Ε βλέπει μάλλον ότι η κοπέλα έχει δουλίτσα και λεει δεν το τσιμπαμε το δεκαρικάκι... Αν ο άλλος ειναι καυλωμένος θα κάνει πως δεν καταλαβαίνει.... Αυτά τα φαντασιόπληκτα των τσατσάδων ότι ο καυλωμένος πελάτης (σε μια περιοχή με 30 σπιτάκια που παρέχουν σεξυπηρεσίες) θα κάνει τον μαλάκα για να γαμήσει επειδή πέρασε δωμάτιο με ξεπερνάει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (2 μέλη και 93 επισκέπτες)
Boubis_cams
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μεινετε μακρια απο ελενα ραισα.
Σκετη φόλα πλεον. Καλυτερα ας δωσετε 30€ σε εναν φτωχο.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.987
- Πόντοι
- 456
Μας καύλωσες ρε κερατά.Δεν έχω δει πιο λυσσασμένη πουτάνα. Να γλείφει κώλο από μόνη της, να λέει στα Ουκρανορωσικα «γαμησε με πιο δυνατά».
Να χύνεις και να σου λέει έχω άλλα δέκα λεπτά, γάμηςε με κι άλλο, αγαπάω το σεξ.
Μια φορά είχα κέφια και την πλήρωσα να την γαμησω από κώλο. Έλαμψαν τα μούτρα της.
Ξέρει κανείς αν είναι εδώ η Ρίτα και αν όχι πότε γυρνάει;
Μου γεννήθηκε η επιθυμία να της σκίσω την κωλάρα.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.797
- Πόντοι
- 201
Φεβρουάριο γυρνάει πήγε να πολεμήσειΜας καύλωσες ρε κερατά.
Ξέρει κανείς αν είναι εδώ η Ρίτα και αν όχι πότε γυρνάει;
Μου γεννήθηκε η επιθυμία να της σκίσω την κωλάρα.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.987
- Πόντοι
- 456
Καλώς να ορίσει!Φεβρουάριο γυρνάει πήγε να πολεμήσει
Ας έρθει με την παραλλαγή για να είναι έτοιμη για μάχη .
North people
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Πολλοι περιμενουμε φιλε, Θα αρχισει και αυτη να κλεινεις ραντεβου για να περασεις.Μου γεννήθηκε η επιθυμία να της σκίσω την κωλάρα.
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Παει να τους γαμησει με κωλο!!!Φεβρουάριο γυρνάει πήγε να πολεμήσει
Είναι παιδί του λαού... Ελπίζω να μην αρχίσει με τίποτα 50 το απλό. Όποια φευγει και έρχεται με ένα 10ρακι τσιμπημένο ξεκινάειΠολλοι περιμενουμε φιλε, Θα αρχισει και αυτη να κλεινεις ραντεβου για να περασεις.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.089
- Πόντοι
- 13.755
Εσύ γιατί δεν τα έδωσες σε κανένα φτωχό αφού και πριν ένα μήνα έγραφες ακριβώς τα ίδια για την συγκεκριμένη και τελικά ξαναπήγες?Μεινετε μακρια απο ελενα ραισα.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.987
- Πόντοι
- 456
Δεν υπάρχει λογική όταν αποφασίζει το κάτω κεφάλι. Απλά θα θέλαμε και μια ενημέρωση.Εσύ γιατί δεν τα έδωσες σε κανένα φτωχό αφού και πριν ένα μήνα έγραφες ακριβώς τα ίδια για την συγκεκριμένη και τελικά ξαναπήγες?
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Καλα χαλαρωστε λιγο δεν ειναι η πρωτη φορα που φευγει η κοπελα για αρκετο καιρο, ανθρωπος ειναι να χαλαρωσει θελειΕίναι παιδί του λαού... Ελπίζω να μην αρχίσει με τίποτα 50 το απλό. Όποια φευγει και έρχεται με ένα 10ρακι τσιμπημένο ξεκινάει
Να χαλαρωσει όσο θέλει.... Απλά συνήθως μετά το χαλάρωμα όλες ερχονται με λιγο πιο τσιμπημένο σε τιμές μενού....Καλα χαλαρωστε λιγο δεν ειναι η πρωτη φορα που φευγει η κοπελα για αρκετο καιρο, ανθρωπος ειναι να χαλαρωσει θελει
Αμα αρχισει και η ριτα με τη σκατοφατσα που εχει να δουλευει με ραντεβου θα τα εχω δει ολα....η ριτα ουτε για 20 ευρω δεν κανει..ειναι βρωμιαρα ειναι μονο για μερακληδες μου γουσταρουν γλυφοκωλια και δαχτυλα στη σουφρα...Πολλοι περιμενουμε φιλε, Θα αρχισει και αυτη να κλεινεις ραντεβου για να περασεις.
Να μιλας καλυτερα για την Ριτα την Ριταρα. Αλλιως στησε κωλο εσυ με την πανεμορφη φατσα σου να σε δοκιμασουμε.Αμα αρχισει και η ριτα με τη σκατοφατσα που εχει να δουλευει με ραντεβου θα τα εχω δει ολα....η ριτα ουτε για 20 ευρω δεν κανει..ειναι βρωμιαρα ειναι μονο για μερακληδες μου γουσταρουν γλυφοκωλια και δαχτυλα στη σουφρα...
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.004
- Πόντοι
- 4.766
Άρχισαν να θίγονται σιγά σιγά οι κρυφοαδερφουλες..μην τα γράφεις αυτά αδερφέ..Αμα αρχισει και η ριτα με τη σκατοφατσα που εχει να δουλευει με ραντεβου θα τα εχω δει ολα....η ριτα ουτε για 20 ευρω δεν κανει..ειναι βρωμιαρα ειναι μονο για μερακληδες μου γουσταρουν γλυφοκωλια και δαχτυλα στη σουφρα...
North people
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
με 30 ξεκινουσε αυτη, το ειχε αλλαξει?Είναι παιδί του λαού... Ελπίζω να μην αρχίσει με τίποτα 50 το απλό. Όποια φευγει και έρχεται με ένα 10ρακι τσιμπημένο ξεκινάει
North people
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Μονο για το πρωκτικο παω.. αποφευγω να την φιλαω γιατι ξερω οτι κανει σε αλλους γλυφοκωλια, ακομα και στο ελευθερο στοματικο δεν την αφηνω.Αμα αρχισει και η ριτα με τη σκατοφατσα που εχει να δουλευει με ραντεβου θα τα εχω δει ολα....η ριτα ουτε για 20 ευρω δεν κανει..ειναι βρωμιαρα ειναι μονο για μερακληδες μου γουσταρουν γλυφοκωλια και δαχτυλα στη σουφρα...
Εχει κοσμο παντως, παροτι μετρια εμφανισιακα κανει το παραπανω και κραταει πελατεια, αν εκανε αποστειρωμενο σεξ, θα βαρουσε μυγες το μονο σιγουρο.
North people
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Τωρα μου ρθε στο μυαλο η Σοφια, αν εκανε γλυφοκωλια θα ηταν ακριβως το ιδιο με οτι γραφετε για την Ριτα.. ασε που τα πουτσοτριψιματα που εκανε η Σοφια δεν τα εκανε αλλη κοπελα..αμα ηθελες το εβαζες σχεδον μεσα, τωρα δεν ξερω εχω χρονια να παω μαζι της.
Η για τ αλλα που λετε δαχτυλα κλπ. Ξερετε ποσοι πανε σε Σοφια, Εβελινα και αλλες κοπελες για αυταρχικα και τετοια;; δηλαδη τι πιστευετε οτι μονο η Ριτα κανει;;
Η για τ αλλα που λετε δαχτυλα κλπ. Ξερετε ποσοι πανε σε Σοφια, Εβελινα και αλλες κοπελες για αυταρχικα και τετοια;; δηλαδη τι πιστευετε οτι μονο η Ριτα κανει;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις