Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 30 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλημέρα Σύντεκνοι και σε ολο το φορουμ....

Μια ώρα χτες με το μωρό αυτο βελουδο μπιπμελό Αλίσα, μικρή, ουτcall. Pure Russian , Απο την Αγ. Περτούπολη.
Δε ξερω τι γινεται με τις αυθεντικές Ρωσσίδες, μάλλον μου κάνου μάγια..!!
Εχω να περάσω τοσο τοσο τοσο καλα, δε ξερω και γω πόσο....

10αρια full, δεν δινω συχνα, αν και συχνοτερα απο άλλους, εχω δώσει στη Dida του ΥΑ, στην Alexia του ΑGN, θα εδινα στη Μelissa τη ρωσίδα του AGN που δουλευε μεχρι το 17 εκεί αλλα δεν ειμουν μελος τοτε, αντε και να μου ξεφευγει καμια η 2 ακομα. Το αν ειναι amatuer/GFE/PSE/MIX , δεν παιζει ρολο. Παιζει το αν ειναι τοπ στον τομέα τους.

Εδω μιλάμε για ενα έμπειρη GFE μπέμπα, φυσική πανέμορφη, βυζακι τρελλα 24χρονης, κωλος αντε γεια, ισια μαρκια μαλλιά και πανέμορφη, πολυ περισσοτερο απο οτι στις φωτο. Ματάρες τιγρης , που κανουν λιγο προς κινα, οχι κινεζα καμια σχεση , αλλα ωραιες ματάρες, χειλη, face......Elegance.

Μπαινει μάσα πρόσχαση, χαρούμενη, απο τη σεντα , ηξερα οτι εδω είμαστε....

Το μωρο ήρθε κυριλε, ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ, με ντελικάτο μαυρο φόρεμα, καλσον, και τακουνια μαυρα...
Μωσχομύρισε όλο το δωματιο με το που ανοιξε η πορτα .....

Social, γελακια, μεσα στη τρελλή χαρά, grace, εχει τελειωσει οικονομικα και ειναι και φωτογράφος ερασιτεχνικά.
Βγανει το θεσπέσιο φορεμα κλπ, και μένει με κατι μαυρα εσώρουχα elegant και sexy, victoria sercet style.
και μενω κάγκελο, μαλάκας...

ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ 0. κατευθειαν πεφτουμε στο κρεβάτι , τα 2 γινονται 1, το παθος απογειώνεται, τις λεω το stringaki δεν το βγαζεις ακομα μου αρεσει. Αρχιζουμε κατι τρελλα γλωσσοφιλα, η επιτομη του πάθους, εγω να μην χορταινω το μουνακι της και τα τέλεια βυζάκια της, ουτε τα χειλη της χοτραινα... Μοσχομιριζε ολη.
Ειχαμε κουλουριαστει σα χταποδια, γλυψιματα, επαναλαμβανω πονηραδα 0, χασιμο χρονου 0, γκεισα, αφωσίωση. παθος. μετα 69. Μετα παλι γλυψιμο μουνακι , οοοο Γιωργος μου λεει , yes my Queen της λεω, dont stop μου λεει King George you lick me pefrect ....

2 δαχτυλα μεσα μετα και φιλακια κλειτοριδα, μετα τη βαζω να κατσει στο προσωπο μου, oοοο Γιωργο μου λει da da, εγω θα μπορουσα να τη γλειφω ετσι 1 μηνα non stop....

Μετα πιπάρα , με τρέλλα, πιπάρα λεμε, να βλεπω το τελειο κωλαρακι της στο καθρεφτη, μετα την αναιβαζω πανω μου, αργα, βασανιστικα, παλι να βλεπω πισω καθρεφτη, με φιλαγε παντου, εγω τις ρωγες της και γλωσσοφιλα τρελλά. μετα δυνατα....

Μετα ιεραποστολικο, δυνατο, στο φουλ, κομπρεσερ αν και δεν το συνηθιζω, ειδα οτι γουσταρε, το τερματισα, εγινε μουσκεμα, δαγκωνε τα δαχτυλα της.....ελα να σε γλυψω παλι princess της λεω, οχι ντρεποταν μου λεει εχω υγρα δεν βλεπεις, δε με νιαζει τηε λςω μου αρεσει, ξανα τα ιδια , οοοοο Γιωργος μου λεει you are a Master χαχα......

Μετα παλι πιπάρα , 69 , πανω κατω , doggy, 60 λεπτα non-stop, τελείωσα μέσα της με αυτη απο πανω, νιώθοντας τους σπασμους απο το στενο μουνάκι της.......

Social 5 λεπτακια, ντουζακι, ντύνεται, δινω τα λεφτα, και χαιρετω με φιλια.....

Παλι εκατσα στο δωματιο 20 λεπτα, τσιγαρακι, μπυριτσα , με τη φαστα του χαζομαλακα, του λοβοτομημενου απο hapiness, και σκεφτομουν τι εγινε εδω....Πως μας ξεφυγε αυτο το πλασμα.......Τι να πω, σιγουρα υπήρξε και μια χημεία......

Princess Anna of Russia λοιπον, γιατη ειναι μικρουλα για Queen....

Επανάληψη ? Fuck yes και το βλεπω και συντομα....

George over & out

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
George_1969
Ανώτατος
49
Πόντοι:
11.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, mysterious, Stavros(2) και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2022
Ρε Γιώργη ολα 10 ρε φίλε. Εγώ ξέρω το λόγο αλλα μην υπερβάλεις!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Annapurna, George_1969
23 Μαΐου, 2022
Μόλις διαπίστωσα ότι οι ελληνορωσικες σχέσεις είναι σε καλό επίπεδο γιατί δεν εξαρτώνται από ξενερωτους γραφειοκράτες σε υπουργικά και διπλωματικά γραφεία...
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, George_1969
01 Οκτωβρίου, 2022
Το καλύτερο. Να την πετυχαίνεις ορεξατη και καυλωμενη, και να είσαι και εσύ στα καλά σου.

Ωραίος τύπε.
review reaction 1 mysterious, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3