Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10
Call-Girls 36536
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με την Marlena αργά το βράδυ. Έφτασε στην ώρα της φορώντας μαύρα πέδιλα και κοντό φόρεμα χωρίς σουτιέν. Το πρόσωπό της πολύ όμορφο και ειδικά τα μάτια της. Μου έβγαλε μια αθωότητα στα όρια του εφηβικού (ίσως στην υπερβολή του).

Κάτσαμε στο κρεβάτι να πούμε 2-3 κουβέντες. Άρχισαν τα χαδακια και τα φιλάκια. Σιγά σιγά στην αρχή και όσο περνούσε η ώρα, όσο καύλωνε αποκτούσαν περισσότερο πάθος. Φουντώνει όταν την φιλάς κάτω από το αυτί, για όσους την συναντήσουν. Κατέβηκαν οι τιράντες και βούτηξα στο στήθος της. 2αρι φυσικό. Δεν έχασε χρόνο και έβαλε το χέρι της στο πέος μου και άρχισε να μου τον παίζει σιγά σιγά. Σηκώθηκε, αφαίρεσε το φόρεμα και το μαύρο στριγκακι και την ξάπλωσα για να σπατουλαρω το αιδοίο της. Πραγματικά από τα πιο όμορφα και καλό σχηματισμένα που έχω φάει. Δεν το χόρταινα. Μοσχοβολουσε όπως όλη βέβαια. Είχε αρχίσει είδη να κατεβάζει υγρά. Της έχωσα 2 δάχτυλα. Όσο την εγλυφα και την δαχτυλιαζα φούντωνε ακόμα περισσότερο. Τα έβγαλα και της έβαλα ένα στην πίσω πόρτα, όπου το τράβηξε γρήγορα. Ξανά 2 μπροστά και σύντομα τελείωσε με δυνατά βογγητα και σπασμούς. Πιπα δεν ήθελα, δεν την χρειαζόμουν. Βιαζόμουν να μπω μέσα της. Σκούφο και την βάζω να με καβαλήσει. Γαμιωταν μόνη της και έβγαζε καύλα. Της χούφτωμα πότε το στήθος, πότε το κωλαράκι της, με τα απαραίτητα κωλοσκαμπιλα για να ανεβάζει ρυθμό. Στην συνέχεια ανέλαβα εγώ, με την Marlena από πάνω και μετά πάλι αυτή. Μετά την γυρίζω και φέρνω τα πόδια της στους αγκώνες μου με βαθιά μπασιματα. Τα φιλιά είχαν μετατραπεί σε γλωσσοφιλα. Κραυγές ηδονής από το κορίτσι. Στέκομαι στα γόνατα, πιάνω τους μοιρους της και τους πάω τέρμα κάτω, στηριζόμενος σε αυτούς. Την ζορισα πάρα πολύ και την ρώτησα αν πονάει. Μου είπε όχι μου αρέσεις. Σύντομα ήρθε το τέλος στο σκούφο με δυνατά και βαθιά καρφώματα. Με πήρε αγκαλιά, τύλιξε τα πόδια της στη μέση μου και μείναμε έτσι κανένα 2λεπτο ανταλλασοντας φιλιά και φιλοφρονησεις. Βγήκα από μέσα της, έβγαλα το σκούφο, ξάπλωσα και ήρθε στην αγκαλιά μου. Δεν μιλούσαμε απλά απολαμβάναμε τη στιγμή. Η σιωπή ήταν ότι καλύτερο.

Μετά από κανένα 5λεπτο πήγε για μπάνιο όπου βγήκε με την πετσέτα. Ακολούθησα εγώ. Είχα ανάγκη από ένα τσιγάρο. Δεν πρόλαβα να το τελειώσω. Εκεί που μιλούσαμε (μιλάει καλά αγγλικά) αρχίζει να με φιλάει και να πηγαίνει σιγά σιγά προς τα κάτω περνώντας από όλο το σώμα. Μόλις έφτασε στο πέος μου, το έπαιξε λίγο με τη γλώσσα και τον έχωσε λαίμαργα στο στόμα της. Καλή πιπα χωρίς χέρι. Μόλις της έπιασα το κεφάλι ανέβασε ταχύτητα και έκανε προσπάθεια για deep. Μόλις μου τον έκανε πέτρα την γύρισα για να φάω το πανέμορφο αιδοίο της. Αυτή τη φορά μπήκαν 3 δάχτυλα. Έχει σεληνιαστει από την καυλα. Χτυπιωταν μόνη της στο κρεβάτι. Τα μάγουλά της είχαν κοκκινίσει. Δεν σταματούσε να φωνάζει. Συνέχιζα να την δαχτυλιαζω και ανέβηκα επάνω. Γλωσσοφιλα μέσα στο πάθος και την ηδονή. Σκούφο και μπαίνω μέσα της με εμένα από πάνω. Στην αρχή τα πόδια της ελεύθερα, να τα τυλίγει γύρο μου. Μετά στους αγκώνες μου και μετά στους ώμους μου. Δεν έπαιρνε χαμπάρι τίποτα. Την γυρίζω στα 4. Εκεί έδωσα πόνο. Κωλοσκαμπιλα από την μεριά μου ενώ εκείνη τραβούσε σεντόνια, μαξιλάρια, έτριβε το πρόσωπό της και ανακάτευε τα μαλλιά της. Λογικά μας άκουσαν σε αυτό το σημείο. Σηκωνόταν στα χέρια, ξανά πάλι κάτω. Το τέλος με βρήκε πάλι μέσα στο σκούφο λαχανιασμενο και να στάζω. Πήραμε μια ανάσα, κάναμε το μπάνιο μας, ντύθηκε, πήρε το αντίτιμο, ευχαρίστησε ο ένας τον άλλον και έφυγε.

Όπως είπα έχει πολύ ωραίο πρόσωπο, 2αρι στήθος, λεπτό σώμα λίγο πάνω από 1.75 και ωραίο κωλαράκι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ βγάζει GFE, στο σεξ μεταμορφώνεται σε PSE έτσι και καυλωσει. Με απλά λόγια κάθεται και τον τρώει όπως θέλεις, όσο θέλεις χωρίς μα μου, τζελ και άλλες μαλακιες. Πεντακάθαρη και αρωματισμένη. Μου είπε ότι θα μείνει 1 μήνα αυτή τη φορά. Ορμάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.451
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Γιώργος Παπ., TOMCRUISE, koukoskoukou και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού