Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

mtryfonas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
110
Πόντοι
0
Καύλα είναι και η πούτσα της ετοιμοπόλεμη να σου σκισει το κωλαντερο,εμένα με γάμησε ηταν η πρώτη μου φορά με γαμούσε 20 συνεχή λεπτά,,μμμμ...γκόμενα 20 χρονών ,στα 52 μου ήθελα να δοκιμάσω εξαιρετική επιλογή!
εγώ όταν την πήρα γιαννιτσών μια φορά ως ενεργητικός επειδή της έπαιζα και τον πούτσο όσο την γαμούσα, δεν θυμάμαι να είχε μεγάλο πράγμα. Νομίζω λόγο ορμονών αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, διορθώστε με αν την έχει πάρει κάποιος. Πάντως για παθητικό η τύπισσα ήταν μια χαρά, και σκεφτόμουν να την επισκεφτώ και σε σπίτι

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.446
Πόντοι
446
Και μεγάλη να μην την έχει, αν η γαμιάς πιάσει ρυθμό, μια χαρά πάει η πράξη. Σίγουρα πολύ προτιμότερο απ' το να την έχει μεγάλη και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της απ' τη βαρεμάρα.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.446
Πόντοι
446
Την έδωσα τον κώλο μου μπήκε ωραία μέσα μου την ενιωθα....μμμμμ,πρωτάρης ημουν..

Συγχαρητήρια :-D

Να ξέρεις τώρα που έγινε η αρχή, δεν υπάρχει σταματημός. Θα το ζητάς συνέχεια.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
640
Πόντοι
6.120
Έχουμε αποδεικτικά στοιχεία?

lolobe

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Έχουμε αποδεικτικά στοιχΧθεσινη συνάντηση

Χθεσινή συνάντηση με Fernanda έκλαψα τα λεφτά μου, δεν άφησε το κινητό από τα χέρια. Πλήρωσα για μια ώρα έφυγα στο τέταρτο

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
679
Πόντοι
81
Τελικά ρε παιδιά έχω καταλάβει ένα πράγμα. Κατά 99,99% όλες που έρχονται για λίγες μέρες και δεν μένουν μόνιμα Ελλάδα είναι ξεπετες, κάνουν αρπαχτές και δεν τις ενδιαφέρει τίποτα. Ευτυχώς που γράφουμε και καμιά κριτική εδώ και γλιτώνουμε χρήματα.

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
679
Πόντοι
81
Και για τις δύο δεν γράφουν καλά πράγματα.... Φαβελοτραβελες ξεπετες

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
34
Like
3.995
Πόντοι
1.446
Τελικά ρε παιδιά έχω καταλάβει ένα πράγμα. Κατά 99,99% όλες που έρχονται για λίγες μέρες και δεν μένουν μόνιμα Ελλάδα είναι ξεπετες, κάνουν αρπαχτές και δεν τις ενδιαφέρει τίποτα. Ευτυχώς που γράφουμε και καμιά κριτική εδώ και γλιτώνουμε χρήματα.
ΝΑΙ. Υπάρχουν και εξαιρέσεις όμως όπως η Hellena "Kavalcante"

JP_nick

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, εκτός απο την Τζοάνα Κρος( ινστα: cross.skg ) εχουμε κανενα άλλο τετοιο αστερι κρος απο Θεσσαλονίκη? Η συγκεκριμένη είναι απιθανη εχω βρεθεί μαζί της 3 φορές απλα δεν κάνει συνεχεια συναντησεις λειπει εκτός συχνα

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.446
Πόντοι
446
Ποια είναι αυτή αρχηγέ;

Δυστυχώς, φεύγει αύριο, αλλά μην απελπίζεσαι. Έρχεται συχνά - πυκνά. Ωραίο μιλφ φαίνεται.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.954
Πόντοι
606
εγω την ειχα παρει και μ χ πει μ 60 κ δεν πηγα !!!!της ξανα εστυλα σημερα μ διαβασε αλλα δεν μ απαντησε δεν περημενα την εκανα γ αλλα ...Αλλα ναι ειναι στ επομενα οταν ξαναρθει τωρα μετα το καλοκαιρι λογηκα την κανω για καμια παραλια

BurdelKing

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
10
Πόντοι
0
Χθεσινή συνάντηση με Fernanda έκλαψα τα λεφτά μου, δεν άφησε το κινητό από τα χέρια. Πλήρωσα για μια ώρα έφυγα στο τέταρτο
Προειδοποίησα όλους πριν λίγες μέρες, είναι χάσιμο χρημάτων και χρόνου, είναι άχρηστο.

james44

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
50
Πόντοι
0
Θα ήθελα τη βοήθεια σας,κάποιος που να έχει εμπειρία με τη τρανς εστρελα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom