ομωs
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 325
- Πόντοι
- 2.287
με τα πόδια τί κάνουμε.....
Ειχα αγορασει παλια μια κωλονια μεσα απο διαφημιστικο.. σε ενθετο.. με καινουργιες τσοντες dvd..Mia κωλονια γυρω στα 60 ευρω την ειχα παρει οτι διεγειρει τις γκομενες..Εκανε δουλεια καυλωναν οι γκομενες μετα δεν την ξαναπηρα γιατι τελειωνε γρηγορα.. και ηταν σε μικρο μουκαλι.. αλλα κανει δουλεια.. εχει μεσα κατι αν θυμαμε καλα ορμονες που τραβανε τις γκομενες..Βασικα σε εμενα οι γκομενες ερχοντουσαν κοντα και ελεγαν τι ωραια κωλονια φορας απο που την πηρες τι μαρκα ειναι ποσο τη πηρες κτλ καυλωναν... Απο εκει και περα ηταν θεμα δικο μου.. το πως θα την προσεγγισω.. αλλα κανουν δουλεια αυτες οι κωλονιες..
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Fahrenheit
http://1.1.1.3/bmi/[URL unfurl="true"]www.productappeal.com/photos/uncategorized/fahrenheit.jpg[/img[/URL]]
αυτο ειναι το απολυτο αρωμα...δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε ρωτησει τη αρωμα βαζεις κ ας το καταλαβε.....
[/quote]ξεπερασμενο πολλυ
cool water, davidof τισ καβλώνει όλες, και στα στριπτηζάδικα με ρωτάνε το άρωμα φοράω.Για ριχτε καμια ιδεα για κολονια που να γουσταρουν οι γυναικεs,εγω προσοπικα εχω κολησει με τη Moschino Friends γιατι ειναι απαλη αλλα την εχω βαρεθει σε γκομενεs ομωs αρεσει
Ειχα αγορασει παλια μια κωλονια μεσα απο διαφημιστικο.. σε ενθετο.. με καινουργιες τσοντες dvd..Mia κωλονια γυρω στα 60 ευρω την ειχα παρει οτι διεγειρει τις γκομενες..Εκανε δουλεια καυλωναν οι γκομενες μετα δεν την ξαναπηρα γιατι τελειωνε γρηγορα.. και ηταν σε μικρο μουκαλι.. αλλα κανει δουλεια.. εχει μεσα κατι αν θυμαμε καλα ορμονες που τραβανε τις γκομενες..Βασικα σε εμενα οι γκομενες ερχοντουσαν κοντα και ελεγαν τι ωραια κωλονια φορας απο που την πηρες τι μαρκα ειναι ποσο τη πηρες κτλ καυλωναν... Απο εκει και περα ηταν θεμα δικο μου.. το πως θα την προσεγγισω.. αλλα κανουν δουλεια αυτες οι κωλονιες..
σοβαρά?....δεν ήταν απάτη δηλαδή?
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
για πεs ρε φιλε και που το βρισκειs αυτο?Ειχα αγορασει παλια μια κωλονια μεσα απο διαφημιστικο.. σε ενθετο.. με καινουργιες τσοντες dvd..Mia κωλονια γυρω στα 60 ευρω την ειχα παρει οτι διεγειρει τις γκομενες..Εκανε δουλεια καυλωναν οι γκομενες μετα δεν την ξαναπηρα γιατι τελειωνε γρηγορα.. και ηταν σε μικρο μουκαλι.. αλλα κανει δουλεια.. εχει μεσα κατι αν θυμαμε καλα ορμονες που τραβανε τις γκομενες..Βασικα σε εμενα οι γκομενες ερχοντουσαν κοντα και ελεγαν τι ωραια κωλονια φορας απο που την πηρες τι μαρκα ειναι ποσο τη πηρες κτλ καυλωναν... Απο εκει και περα ηταν θεμα δικο μου.. το πως θα την προσεγγισω.. αλλα κανουν δουλεια αυτες οι κωλονιες..
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ειναι διαχρονικηξεπερασμενο πολλυ
μη σου πω και για την yatagan
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τοσο καλη ειναι βιλμα? αν και την εχω δει πολλεs φορεs δεν ετυχε να την παρω , μου φαινεται οτι πρεπει ομωs
Δοκιμασε την .... προσωπικα τη θεωρω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ...
Μαν το ειχα παρει απο ενα διαφημιστικο με τσοντες.. Και διαφορα αλλα που εχει μεσα κτλ.. Εχει 5-6 χρονια αλλα ηταν στα 60 ευρω.. και στην καταχωρηση.. οτι ερεθιζει η μυρωδια τις γυναικες..Και οντως το εκανε αυτο..Δεν ασχοληθηκα οταν τελειωσε γιατι εκανα την δουλεια μου και χωρις αυτην την κωλονια..Θα την βρεις σε εταιριες που πουλανε μεσο ιντερνετ τσοντες Και διαφορα αλλα προιοντα σχετικα με το σεξ.Να ξερεις να ειναι ακριβη αν εχει 10 ευρω ειναι μουφα..
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
οκ κουκλα θα την τιμησω,σ ευχαριστωΔοκιμασε την .... προσωπικα τη θεωρω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις