Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 93 10
Call-Girls
217662
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ήρθε η ώρα μου με την Λορενα, αφού όσες φορές προσπάθησα να την συναντήσω δεν γινότανε. Εύκολα κλείστηκε το ραντεβού και πάω στο ξενοδοχείο.
Έρχεται το κορίτσι με.ενα πλατύ χαμόγελο. Όμορφη κοπέλα, στον δρόμο γυρνάς να την κοιτάξεις. Φιλάκι στο στόμα και λίγο μπλα μπλα να σπάσει ο πάγος.
Μπαίνει για μπάνιο και καθώς έβγαζε τα περιττά την έβλεπα και την χάζευα γιατί είχα την απορία αν έχει το σώμα των φωτογραφιών. Και όντως το έχει. Βγαίνει από το μπάνιο και έρχεται καταπάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσοφυλλα. Αισθησιακά θα τα χαρακτήριζα. Μετά σιγά σιγά κατέβηκε προς τα κάτω και αφού είχε περάσει με την γλώσσα της από όλο το σώμα μου, ξεκίνησε μία πολύ καλή πιπα. Πολλά deep thought, πολλές φορές έγλυφε με την γλώσσα της όλο τον πουτσο μου. Πέρασε και από τις μπάλες. Από μόνη της πήρε το προφυλακτικό, μου το φόρεσε και άρχισε το γαμισι. Ήταν από πάνω έλεγχε τον ρυθμό. Στην αρχή σιγά σιγά και μετά ανέβαζε ρυθμούς με πολλά αγκωμαχιτα που έκαναν την όλη φάση πιο καυλα. Έτσι μας βρήκε το τέλος, μέσα στο μουνακι της. Το μόνο που έκανα εγώ ήταν να περνάω με τα χέρια μου όλο της το σώμα.
Μετά μπανακι και από τους δύο, λίγο μπλα μπλα και μετά ανέλαβα εγώ δράση. Είχα τέτοιο κορμί και να.μην το χαρώ, κρίμα είναι. Άρχισα να την φιλαω και να την χαϊδεύω και ανταποκριθηκε στα παιχνίδια μου. Χωρίς να το καταλάβω εγώ βρεθεί από πάνω της ανταλλάζοντας γλωσσοφυλλα και ξεκίνησα την κάθοδο. Έκανα μια μικρή στάση στο λαιμό της και μετά σταμάτησα στα βυζάκια της. Τα ευχαριστηθηκα, άλλωστε το λέω σε κάθε μου κριτική ότι είμαι μέγας βυζολαγνος. Μετά κατέβηκα χαμηλά όπου και γευτηκα τους χυμούς της, μούσκεμα είχε γίνει και ύστερα πέρασα και από τα ποδαράκια της. Μετά ακολούθησα το ανάποδο δρομολόγιο και καταλήξαμε να ενώνουμε τις γλώσσες μας. Πάω να πάρω τα προφυλακτικά και μου τα περνει από το χέρι, μου πιάνει τον πουτσο και μου τον έπαιξε για λίγο και με ξαπλώνει και αρχίζει μια διαστημική πιπα. Από τις καλύτερες πιπες που μου έχουν κάνει. Της ζητάω το προφυλακτικό, μου το φοράει, σηκώνομαι φιλιομαστε την ξαπλώνω σιγά σιγά και μπαίνω. Γαμιομασταν με πολύ πάθος και φιλιομασταν, ένιωθα σαν να κάνω σεξ με μια καινούρια μου σχέση. Ύστερα την βάζω στα 4 και ανέβασα γρήγορα ρυθμούς και έτσι τελείωσε ο αγώνας. Αυτή τη φορά τα έριξα στην πλάτη της.
Μπανακι και από τους δύο, ντύθηκε πήρε τα χρήματα από το κομοδίνο, με φίλησε και έφυγε.
Κοινώς πέρασα πάρα πολύ καλά και ελπίζω να έχω και άλλα τέτοια γαμισια!!!
Υ. Γ. Τα χρήματα τα είχα αφήσει στον κομοδίνο από την αρχή, όταν μπήκε τα είδε αλλά δεν έκανε κίνηση να τα πάρει!!!
Έρχεται το κορίτσι με.ενα πλατύ χαμόγελο. Όμορφη κοπέλα, στον δρόμο γυρνάς να την κοιτάξεις. Φιλάκι στο στόμα και λίγο μπλα μπλα να σπάσει ο πάγος.
Μπαίνει για μπάνιο και καθώς έβγαζε τα περιττά την έβλεπα και την χάζευα γιατί είχα την απορία αν έχει το σώμα των φωτογραφιών. Και όντως το έχει. Βγαίνει από το μπάνιο και έρχεται καταπάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσοφυλλα. Αισθησιακά θα τα χαρακτήριζα. Μετά σιγά σιγά κατέβηκε προς τα κάτω και αφού είχε περάσει με την γλώσσα της από όλο το σώμα μου, ξεκίνησε μία πολύ καλή πιπα. Πολλά deep thought, πολλές φορές έγλυφε με την γλώσσα της όλο τον πουτσο μου. Πέρασε και από τις μπάλες. Από μόνη της πήρε το προφυλακτικό, μου το φόρεσε και άρχισε το γαμισι. Ήταν από πάνω έλεγχε τον ρυθμό. Στην αρχή σιγά σιγά και μετά ανέβαζε ρυθμούς με πολλά αγκωμαχιτα που έκαναν την όλη φάση πιο καυλα. Έτσι μας βρήκε το τέλος, μέσα στο μουνακι της. Το μόνο που έκανα εγώ ήταν να περνάω με τα χέρια μου όλο της το σώμα.
Μετά μπανακι και από τους δύο, λίγο μπλα μπλα και μετά ανέλαβα εγώ δράση. Είχα τέτοιο κορμί και να.μην το χαρώ, κρίμα είναι. Άρχισα να την φιλαω και να την χαϊδεύω και ανταποκριθηκε στα παιχνίδια μου. Χωρίς να το καταλάβω εγώ βρεθεί από πάνω της ανταλλάζοντας γλωσσοφυλλα και ξεκίνησα την κάθοδο. Έκανα μια μικρή στάση στο λαιμό της και μετά σταμάτησα στα βυζάκια της. Τα ευχαριστηθηκα, άλλωστε το λέω σε κάθε μου κριτική ότι είμαι μέγας βυζολαγνος. Μετά κατέβηκα χαμηλά όπου και γευτηκα τους χυμούς της, μούσκεμα είχε γίνει και ύστερα πέρασα και από τα ποδαράκια της. Μετά ακολούθησα το ανάποδο δρομολόγιο και καταλήξαμε να ενώνουμε τις γλώσσες μας. Πάω να πάρω τα προφυλακτικά και μου τα περνει από το χέρι, μου πιάνει τον πουτσο και μου τον έπαιξε για λίγο και με ξαπλώνει και αρχίζει μια διαστημική πιπα. Από τις καλύτερες πιπες που μου έχουν κάνει. Της ζητάω το προφυλακτικό, μου το φοράει, σηκώνομαι φιλιομαστε την ξαπλώνω σιγά σιγά και μπαίνω. Γαμιομασταν με πολύ πάθος και φιλιομασταν, ένιωθα σαν να κάνω σεξ με μια καινούρια μου σχέση. Ύστερα την βάζω στα 4 και ανέβασα γρήγορα ρυθμούς και έτσι τελείωσε ο αγώνας. Αυτή τη φορά τα έριξα στην πλάτη της.
Μπανακι και από τους δύο, ντύθηκε πήρε τα χρήματα από το κομοδίνο, με φίλησε και έφυγε.
Κοινώς πέρασα πάρα πολύ καλά και ελπίζω να έχω και άλλα τέτοια γαμισια!!!
Υ. Γ. Τα χρήματα τα είχα αφήσει στον κομοδίνο από την αρχή, όταν μπήκε τα είδε αλλά δεν έκανε κίνηση να τα πάρει!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
tzoulia=cardi b= το μελλον ολων των πουτανοφεμιναζι
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από kostasgg87 σήμερα στις 18:15
Συμφωνώ, σας ευχαριστώ, είχα διαβάσει τις κριτικές σας. Απλά...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από Geroxekoutis σήμερα στις 18:03
τελεια θα περασες και εμενα το ας πουμε φετιχ μου ως ενα...
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από diamantino σήμερα στις 16:41
Φίλε Eros ποια είναι η αδερφή της;;
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από aetosmetr σήμερα στις 16:06
Καλές οι ταινίες ζουλαπι, δεν μας ενημερώσες ....
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από kostakis27 σήμερα στις 14:03
Η κοπέλα είναι από τις καλύτερες λατινες που παίζουν μπάλα....
στην κριτική Πολύ καλή η Paris από Eros82 σήμερα στις 14:02
μονο που σε φανταστηκα καυλωσαν κ οι πετρες!
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από Γιαννιος420 σήμερα στις 13:37
ποια ειναι η αδερφη της;
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Kwstas545 σήμερα στις 13:36
Να ρωτήσουμε αν κάνει παρτουζα με την αδερφή της
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Eros82 σήμερα στις 12:30
Σκιννυ σώμα υπηρεσίες χαμηλές κριμα
στην κριτική Πολλά λάθη από Eros82 σήμερα στις 12:07
Σκέτη γλύκα
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Eros82 σήμερα στις 12:06
Τρομερό το ΥΓ
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από piko σήμερα στις 11:17
ειναι αξιο αποριας ο οτι καποιοι πληρωνουν 50αρια και 70αρια...
στην κριτική Την πάτησα με την εμφάνιση του πιπινιού από peoklis σήμερα στις 9:48
Καλό το τραγουδάκι αγαπητέ συναγωνιστή αλλά εγώ αυτό εισέπραξα...
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από DRAGON XXX σήμερα στις 9:27
Έρχονται για αρπαχτή. Δεν είναι δηλωμενες, δεν περνάνε από...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από mkavlos σήμερα στις 9:03
@paparoupas ποια είναι η καραμπινατη περίπτωση
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από Noizy σήμερα στις 1:39
@Thanasaks όχι το θέμα δεν ήταν οικονομικό, απλα είναι ξενερωτοι....
στην κριτική Μέτρια εμπειρία από Noizy σήμερα στις 1:36
Σχόλια στις κριτικές
tzoulia=cardi b= το μελλον ολων των πουτανοφεμιναζι...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από kostasgg87 σήμερα στις 18:15
Συμφωνώ, σας ευχαριστώ, είχα διαβάσει...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από Geroxekoutis σήμερα στις 18:03
τελεια θα περασες και εμενα το ας πουμε...
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από diamantino σήμερα στις 16:41
Φίλε Eros ποια είναι η αδερφή της;;
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από aetosmetr σήμερα στις 16:06
Καλές οι ταινίες ζουλαπι, δεν μας ενημερώσες...
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από kostakis27 σήμερα στις 14:03
Ετσι πρέπει να είναι το σπόρ.