Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.956
Πόντοι
2.036
Άρα για να μαζέψουμε κάπου την λίστα και να βοηθήσουμε όλοι όλους - σύμφωνα με τις τελευταίες 10 σελίδες ισχύει (σχετικά αυτό βέβαια πάντα):

Κλειω Deluxe - φουλ;;

Χριστιαννα Joy - χερι

Αγγελική Fantasy - φουλ

Δαναη Silk - καλαμακι

Ντιανα Deluxe - φουλ;;

Lily Joy - φουλ;

Ελενη Αττικα- φουλ

Μαιρη DM - οσο πανε οι συναντησεις ανεβαινει μεχρι φουλ;

Ζέτα Deluxe - Φουλ

Όσοι έχουν να προσθέσουν στην λίστα ας προχωρήσουν ελεύθερα.
Στην λίστα πρέπει να μπει και η τεα θεωρώ αφού ανήκει σε αυτό το είδος μασάζ.
Τεα : blow-b2b γυμνο-χερι-69-φιλια-οχι σεξ

TheGamer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
458
Πόντοι
21

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Υπαρχει καποια ενημερωση για Στελλα - Deluxe? Εχει γραφτει μονο οτι σε διπλο με την Ινεσσα γελαγαν ειρωνικα κλπ. Στα του μασαζ και αν προχωραει περαιτερω δεν εχει υπαρξει κατι. Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει για να προστεθει στη λιστα

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
249
Πόντοι
21
- Νίνα προχωρούσε μέχρι φουλ. Χέρι από την πρώτη φορά και καλαμάκι, σεξ από την δεύτερη πολύ άνετα. Δεν την έχω πάρει από όταν επέστρεψε

- Mary apo dm που είχα πάρει πριν 2 βδομάδες σε εμένα δεν έκανε τίποτα και δεν άφησε και υπονοούμενο για επόμενο ραντεβού (ενώ είχα δει εδώ ότι όλοι λένε άνετα)

- Στέλλα ήθελε 30 για χέρι και δεν τα κατάφερε και δωσα αλλά το κάνει από το πρώτο ραντεβού

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
409
Πόντοι
21
Είναι ίδια η Juliet lemonia ?? Ή είναι ιδέα μου ??

Συνημμένα

• Screenshot_2025-03-10-17-59-59-078_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2025-03-10-17-59-59-078_com.instagram.android.jpg
    837,3 KB · Εμφανίσεις: 31

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
409
Πόντοι
21

apbu

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
612
Πόντοι
80
Έχουμε γνώμη για massage therapy all4you?

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
983
Πόντοι
361
Καλησπερα σε ολους υστερα απο πολυμηνη αποχη,

Επεστρεψε με μερικες δοκιμες στο μασαζ κατ οικον για να διαπιστωσω οτι επικρατεί πλεον μια τάση για μεγάλη κοροϊδία.

Δοκιμασα fantasy - Ινα και ραφαελλα. Η Ινα πολυλογου, φωτοσοπ αρκετο, προχωραει πολυ μαλλον. Εγω δεν εφτασα φουλ. Μασαζ μετριο παντως. Η ραφαελλα καλο μασαζ, δεν προχωρησε μου ειπε για την επομενη φορα

Δοκιμασα joy - λιλυ, καλος χαρακτηρας, συμπαθητικο μεσαζ με εσωρουχα. Εφτασε μεχρι χερι. Δεν ενεδωσε σε καλαμακι που ζητησα με τιποτα

Δοκιμασα και dm - mary: εδω τα πολλα γελια γιατι ειχα διαβασει απο συναγωνιστες διαφορα. Δυστυχως δεν της εκανε η αφεντια μου και οπως σε συναδελφο παραπανω δεν καταφερα να παρω τιποτα! Μου κανει εντυπωση πως σε αλλους προχωραει με ανεση κιολας

Κοινως τα ιδια και τα ιδια και με πολυ χρημα για να πετυχουμε μια καλουτσικη χαραλωση στο κατ οικον.

Θα επανελθω με νεα κασκαντεριλικια

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
1.169
Πόντοι
371
- Νίνα προχωρούσε μέχρι φουλ. Χέρι από την πρώτη φορά και καλαμάκι, σεξ από την δεύτερη πολύ άνετα. Δεν την έχω πάρει από όταν επέστρεψε

- Mary apo dm που είχα πάρει πριν 2 βδομάδες σε εμένα δεν έκανε τίποτα και δεν άφησε και υπονοούμενο για επόμενο ραντεβού (ενώ είχα δει εδώ ότι όλοι λένε άνετα)

- Στέλλα ήθελε 30 για χέρι και δεν τα κατάφερε και δωσα αλλά το κάνει από το πρώτο ραντεβού
Η Γιασμινα μας το παιζει δυσκολη?

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
622
Πόντοι
81
Υπαρχει καποια ενημερωση για Στελλα - Deluxe? Εχει γραφτει μονο οτι σε διπλο με την Ινεσσα γελαγαν ειρωνικα κλπ. Στα του μασαζ και αν προχωραει περαιτερω δεν εχει υπαρξει κατι. Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει για να προστεθει στη λιστα
φραπες και μονο φραπές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom