alexrover415@
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
H Μαλβίνα κάνει διάλλειμα από τις 19 του μηνός μέχρι τον Ιανουάριο. Για Αριάδνη δεν το σκέφτηκα. Ευχαριστώ.Αριάδνη και Μαλβίνα.
H Μαλβίνα κάνει διάλλειμα από τις 19 του μηνός μέχρι τον Ιανουάριο. Για Αριάδνη δεν το σκέφτηκα. Ευχαριστώ.Αριάδνη και Μαλβίνα.
...και η Αριαδνη ειναι εξαφανισμενη το τελευταιο διαστημα (τηλεφωνα, viber, νημα κτλ).H Μαλβίνα κάνει διάλλειμα από τις 19 του μηνός μέχρι τον Ιανουάριο. Για Αριάδνη δεν το σκέφτηκα. Ευχαριστώ.
Αν και σου είπαν για τις συγκεκριμένες κοπέλες, θα συμφωνήσω με τον @Odin_ . Δες και αντριαννα έχω την εντύπωση, αλλά νομίζω κάνε και μία προσπάθεια αν σου αρέσει κάποια από τα γραφεία και είναι διαθέσιμη.Μάγκες καλησπέρα και χρόνια πολλά, χρονιαρες μέρες. Ξέρετε κανένα κορίτσι που να κάνει ραντεβού αργά; Τύπου έως και 02.00 το βράδυ; Έως 150€ .
Επειδή οι περισσότερες τελειώνουν το πρόγραμμα τους στις 10.00 με 12.00 το βράδυ ξέρω γω.
Ευχαριστώ!
...καλησπερα μαγκα μου! Κοιτα να δεις ειναι παραξενη η ωρα κ μπορει η ανεξαρτητη που θα κλεισεις (αν βρεις) να ειναι ασυνεπης τελικα ή να εχει κουραστει απο τα ραντεβου ή να της εχει τυχει κατι αλλο και να σε κανονιασει! Και ειναι πικρα τετοια ωρα να ψαχνεσαι κ να βαρας τηλεφωνα για να βρεις αλλη!
Θα σου προτεινα την σιγουρια του γραφειου κ αν θελεις να εχεις περισσοτερες επιλογες, παρε νωριτερα για το κλεισεις ωστε να πετυχεις διαθεσιμες κ τις κοπελες που γουσταρεις!
Αν λέτε τη πιτσιρικα τη ξανθούλα που έχει παίξει σειρήνα, να σου πω ότι είναι περίεργος χαρακτήρας. Εμένα μου ριξε μπιφτέκα στο χοτελ 1μιση ώρα,ήρθε με 2 σακούλες ρούχα(casual ρουχα),άβαφη και μισοκοιμησμενη.Για Αριάδνη δεν το σκέφτηκα. Ευχαριστώ.
δεν νομιζω οτι εχει παιξει σε σειρηνα.Αν λέτε τη πιτσιρικα τη ξανθούλα που έχει παίξει σειρήνα, να σου πω ότι είναι περίεργος χαρακτήρας. Εμένα μου ριξε μπιφτέκα στο χοτελ 1μιση ώρα,ήρθε με 2 σακούλες ρούχα(casual ρουχα),άβαφη και μισοκοιμησμενη.
Έχω ακούσει να ρίχνει μπιφτέκια στα ραντεβου και από άλλους εδώ.
Αλλά είναι νυχτοπουλι,και 6 η ώρα το πρωί θα τη βρεις.
Η Αριαδνη θα σου ερθει μετα τα Χριστουγεννα!H Μαλβίνα κάνει διάλλειμα από τις 19 του μηνός μέχρι τον Ιανουάριο. Για Αριάδνη δεν το σκέφτηκα. Ευχαριστώ.
δεν νομιζω οτι εχει παιξει σε σειρηνα.
Φαντάζεσαι να την πάρεις και να μη σε αφήνει να της γλύφεις τις υπερβυζάρες της; Χαχαεχεις κανενας εμπειρια ?
Ναι! Επαιζε και μπαλιτσα Αγκύρας 1..ρδελομπού..Sexy Νικολέτα 6983374487
6983374487 Είμαι η Νικολλέτα μια καυτή σέξι κοπελίτσα 30 ετών Ελληνίδα ανεξάρτητη στην Αθήνα. Το ύψος μου 1.70εκ και είμαι 65 κιλά με σώμα φωτιά που θα σε κολάσει. Στήθος 5άρι με ρώγες που διψούν να τις γευτεί η γλωσσίτσα σου. Μουνάκι καυτό που διψάει για καλό γλύψιμο και ποιοτικό καυτό...kanesex.com
Ρομπέρτος?
...μπαρμπουτσαλαΣτο κατώτερο γαστρεντερικό υπάρχουν κύτταρα τα οποία παράγουν βλέννα και διευκολύνουν την προώθηση του εντερικού περιεχομένου. Ονομάζονται goblet cells. Σε κάποιους ανθρώπους, όταν καυλώνουν, υπερπαράγεται βλέννα η οποία λειτουργεί ως φυσικό λιπαντικό. Αυτό είναι το άσπρο που βλέπετε. Δεν είναι χύσια του μύστη, ούτε του αγοριού της.
Ωστόσο παραμένει άκρως κακόγουστο. Απορώ πως μια γυναίκα επιτρέπει να ανεβαίνουν τέτοιες φώτο της χωρίς να είναι εδώ να απαντήσει. Σε άλλη φαινόταν λες και έχει κονδυλώματα. Ας την αφήσουν να διαφημιστεί μόνη της αν θέλει, δεν το κάνουν πετυχημένα.
Εγώ έχω καλή εμπειρία. Όντως μαγκάκι και σέξυ πιτσιρικα. Μερικά έως πολλά προβλήματα στην επικοινωνία όμως τα εχει.Πολυ μαγκακι κ ετοιμολογη! Παντως, αναφερονται καλα σχολια!
Τι εννοεις? Οτι δυσκολα τη βρισκεις για ραντεβου?Εγώ έχω καλή εμπειρία. Όντως μαγκάκι και σέξυ πιτσιρικα. Μερικά έως πολλά προβλήματα στην επικοινωνία όμως τα εχει.