Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 1 10
Call-Girls
5587
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Εικοσαχρονο μουνακι, φρεσκοτατο να μην πω οτι ξεπερνα τις φωτογραφιες απο ομορφια αλλα τις ξεπερνα...
Με την δεσποινις στο τηλεφωνο συζητησαμε και συμφωνησαμε ετσι ωστε να φιλαει με γλωσσα το κοριτσι και να κανει και ακαποτο. Ευγενικα με διαβεβαιωσε και εκλεισα το ραντεβου σε ενα ξενοδοχειο στην παραλιακη.
Παρα πεντε ακουω να χτυπαει η πορτα και ανοιγω βλεποντας αρκετα περισσοτερα απο οσο περιμενα, θετικη εκπληξη και το καυλωμετρο αρχισε να ανεβαινει.
Προσωπο, κοιλια και ποδια που ηταν εξω εβλεπα ωραιοτατο δερμα, το μινι πολυ καυλα με την μεγαλη καμπυλη του πισινου και το μπουστο επισεις καλο αλλα και φυσικο.
Μυριζε αρωμα και η περιποιηση απο μαλλι μεχρι και νυχια ποδιων ηταν φανερα προσεκτικη.
Μιλαει την Αγγλικη καλα, κατοικος αγγλιας απο οτι μου ειπε και περασε για λιγες μερες μονο απο τα δικα μας μερη.
Χιουμορακι με καλη διαθεση αλλα και σοβαροτητα, μυαλο πιο ωριμο απο την ηλικια της, γουσταρα πραγματικα…
Φιλακια στο στομα πραγματι και γαλλικου τυπου με γλωσσα, αληθινες οι υποσχεσεις της τηλεφωνητριας.
Καθισε πανω μου και μου ετριβε τον πουτσο οσο φασωνομασταν, εγω με τα βυζια και τον κωλο της γεμιζα τις χουφτες μου και ζουλαγα.
Γυρισε με πλατη και με τον κωλο της αρχισε να με σπρωχνει για να πεσω στο κρεβατι. Σταση 69 με διπλη διεγερση, απο την μια η πιπα που ξερει να κανει πολυ καλα και απο την αλλη ο κωλος της που πλεον τον εβλεπα απο την καλυτερη δυνατη οπτικη γωνια.
Ολα καθαρα και χωρις τριχες και μπροστα και πισω, το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να γλειφω.
Παρα την καλη τεχνικη ηταν καπου καπου μηχανικη η φαση με το τσιμπουκι της, θα μπορουσε πολυ ευκολα να πιασει ενα δεκαρι ομος.
Το 69 κρατησε αρκετη ωρα και εχυσα στον πρωτο γυρο χωρις να γαμησω μουνι.
Κουβεντα ανετη χωρις κομπλεξ στο διαλειμμα και ξανα πιπα για να καυλωσω και δεν χρειαστηκε πολυ.
Στηθηκε στα τεσσερα και αρχισε το παρτυ με βογγητα και καρφωματα πανω μου. Το μουνι της εχει καλη αισθηση, υγρανθηκε στην διαρκεια ενω για αρχη εβαλε μονο λιγο σαλιο στην εισοδο.
Την γαμησα απο μαλακα μεχρι αρκετα δυνατα και σας διαβεβαιωνω οτι κανει για ολα τα γουστα.
Ειναι γεματο ενεργεια το κοριτσι και γουσταρει να δινεις πισω αναλογο βαιμπ
Αδειασα πανω στον κωλο της κοντα στην ληξη του χρονου και εκανε και συντομο μπανακι πριν φυγει.
Καλο της ταξιδι και να μας ξαναρθει να εχουμε και ενα επαναληπτικο ραντεβου.
Με την δεσποινις στο τηλεφωνο συζητησαμε και συμφωνησαμε ετσι ωστε να φιλαει με γλωσσα το κοριτσι και να κανει και ακαποτο. Ευγενικα με διαβεβαιωσε και εκλεισα το ραντεβου σε ενα ξενοδοχειο στην παραλιακη.
Παρα πεντε ακουω να χτυπαει η πορτα και ανοιγω βλεποντας αρκετα περισσοτερα απο οσο περιμενα, θετικη εκπληξη και το καυλωμετρο αρχισε να ανεβαινει.
Προσωπο, κοιλια και ποδια που ηταν εξω εβλεπα ωραιοτατο δερμα, το μινι πολυ καυλα με την μεγαλη καμπυλη του πισινου και το μπουστο επισεις καλο αλλα και φυσικο.
Μυριζε αρωμα και η περιποιηση απο μαλλι μεχρι και νυχια ποδιων ηταν φανερα προσεκτικη.
Μιλαει την Αγγλικη καλα, κατοικος αγγλιας απο οτι μου ειπε και περασε για λιγες μερες μονο απο τα δικα μας μερη.
Χιουμορακι με καλη διαθεση αλλα και σοβαροτητα, μυαλο πιο ωριμο απο την ηλικια της, γουσταρα πραγματικα…
Φιλακια στο στομα πραγματι και γαλλικου τυπου με γλωσσα, αληθινες οι υποσχεσεις της τηλεφωνητριας.
Καθισε πανω μου και μου ετριβε τον πουτσο οσο φασωνομασταν, εγω με τα βυζια και τον κωλο της γεμιζα τις χουφτες μου και ζουλαγα.
Γυρισε με πλατη και με τον κωλο της αρχισε να με σπρωχνει για να πεσω στο κρεβατι. Σταση 69 με διπλη διεγερση, απο την μια η πιπα που ξερει να κανει πολυ καλα και απο την αλλη ο κωλος της που πλεον τον εβλεπα απο την καλυτερη δυνατη οπτικη γωνια.
Ολα καθαρα και χωρις τριχες και μπροστα και πισω, το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να γλειφω.
Παρα την καλη τεχνικη ηταν καπου καπου μηχανικη η φαση με το τσιμπουκι της, θα μπορουσε πολυ ευκολα να πιασει ενα δεκαρι ομος.
Το 69 κρατησε αρκετη ωρα και εχυσα στον πρωτο γυρο χωρις να γαμησω μουνι.
Κουβεντα ανετη χωρις κομπλεξ στο διαλειμμα και ξανα πιπα για να καυλωσω και δεν χρειαστηκε πολυ.
Στηθηκε στα τεσσερα και αρχισε το παρτυ με βογγητα και καρφωματα πανω μου. Το μουνι της εχει καλη αισθηση, υγρανθηκε στην διαρκεια ενω για αρχη εβαλε μονο λιγο σαλιο στην εισοδο.
Την γαμησα απο μαλακα μεχρι αρκετα δυνατα και σας διαβεβαιωνω οτι κανει για ολα τα γουστα.
Ειναι γεματο ενεργεια το κοριτσι και γουσταρει να δινεις πισω αναλογο βαιμπ
Αδειασα πανω στον κωλο της κοντα στην ληξη του χρονου και εκανε και συντομο μπανακι πριν φυγει.
Καλο της ταξιδι και να μας ξαναρθει να εχουμε και ενα επαναληπτικο ραντεβου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Να ρωτήσουμε αν κάνει παρτουζα με την αδερφή της
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Eros82 σήμερα στις 12:30
Σκιννυ σώμα υπηρεσίες χαμηλές κριμα
στην κριτική Πολλά λάθη από Eros82 σήμερα στις 12:07
Σκέτη γλύκα
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Eros82 σήμερα στις 12:06
Τρομερό το ΥΓ
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από piko σήμερα στις 11:17
ειναι αξιο αποριας ο οτι καποιοι πληρωνουν 50αρια και 70αρια...
στην κριτική Την πάτησα με την εμφάνιση του πιπινιού από peoklis σήμερα στις 9:48
Καλό το τραγουδάκι αγαπητέ συναγωνιστή αλλά εγώ αυτό εισέπραξα...
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από DRAGON XXX σήμερα στις 9:27
Έρχονται για αρπαχτή. Δεν είναι δηλωμενες, δεν περνάνε από...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από mkavlos σήμερα στις 9:03
@paparoupas ποια είναι η καραμπινατη περίπτωση
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από Noizy σήμερα στις 1:39
@Thanasaks όχι το θέμα δεν ήταν οικονομικό, απλα είναι ξενερωτοι....
στην κριτική Μέτρια εμπειρία από Noizy σήμερα στις 1:36
Τι θα πει ενδεικτική ημερομηνία ρε τύπε . Ο άλλος...
στην κριτική Αναγνωριστική επίσκεψη από kostakis27 σήμερα στις 0:07
Αδερφέ, το είχα δυστυχώς επισημάνει για τη φολάρα!
Συναγωνιστής...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από Μήτσος Μπάμπολας χτες στις 23:41
Αγαπητέ Σταλόνε το 35 με το πενήντα που θεωρώ ότι είναι ,είναι...
στην κριτική Ρόσα η σέξι καθηγήτρια από baroc χτες στις 22:50
Εμφανισιακα πως ειναι η κοπελα? Απο υπηρεσιες βλεπω εχει...
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από Hase χτες στις 21:31
Πολύ καλή κριτική, εύγε! Με έκανες να θέλω να την ξανά γαμήσω....
στην κριτική Μιλένα από pipinoskistis χτες στις 21:26
Συναγωνιστή, είσαι αδικαιολόγητος. Εδώ και καιρό, γράφουν...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από info@123 χτες στις 21:24
Έχεις καλες φώτο, μάλλον υστερεί στο σερβις
στην κριτική Ξινό μουνί, κακό γαμήσι από Eros82 χτες στις 20:53
Έχει ωραίο σώμα σκιννυ...κρίμα που δεν το αξιοποιεί
στην κριτική Πολλά λάθη από Eros82 χτες στις 20:50
https://youtu.be/7TYkpqUXuzM
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από Johnstef χτες στις 20:02
Σχόλια στις κριτικές
Να ρωτήσουμε αν κάνει παρτουζα με...
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Eros82 σήμερα στις 12:30
Σκιννυ σώμα υπηρεσίες χαμηλές κριμα...
στην κριτική Πολλά λάθη από Eros82 σήμερα στις 12:07
Σκέτη γλύκα
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Eros82 σήμερα στις 12:06
Τρομερό το ΥΓ
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από piko σήμερα στις 11:17
ειναι αξιο αποριας ο οτι καποιοι πληρωνουν...
στην κριτική Την πάτησα με την εμφάνιση του πιπινιού από peoklis σήμερα στις 9:48
Καλό το τραγουδάκι αγαπητέ συναγωνιστή...
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από DRAGON XXX σήμερα στις 9:27