Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 4 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έξυπνο που έχουν βαλει βιντεάκια, δεν μένει περιθώριο αμφισβήτησης του τι θα πάρεις.
Πιο αναλυτικά εχω να παρατηρήσω ότι είναι πιο μεγάλη σε ηλικια αλλά έχει επενδύσει έξυπνα στην εμφάνιση της με βυζί και κώλο τούμπανο, σημα κατατεθεν βραζιλιάνικα με πολύ έντονες καμπύλες. Το δέρμα σε καλή κατάσταση για γυναίκα που σίγουρα έχει πατήσει τα 30. Απο συμπεριφορά είναι τσοντοειδής αλλα και ευγενική, πρόσχαρος άνθρωπος.
Κρίμα που δεν δίνει φιλιά στο στομα αλλά τέτοια πιπομηχανή έχει λιώσει καυλιά και καυλια οπότε με αυτήν την σκέψη να είστε σίγουροι ότι στο στοματικό τουλάχιστον θα σας ξετρελανει.
Στα αγγλικά σκίζει και μπορεί να κρατήσει κουβέντα ολόκληρη ώρα αλλα δεν την άφησα να πει πολλά, σέβομαι τα λεφτά που δινω…
Απο στάσεις δοκίμασα στην αρχή το καβάλημα για να ζουλάω το βυζιά και μετα ανάποδο για να θαυμάσω την κωλάρα. Εκεί ξύπνησε το ενστικτο και την έβαλα στα τεσσερα. Σίγουρα και εσάς με το που κολλήσετε τα ματιά στην κωλάρα θα πάθετε τα ιδια. Εγώ δεν σταμάτησα πάντως μέχρι να χυσω...
Τότε στο διάλειμμα είπαμε μερικα παραπάνω και μετά κατάφερε εύκολα με τσιμπούκι να μου τον κάνει παλι πύραυλο.
Εννοείτε παλι στα τέσσερα την έσκισα, δεν εχει μα και μου, γαμάς όπως γουστάρεις και τα πουτανίσια βογγητα συνοδεύουν διαρκώς.
Ήταν πολυ καλή εμπειρία, pse, άκρως επαγγελματικό... Οσοι χρειάζονται μια τέτοια δόση να σπεύσουν γιατι εχει καιρό στην Ελλάδα και λογικά φεύγει...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή