Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.570
Πόντοι
206
Με τρώει σαν εμπειρία να πάω για μια φορά σε κωλομπαρο αλλά φοβάμαι μήπως πέσω σε τίποτα πενηνταχρονες Πολωνες ή Ρουμάνες με τα βυζιά μέχρι το πάτωμα και δεν ξέρω από πού να φύγω. Αυτό έχω ψυλιαστει εδώ μέσα στο Bou.

Manosstag 13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Δεν προλαβα να τη ρωτησω επειδη εφευγε. Χθες παντως που μπηκα και μεσα στο μαγαζι δεν ητανε. Γιαυτην πηγα, για να τη γνωρισω. Ισως ειχε ρεπώ. Θα ξαναπαω μονο και μονο για να την πετυχω. Αξιζει τον κοπο. Ειναι μακραν η καλυτερη απο ολες εκει μεσα (καλα οι αλλες δεν βλεπονται, ενω αυτη ειναι πραγματικα πολυ ομορφη). Εκτος αν σταματησε απο κει και την πετυχω πουθενα αλλου.
Στο pub life υπαρχει καβατζα αλλα δεν νομιζω να πηγαινουν οι γυναικες τους πελατες τους εκει. Ειναι ενα μικρο δωματιακι πανω εκει που αλλαζουν οι κοπελες με ενα μονο κρεβατι. Εχει και πορτα που κλεινει. Αλλα οσες πανε με πελατες τους πανε εξω σε ξενοδοχειο, οταν κλεινει το μαγαζι.

Αναφορικα με τον κοριτσαρο που γνωρισα εκει πηγα σημερα και την περιμενα απο τις 6 το απογευμα μηπως και φανει και πραγματι ηρθε. Λοιπον τη λενε Δεσποινα, ελληνιδα, πανεμορφη, κουκλα ειναι. Καμια σχεση με τις αλλες εκει μεσα. Και κανει και ωραια συζητηση. Κυριλέ γκομενα. Καθισα μαζι της τρεις ωρες και την κερναγα ποτα. Το αξιζε. Και ναι η Ελενη η ξανθια που ειναι 60 +φευγα γαμιεται αλλα εξω μονο τωρα νομιζω.
Pub life λέγεται τώρα napoli δουλεύει ακόμα η Ελένη και δύο τρεις ακόμα τελευταία φορά που πέρασα

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
0
παιδιά ξέρουμε τι παίζει με το κωλόμπαρο στην Δροσοπούλου 127 Palace Bar???? Πρέπει να είναι πολύ παρακμή και θα ήθελα να πάω. Απλά αν το κάνω και πάω μόνος θα ρίξω σύρμα εδω την ώρα που θα μπώ! Αν μετα απο 3 ώρες το πολύ δεν έχετε απάντησή μου θα παρακαλόυσα να καλέσετε την Αστυνομία και να αναφέρεται την εξαφάνισή μου οκ?

Αν ξέρει κανεί κάτι ας μας πεί!!!!!

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
87
Πόντοι
0
παιδιά ξέρουμε τι παίζει με το κωλόμπαρο στην Δροσοπούλου 127 Palace Bar???? Πρέπει να είναι πολύ παρακμή και θα ήθελα να πάω. Απλά αν το κάνω και πάω μόνος θα ρίξω σύρμα εδω την ώρα που θα μπώ! Αν μετα απο 3 ώρες το πολύ δεν έχετε απάντησή μου θα παρακαλόυσα να καλέσετε την Αστυνομία και να αναφέρεται την εξαφάνισή μου οκ?

Αν ξέρει κανεί κάτι ας μας πεί!!!!!
Δεν είναι κωλόμπαρο φίλε. Ήταν πριν από 30 χρόνια. Μπαρ που το έχουν μαύροι είναι. Έχω πάει μια φορά, όταν έχασα το λεωφορείο

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
0
Δεν είναι κωλόμπαρο φίλε. Ήταν πριν από 30 χρόνια. Μπαρ που το έχουν μαύροι είναι. Έχω πάει μια φορά, όταν έχασα το λεωφορείο

Το είδα τυχαία περνώντας απο εκεί! Οκ φίλε σε ευχαριστω για την απαντηση! Ετσι οπως το ειδα μου φανηκε κωλομπαρο! Να σαι καλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom