Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.167
Πόντοι
5.916

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
674
Πόντοι
81
σημερινό πέρασμα από Εξάρχεια. Είχε πολύ ωραίο καιρό και αφού πέρασα από Μάρνης και Στουρνάρη κατέληξα στη Σόλωνος για Καφέ..και είπα αφού είμαι εδω δίπλα δεν πάω και μια Σουλίου???? Παίρνω τηλ. μου ανοίγουν απευθείας και ανεβαίνω πάνω.....χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει η Μαρία η πενταγιώτισσα με την Ούμα θέρμαν. Το ρόστερ συμπλήρωνε η Εύα η ελληνίδα και λάτρης κατοικιδίων, ο ζινεντιν ζιντάν και η ούρσουλα άντρες. Μου έδωσαν χυμό ανανα με passion fruit και τελικά επειδή ήθελα ενα καλό επαγγελματικό μασάζ πήρα τον ζιζού που ξέρει από αυτά και πέρασα ζάχαρη. Ποικιλόμορφο ρόστερ με ποικιλία επιλογών.
Όταν γράφεις κεφατος δυσκολεύομαι να σε αναγνωρίσω...(Καλοπροαίρετα το γράφω εννοείται)

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
σημερινό πέρασμα από Εξάρχεια. Είχε πολύ ωραίο καιρό και αφού πέρασα από Μάρνης και Στουρνάρη κατέληξα στη Σόλωνος για Καφέ..και είπα αφού είμαι εδω δίπλα δεν πάω και μια Σουλίου???? Παίρνω τηλ. μου ανοίγουν απευθείας και ανεβαίνω πάνω.....χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει η Μαρία η πενταγιώτισσα με την Ούμα θέρμαν. Το ρόστερ συμπλήρωνε η Εύα η ελληνίδα και λάτρης κατοικιδίων, ο ζινεντιν ζιντάν και η ούρσουλα άντρες. Μου έδωσαν χυμό ανανα με passion fruit και τελικά επειδή ήθελα ενα καλό επαγγελματικό μασάζ πήρα τον ζιζού που ξέρει από αυτά και πέρασα ζάχαρη. Ποικιλόμορφο ρόστερ με ποικιλία επιλογών.
Χάχαχα παίχτη ποια είναι η ούμα θερμάν και ποια η Ούρσουλα Αντρές?
Το Κατερινάκι?

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.724
Πόντοι
446
Έχει περάσει κανείς από Σινώπης τελευταία;;;
Δουλεύει κανονικά;;

Stories