Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.432
Πόντοι
746
Αυτό προσπάθησα να του πω ότι για να κερδίσει πελάτη κάνει τα πάντα και αν δεν ήταν 10 και ήταν παραπάνω δεν θα έκανε τπτ θα περίμενε…εμένα περισσότερο θα με ενδιέφερε να πλυθεί μετά από τον άλλο παρά ο χρόνος…γιατί τελευταία που πήγα με την Έλενα ήταν ένας μπάρμπας από την οικοδομή μαζί με τα μαδέρια χαλί μαύρο και ήρθε σε μένα μπαμ…άρα μπανάκι γιόκ
Ετσι φιλε χανει δεν κερδιζει, γιατι ο αλλος νομιζει οτι ειναι ξεπετα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.516
Πόντοι
746
Μου έχει τύχει πολλές φορές να μου πούνε περίμενε τώρα θα βγει το κορίτσι και να περιμένω 20 λεπτά. Πλέον μετά από καναδυο λεπτά φεύγω. Σχετικά με την Έλενα έχω πολλά χρόνια να περάσω, δεν μου άρεσε ποτέ και από ότι θυμάμαι μέσα στο δωμάτιο μέτρια πραγματα. Ήταν και μια άλλη που μοιαζαν πολύ και ακουγόταν ότι ήταν αδερφές, εκείνη ήταν καλύτερη στο δωμάτιο. Ξέρει κανείς αν ήταν όντως αδερφές;

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
630
Πόντοι
81
Μια απορία,γλυφομούνι σε πουτανα εχει ρίσκο?...γίνεται συχνά κάτι τέτοιο,έχει εμπειρία κάποιος στα σπιτάκια?θα ήθελα να ζητήσω σε καποια
Προφανώς έχει ρίσκο ( κονδύλωμα το πιο λίγο που ρισκάρεις)

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.358
Πόντοι
1.076
Πέρασε κανένας πρωινός από το μπαντ γκιρλς?
Πέρασα κατά τις 3 για να την δω κλειστό.μας δουλεύουν αλλά γράφουν στο σάιτ αλλα κάνουν.γενικα σήμερα αρκετά ήταν κλειστά και στην φριξου και Μινώταυρου και αλλού μετά από μια βόλτα που έκανα.λογικα λόγω Πάσχα θα έχουν φύγει κοπέλες.

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
0
Πρωινό γαμησι με τη Ναταλίτσα μου που είχα πολύ καιρό να επισκεφθώ.
Τώρα τι να σχολιάσω και τι να γράψω...
Εγώ άλλη τέτοια περίπτωση γυναίκας να γαμιεται με τόση μανία και λύσσα δε θυμάμαι.
Δηλαδή κάθε φορά απορώ σαν την πρώτη φορά.
Οι ριπές από το μουνι της ασταμάτητες, γίναμε μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω ,πάθος, αισθησιασμός,τεχνική...σαν χαρακτήρας όσοι την γνωρίζουμε πρόκειται για διαμάντι...

Τίποτα δεν έχει αλλάξει με τη Νάταλι ,αντιθέτως δεν χορταινει τις καύλες της ποτέ.
Καλημέρα η αλήθεια είναι εσύ την έκανες φίρμα…είχα πάει και έφευγα μέχρι που διάβασα σχολεία σου και από τότε έγινε στάνταρακι μου…! Σου χρωστάει από την εξέλιξη της…

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
657
Πόντοι
86
Πρωινό γαμησι με τη Ναταλίτσα μου που είχα πολύ καιρό να επισκεφθώ.
Τώρα τι να σχολιάσω και τι να γράψω...
Εγώ άλλη τέτοια περίπτωση γυναίκας να γαμιεται με τόση μανία και λύσσα δε θυμάμαι.
Δηλαδή κάθε φορά απορώ σαν την πρώτη φορά.
Οι ριπές από το μουνι της ασταμάτητες, γίναμε μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω ,πάθος, αισθησιασμός,τεχνική...σαν χαρακτήρας όσοι την γνωρίζουμε πρόκειται για διαμάντι...

Τίποτα δεν έχει αλλάξει με τη Νάταλι ,αντιθέτως δεν χορταινει τις καύλες της ποτέ.
Καλημέρα Αλ, σε ποίο την βρίσκουμε τη κοπέλα? Την έχει με φωτό το άλλο Σιτέ? Ευχαριστώ πολύ.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
504
Πόντοι
291
Πέρασα πριν μέρες με την Μαρίνα Ελληνίδα στο ξύλινο το παλιό της Νατάσσας, ακούω κριτικές για να ς σας πω κι εγώ την εμπειρία μου ώστε να δείτε ότι οι απόψεις και το τι δέχεται ο καθενας είναι διαφορετικά απο άτομο σε άτομο

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.111
Πόντοι
371
Μια απορία,γλυφομούνι σε πουτανα εχει ρίσκο?...γίνεται συχνά κάτι τέτοιο,έχει εμπειρία κάποιος στα σπιτάκια?θα ήθελα να ζητήσω σε καποια
Ζήτα και μετά πες μας εδώ πως ήταν..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.111
Πόντοι
371
Πέρασα πριν μέρες με την Μαρίνα Ελληνίδα στο ξύλινο το παλιό της Νατάσσας, ακούω κριτικές για να ς σας πω κι εγώ την εμπειρία μου ώστε να δείτε ότι οι απόψεις και το τι δέχεται ο καθενας είναι διαφορετικά απο άτομο σε άτομο
Πες την γνώμη σου χωρίς να περιμένεις να διασταύρωσης αυτά που θα πουν άλλοι,πάντα μα πάντα ο κάθε άνθρωπος περνάει διαφορετικά με την κάθε κοπελα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.111
Πόντοι
371
Καλημέρα η αλήθεια είναι εσύ την έκανες φίρμα…είχα πάει και έφευγα μέχρι που διάβασα σχολεία σου και από τότε έγινε στάνταρακι μου…! Σου χρωστάει από την εξέλιξη της…
Είχα περάσει καταλαθος μαζί της όταν δούλευε ερημίτη ήταν η 3 η 4 μέρα της ,από τότε για πρωί όταν. Θέλω μόνο Ναταλία, είναι απίστευτη είναι πολύ καλή..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα Αλ, σε ποίο την βρίσκουμε τη κοπέλα? Την έχει με φωτό το άλλο Σιτέ? Ευχαριστώ πολύ.
Δεν έχει φώτο και είναι στο γκοντιβα πρωί καταπληκτική γυναίκα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.313
Πόντοι
13.755

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.418
Πόντοι
11.585
Λας βεγκας, στο 1 η Ριτα, στο δίπλα του μια λατίνα, στο τρίτο δεν άνοιξαν.
Τυπε τι κινηση ειχε απο αναμονη η Ριτα, γαμαμε.?? ή μεχρι να μπουμε δωματιο μας εχει φυγει η καυλα....

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
956
Πόντοι
81
Εγω παλι οτι και να ακουω για τη Ναταλι απο την στιγμη που ειναι 50+ χρονων και σαν hobbit ΔΕΝ με καυλωνει καθολου....πιστευω ειναι για "μερακληδες" που δεν τους νοιαζει η εμφανηση και κοιτανε μονο τις υπηρεσιες....

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
55
Like
4.647
Πόντοι
6.817

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
4.432
Πόντοι
746
Εγω παλι οτι και να ακουω για τη Ναταλι απο την στιγμη που ειναι 50+ χρονων και σαν hobbit ΔΕΝ με καυλωνει καθολου....πιστευω ειναι για "μερακληδες" που δεν τους νοιαζει η εμφανηση και κοιτανε μονο τις υπηρεσιες....
Πες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom