Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 54 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 151366
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επικοινωνία με το γραφείο OK ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καίτη που είναι τόσο εξυπηρετικοί
Το κορίτσι στην ώρα του στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο πριαμο στο Παγκράτι
Πολύ κομψά ντυμένη και τα μαλλιά της αλογοουρά όπως είχα ζητήσει ένα πεταχτό φιλί στην αρχή και ζήτησε να πάει για φρεσκάρισμα
Επιστρέφει με ωραία λευκά εσώρουχα μοσχομύριζε ολόκληρη με πλησιάζει και αρχίζει να με χαϊδεύει και να με φιλάει αργά και εστισιακα στο λαιμό την πιάνω από το μαλλί και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα της αφαιρώ τα εσώρουχα και την γλείφω σε όλο της το σώμα το μουνάκι της πολύ καθαρό και χωρίς μυρωδιές μου λέει έχω καυλώσει πολύ θέλω να γεφτο την πούτσα σου μωρό μου
Πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα πίπα καλή με μπόλικο σάλιο πέρασε κι από μπαλάκια τα εγλειφε τόσο ωραία λίγο ήθελε να με τελειώσει βάζω το προφυλακτικό και την καρφώνω στα ορθια ιεραποστολικό στα πλάγια και τέλος από πάνω όπου τελείωσα μέσα της στο προφυλακτικό
Αντέχει ακολουθεί το ρυθμό σου και όταν σταματήσεις για ανάσες ξεκινάει εκείνη πραγματικά ξέρει να πηδιέται καλά και το νιώθει
Περάσαμε για ντουζακι και οι δύο επιστρέφουμε για να πάρουμε τις ανάσες μας τα είπαμε λιγάκι αγγλικά πολύ καλά μπορείς να συνεννοηθείς
Επανάληψη με πίπα στην αρχή την στήνω όρθια στο κρεβάτι της γλύφω λίγο το μουνί παίρνω το προφυλακτικό και την καρφώνω στα όρθια τη στήσιμο η γυναίκα έφαγε και τις μπάτσες της ιεραποστολικό
Doggy Και τελείωμα στα όμορφα βυζάκια της φρεσκαρίστηκε η Melisa Και με αποχαιρέτησε με ένα πεταχτό φιλί

Το κορίτσι είναι πολύ καλό ξέρει να πηδιέται καλά και θέλει να σε ευχαριστήσει
Πέρασα πολύ καλά και το ευχαριστήθηκα
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου