Θεσσαλονικη μενω απλα ειμαι ανατολικα και με την κινηση που εχει στο κεντρο θελω σιγουρα 30 λεπτα μεχρι τα μπουρδελα..εχει τυχει να κανω και 1 ωρα αν κατεβω το μεσημερι που κλεινει η αγορα....
Πάντως υπάρχουν κ κοπέλες ψυχούλες και αγενείς...εμένα το στανταρακι μου με απογοήτευσε,οκ δεν πας για συνοικέσιο,αλλα οχι κι έτσι ρε αδερφε,να σου λέει οτι στην προσωπική της ζωή γυρνάει από δω κι από κει με γκόμενους κ να σου βάζει πάγο ..κάπου λες κι εσύ άντε γεια,πόσο δούλεμα πχια..με σεβασμό ρε παλληκάρια αλλά οκ κάποιες φορές η σκληράδα τους δεν περιγραφεται
Θεσσαλονικη μενω απλα ειμαι ανατολικα και με την κινηση που εχει στο κεντρο θελω σιγουρα 30 λεπτα μεχρι τα μπουρδελα..εχει τυχει να κανω και 1 ωρα αν κατεβω το μεσημερι που κλεινει η αγορα....
Δεν λεει ποιες μερες δουλευει...Για το πουτσο ειναι αυτα τα μπουρδελα σε αυτο το πρασινο δουλευε παντα μια gilf με κοντο ξανθο μαλλι και μετα ειχαν ενα τζανκι και πολλες φορες ειναι κλειστο....ουτε για βολτα πλεον δεν μπαινω εκει.......αν πηγε καποιος και ειδε τη Ροζα να ενημερωσει...
Αυτη η ροζα αξιζει μεσα?? Την γαμησε κανεις οταν δουλευε στο medusa???
Αυτό το Ν Ουρανού 28 το πράσινο είχε μια Μαρίνα κοντούλα μιλφ...τι έγινε πάει κι αυτή?άσε μου φαίνεται να ψάξω να βρω καμμία γκόμενα γιατί δεν λέει...απογοητευση