Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 23 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τίνα, ένα τίμιο κορίτσι, αλλά δυστυχώς όχι για συνοδό πολυτέλειας.

Ρωτάω το γραφείο να μου προτείνουν κάποιες για μια συγκεκριμένη ώρα, δυστυχώς μου πρότειναν την Τίνα. Αρχικά τους αρνήθηκα ευγενικά, όμως άλλαξα γνώμη και τη συνάντησα. Ο λόγος που άλλαξα γνώμη είναι γιατί και τα κοριτσάκια έχουν τη χάρη τους.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει ένα κοριτσάκι. Είναι το ίδιο με τις φωτό, αλλά δυστυχώς απέχει αρκετά. Δεν ξέρω αν οι φωτό είναι παλιές ή έχουν υποστεί πολύ καλή επεξεργασία, αλλά το κορίτσι έχει παραπάνω κιλά, και ακμή.

Με είχαν προειδοποιήσει συναγωνιστές πώς είναι πιο κάζουαλ, ανάλογα με τις καύλες της θα έχει όρεξη για σεξ.

Ναι είχε όρεξη για σεξ, αλλά θα φτάσουμε κι εκεί.

Με υποδέχθηκε εγκάρδια, μου έσκασε ένα γλυκό φιλάκι στο μάγουλο, η πρώτη εντύπωση είναι θετική. Στην αρχή σκάλωσα με το παρουσιαστικό της, όμως είχε ένα συμπαθητικό πρόσωπο με ζεστά μάτια. Με χάλασε το σώμα της, αλλά δεν ήταν σε βαθμό να κάνω μεταβολή και να φύγω. Φαινόταν χαρούμενη και με προέτρεψε να κάνω γρήγορα μπάνιο.

Βγαίνω από το ντουζ, ξαπλώνω δίπλα της και με πρωτοβουλία της σκάσανε τα πρώτα γλωσσόφιλα.

Τη ρωτάω αρχικά εάν νιώθει άνετα και αν πάω να κάνω κάτι που δεν της αρέσει, να με σταματήσει. Όχι κανένα πρόβλημα, λέει, θέλω σεξ, σε γουστάρω. Εκτίμησα την ειλικρίνεια της. Γιατί μου αρέσει να βλέπω τον παρτενέρ να επιθυμεί να περάσει όμορφα και αυτό με εξιτάρει.

Συνεχίσαμε τα γλωσσόφιλα, φάνηκε να γουστάρει. Έγλυφε παντού, πριν φτάσει χαμηλά για μια αρκετά καλή πίπα. Γρήγορα με ρώτησε αν θέλω να μου φορέσει καπότα αλλά της είπα ότι θέλω να συνεχίσει και δεν παραπονέθηκα. Ήταν αρκετά καλή, κι ας μην τον έβαζε όλο μέσα. Πέρασε κι από τα αρχίδια μια βόλτα, με καλό ρούφηγμα.

Τη γδύνω, αποκαλύπτεται ένα καλό σώμα, αλλά δυστυχώς κάτω του μετρίου. Καλά βυζιά αλλά κάπως πεσμένα, μεγάλη μέση με λίγη κοιλίτσα, ο κώλος όμως καλός. Έχω την εντύπωση πώς δεν το προσέχει καθόλου.

Με καβάλησε με αργό τρόπο που γρήγορα έγινε γρήγορος. Για κάποιον περίεργο λόγο, κατάφερε να με καυλώσει πολύ. Τα γλωσσόφιλα συνεχίστηκαν, το κορίτσι έδειχνε να το απολαμβάνει.

Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό, μετά στα στα τέσσερα, τελειώσαμε με εκείνη ξαπλωμένη μπρούμυτα. Στο ιεραποστολικό δυσκολευτήκαμε λίγο, γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, τρόμαξε με το μέγεθος. Που δεν είναι και τίποτα τεράστιο. Αλλά με άφησε να το πηγαίνω χαλαρά και ρυθμικά, το μουνί της σφιχτό και η αίσθηση πολύ καλή. Το eye contact καλό, όμως με χάλαγε αρκετά το σώμα της, οπότε τη γυρνάω στα 4.

Κι εδώ την πήγαινα χαλαρά, δεν ήθελε πλήρη διείσδυση, αλλά παράπονο με αυτό δεν έχω. Που και που γύρναγε κεφάλι και έδειχνε ότι γουστάρει. Τελειώσαμε με εκείνη ξαπλωμένη γιατί ήθελε να με νιώθει πάνω της ενώ της κράταγα το λαιμό. Δυνατό τέλος, μου σκάει ένα τρυφερό γλωσσόφιλο, ανταποκρίθηκα.

Ντουζ από πλευράς μου, εκείνη τσιγαράκι, ντύθηκα και την έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Φυσικά την ευχαρίστησα και αγκαλιαστήκαμε για τα διαδικαστικά, και καληνύχτα σας.

Η Τίνα είναι ένα απλό καθημερινό κορίτσι που άνετα θα μπορούσες να πας για καφέ μαζί της, να συζητήσετε, και κάπου εδώ να παρουσιαστεί διάθεση για σεξ. Έχει καλή συμμετοχή, σε μένα έδειξε ότι γουστάρει, αλλά δυστυχώς δεν κάνει για συνοδό. Ίσως είναι πολύ καλή περίπτωση για πρωτάρηδες στον αγοραίο έρωτα, γιατί σου βγάζει μια amateur διάθεση με καλή συμμετοχή. Αλλά για μένα που πλέον έχω γίνει πιο απαιτητικός, είναι δυστυχώς όχι. Στην τελική όμως πέρασα καλά, με ένα τίμιο κορίτσι με διάθεση να σε ικανοποιήσει. Κατά τη γνώμη μου, εάν πρόσεχε το σώμα της και είχε πιο επαγγελματική συμπεριφορά, θα μπορούσε να πάει ψηλά, γιατί έχει ενδιαφέρον πρόσωπο, αλλά δυστυχώς μοιάζει σα να μην τη νοιάζει.

Εις το επανιδείν Τίνα μου, πάμε σε άλλα βουνά.

Υστερόγραφο: Πάρε μαθήματα από τις σταθερές αξίες του γραφείου σου!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
127
Likes:
32.716
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, Milfomaniac, linear και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2023
Δηλαδη Αδερφέ στο λόγο σου
Είναι φάτσα και σώμα αυτό για 140 ευρώ την ώρα?
review reaction 3 review reaction 1 Annapurna, bigmountain89
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1