Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.970
- Πόντοι
- 6.256
Ολα αυτα ξεκινησαν απο τον Βαρδινογιαννη,συνεχιστηκαν απο τη Ψιψινελ και τα τελειοποιησαν μετα Κοκκαλης,Σαββιδης και Χοντρος.εγραψα ηδη οτι διαφωνω και ειναι ο λογος που εχω σταματησει να ασχολουμαι ουσιαστικα.
ηταν ωραιες εποχες τοτε και τις κατεστρεψαν οι 2 προεδροι μας ξεκαθαρα.
λενε οτι παλια εκανε χειροτερα ο καπετανιος και ο τιγρης αλλα αφου δεν τα εζησα δεν εχω ξεκαθαρη αποψη.
ο θειος με την παραγκα και ο χοντρος με τραμπουκισμο σκοτωσαν ολο τον ανταγωνισμο και κατα συνεπεια το ενδιαφερον μου.
υ.γ. οποιος δεν καταλαβαινει οτι δεν ειναι απλο το να εχεις καθε χρονο εξασφαλισμενα τα λεφτα του τσλ και τι χαντικαπ σου δινει ειναι αρρωστημενα βαμμενος γαυρος η μπετοβλακας
Το πιο απλο που μπορει να γινει για να τελειωσουμε με ολα αυτα ειναι να βγει μια κυβερνηση με αρχιδια και να πει τελος η ΕΠΟ και πλεον θα εχουμε εμεις τον ελεγχο του ποδοσφαιρου....εκει να δεις ολοι αυτοι οι "επενδυτες" και δηθεν φανατικοι οπαδοι των ομαδων τους για ποτε θα κοψουν λασπη.
Και ναι δεν θα παιζουμε στην Ευρωπη...τεραστιο το κοστος δεν θα αποκλειονται οι ομαδουλες μας στον πρωτο γυρο των προκριματικων καθε χρονο.