Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Σκέφτομαι να πάω με μαρίνα 60 , τι ηλικία έχει φίλε? Αξίζει?Μαρίνα 60 μόνο
Σκέφτομαι να πάω με μαρίνα 60 , τι ηλικία έχει φίλε? Αξίζει?Μαρίνα 60 μόνο
Σκέφτομαι να πάω με μαρίνα 60 , τι ηλικία έχει φίλε? Αξίζει?
Αξίζει φουλ μη το συζητάςΣκέφτομαι να πάω με μαρίνα 60 , τι ηλικία έχει φίλε? Αξίζει?
Αξίζει φουλ μη το συζητάς
Και εγώ συμφωνώ, πολύ fake γουστάρει να γαμηθεί όπως θέλει εκείνη και όχι όπως θέλεις εσύ.εγω ειμαι απο αυτους που δεν ενθουσιαστηκαν παντω, πολυ fake pse μου ειχε φανει ολη η φαση
γιαυτο και δεν την ξαναειδα ποτε
εγώ έχω πάει μαζί της επίτηδες 4 φορές για να σιγουρευτώ πριν πω το οτιδήποτε και πάντα με καλή διάθεση από μέρους μου.σεβαστες οι αποψεις των παλαιοτερων εδω μεσα περι Μαρινας60 , ομως η πλειοψηφια την θεωρουν κορυφη στον χωρο λογω τιμης και υπηρεσιων.
εξ' ου οτι ειναι...δυσευρετη
σεβαστες οι αποψεις των παλαιοτερων εδω μεσα περι Μαρινας60 , ομως η πλειοψηφια την θεωρουν κορυφη στον χωρο λογω τιμης και υπηρεσιων.
εξ' ου οτι ειναι...δυσευρετη
Η Μαρινα πηδιεται οταν θελει, οπου θελει και αν θελει. Θελει υπομονη και λιγη τυχη να την βρεις
ΕυχαριστώΕχει κατεβει η αγγελία
εγώ έχω πάει μαζί της επίτηδες 4 φορές για να σιγουρευτώ πριν πω το οτιδήποτε και πάντα με καλή διάθεση από μέρους μου.
και τις 4 φορές έφυγα με την ίδια μή ευχαρίστηση.
ενώ ας πούμε για παράδειγμα Αντριάνα ή jo respect
σίγουραεγω παλι το ακριβως αντιθετο
την εχω συναντησει αρκετες φορες και περναω τελεια μαζι της
προφανως ειναι θεμα γουστου του καθενος
Νομιζω οτι ειναι κατι ρωσιδες gilf που ειχαν χωρο καλλιθεα παλιοτερα....Κρατα τα λεφτα σου..Καλημερα παιδια γνωμη για τηνπαρακατω gilf ;;; Κοντα στο μετρο Αττκης μου ειπε 50,00 εχει παει κανεις;
Πάρε τηλέφωνο 6943686585 για να περάσουμε ωραία Αρχεία - Love List
www.lovelist.com.gr
Ορεξατη Ροξανη 6943686585 - SEXAKI.GR
Τόλμησε και δεν θα χασεις πάρε τηλέφωνο 6943686585 για αισθησιακό σεξ χωρίς πίεση χρόνουsexaki.gr
Βασικα ειναι η φιλη της Ναντιας που ειναι στην αχαρνων. Δεν ηταν ποτε στην Καλλιθεα!Νομιζω οτι ειναι κατι ρωσιδες gilf που ειχαν χωρο καλλιθεα παλιοτερα....Κρατα τα λεφτα σου..
Ειναι η Ναντια που γραφει ακριβως απο πανω ο αλλος συναγωνιστης. Εχει χωρο αχαρνων, εχουν γραφει πολλα εδωΠαιδιά υπάρχει στο φβ μία θεία ή γκρανι τέλος πάντων, ονόματι Μαργαρίτα Δρίτσα που δίνει τηλ και λέει πως γαμιέται. Ξέρει κάνεις τίποτα αν αξίζει; Ανοιχτό το προφίλ της, τα λέει χύμα δηλαδή γι'αυτό αναφέρω και όνομα.
Οκ τότε, δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτή. Σ' ευχαριστώ.Ειναι η Ναντια που γραφει ακριβως απο πανω ο αλλος συναγωνιστης. Εχει χωρο αχαρνων, εχουν γραφει πολλα εδω
Αυτη φιλε μου ειναι η Ναντια απο αχαρνων αστο καλυτερα πολυ χαλια εμφανιση ειναι πολυ καλτιλα πολυ μεγαλη σε ηλικια δεν λεει.........Παιδιά υπάρχει στο φβ μία θεία ή γκρανι τέλος πάντων, ονόματι Μαργαρίτα Δρίτσα που δίνει τηλ και λέει πως γαμιέται. Ξέρει κάνεις τίποτα αν αξίζει; Ανοιχτό το προφίλ της, τα λέει χύμα δηλαδή γι'αυτό αναφέρω και όνομα.