Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.137
Πόντοι
2.356
Αν είσαι λάτρεις των old school μηχανημάτων , social arenas στην Καλλιθέα είναι καλό.
Επιπλέον , όλα τα γυμναστήρια 17:00-22:00 είναι φουλ η καλύτερη ώρα είναι να πας πολύ πρωί 6:00-6:30
Ελάχιστα γυμναστήρια ανοίγουν 06:00-06:30 στις περιοχές που ζητάει ο άλλος. Σε κάθε περίπτωση έχεις δίκιο: Πρέπει να έχεις πολύ γερά νεύρα για να πηγαίνεις γυμναστήριο απογεύματα. Σχεδόν σε όλα τα γυμναστήρια γίνεται πανηγύρι κανονικό.

Επίσης να ενημερώσω ότι σκάνε αρκετοι και αρκετά πρωί.

airbus350

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Σε άλλο στον Άλιμο που πήγα,με συνδρομή 80€ τον μήνα ναι μεν δεν είχε τον πολύ κοσμο αλλά με τέτοια συνδρομή θες καλύτερα μηχανήματα απ' την βασική σειρά της technog
Τέλος,από την εμπειρία μου τα technogym μηχανήματα είναι σκουπίδια , τα καλύτερα μηχανήματα είναι τα Cybex τα άσπρα που κατασκευάστηκαν περίπου αρχές 2000

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.395
Πόντοι
496
Παιδιά δουλεύω 7:30 κ ξεκινώ για την εργασία μου 7:10. Όταν σχόλαω 16:00 πάω καρφί κ μπορώ να κάνω προπόνηση σε ανεκτά επίπεδα νεύρων. Επειδή όμως δουλεύω οικοδομή καμία φορά θέλω να ξεκουράζομαι κ να πηγαίνω γύρω στις 20:00.
Οπότε οι μύστες των νοτίων προαστίων ας πούνε προτάσεις.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.541
Πόντοι
441
Παιδιά δουλεύω 7:30 κ ξεκινώ για την εργασία μου 7:10. Όταν σχόλαω 16:00 πάω καρφί κ μπορώ να κάνω προπόνηση σε ανεκτά επίπεδα νεύρων. Επειδή όμως δουλεύω οικοδομή καμία φορά θέλω να ξεκουράζομαι κ να πηγαίνω γύρω στις 20:00.
Οπότε οι μύστες των νοτίων προαστίων ας πούνε προτάσεις.

Αν έχεις συνέπεια και πειθαρχία βάζε λεφτά στην άκρη ώστε να φτιάξεις ένα home gym.
Δεν θέλει πολλά άλλωστε, με μια μπάρα και μερικούς αλτήρες κάνεις τις πιο βασικές και ουσιαστικές ασκήσεις.

Προτιμώ να μην κάνω καθόλου γυμναστική παρά να πηγαίνω γυμναστήριο και να περιμένω πότε θα τελειώσει ο άλλος, να μην υπάρχουν καλιμπραρισμένα και καλοσυντηρημένα όργανα, τα αποδυτήρια να είναι βρώμικα, να επικρατεί βαβούρα και να σιχαίνεσαι οπουδήποτε ακουμπήσεις.

Παλαιότερα είχα δοκιμάσει crossfit, functional και κάτι άλλο ομαδικά όμως τα βαρέθηκα. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να έχεις καλά αποτελέσματα. Στην πλειονότητα τους οι περισσότεροι που ''κάνουν κάτι'' απλώς κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και χάνουν χρόνο/χρήμα.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.395
Πόντοι
496
Αδερφέ home gym είχα εκεί που εμένα παλιά από περίοδο καραντίνας. Όμως επειδή η μοίρα με έφερε Αθήνα και δεν έχω χώρο πάω σε κανονικό γυμναστήριο. Αυτό που λες ότι προτιμάς να μην πηγαίνεις το έκανα κ εγώ 5 μήνες με αποτέλεσμα να χαλάσω πολύ γι'αυτό και χάνομαι λίγο μπας κ βρεθεί κάτι αξιοπρεπές (από θέμα εξοπλισμου κ κόσμου κυρίως)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.233
Πόντοι
506
Screenshot_20210617-195704_Discord.jpg.fc3804e71c5ba04e2d55cd99fc849f72.jpg

Stories

Νέο!

Stories