Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 26 10
Call-Girls
86908
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Polina τη συνάντησα την περασμένη βδομάδα.
Το κορίτσι το είχα συναντήσει, αν θυμάμαι καλά, πριν κάνα επτάμηνο με άλλο όνομα και είχα περάσει σούπερ.
Τώρα πέρασα μαζί της ακόμη καλύτερα, με θυμήθηκε κι αυτό βοήθησε να περάσουμε και οι δύο πολύ καλά. Στο τέλος είχε μεγάλη πλάκα που ευχαριστούσε ο ένας τον άλλον .
Το κοριτσάκι δίνεται στην κυριολεξία, φιλάει αρκετά καλά και το κυριότερο δείχνει να γουστάρει. Εξακολουθεί να είναι πολύ πρόθυμο και να ιδρώνει την φανέλα κυριολεκτικά.
Είναι πιπινάκι με πρόσωπο αυτό που βλέπεται για μένα ακόμη πιο όμορφη και σώμα υπέροχο. Αχ αυτά τα στήθη της δεν τα άφησα καθόλου από τα χέρια μου και τα ρούφηξα στην κυριολεξία, η δε επιδερμίδα της βελούδινη.
Στο σεξ όσες στάσεις θέλεις και όπως τις θέλεις. Το στοματικό της καλό προσπαθεί και για deepthroat αλλά πνίγεται. Το τελείωμα ήρθε σε στάση ιεραποστολική και με δυνατά γλωσσόφιλα.
Πέρασα και πάλι υπέροχα μαζί της.
Το κορίτσι το είχα συναντήσει, αν θυμάμαι καλά, πριν κάνα επτάμηνο με άλλο όνομα και είχα περάσει σούπερ.
Τώρα πέρασα μαζί της ακόμη καλύτερα, με θυμήθηκε κι αυτό βοήθησε να περάσουμε και οι δύο πολύ καλά. Στο τέλος είχε μεγάλη πλάκα που ευχαριστούσε ο ένας τον άλλον .
Το κοριτσάκι δίνεται στην κυριολεξία, φιλάει αρκετά καλά και το κυριότερο δείχνει να γουστάρει. Εξακολουθεί να είναι πολύ πρόθυμο και να ιδρώνει την φανέλα κυριολεκτικά.
Είναι πιπινάκι με πρόσωπο αυτό που βλέπεται για μένα ακόμη πιο όμορφη και σώμα υπέροχο. Αχ αυτά τα στήθη της δεν τα άφησα καθόλου από τα χέρια μου και τα ρούφηξα στην κυριολεξία, η δε επιδερμίδα της βελούδινη.
Στο σεξ όσες στάσεις θέλεις και όπως τις θέλεις. Το στοματικό της καλό προσπαθεί και για deepthroat αλλά πνίγεται. Το τελείωμα ήρθε σε στάση ιεραποστολική και με δυνατά γλωσσόφιλα.
Πέρασα και πάλι υπέροχα μαζί της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Ημαρτον!!
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από gasper σήμερα στις 20:37
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από HoneyVoskos σήμερα στις 20:01
Βραδυνή βαρδια.εγω πήγα στης 1 το βράδυ, αλλά όταν την ρώτησα...
στην κριτική Ρουμανικό πουτανέλι Μπιάνκα από Galinickos σήμερα στις 19:40
Ρε μαλακες, ειδα την καταχωρηση και νομιζα οτι ειναι ψευτικη......
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Ponaso σήμερα στις 19:35
Προσεχώς στην Σωκράτους και μετά από μερικά χρόνια στην...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Giorgos H σήμερα στις 19:23
Θυμάμαι ήταν ψιλολιγνη με καστανα μαλλιά που τα είχε κοτσίδα...
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από Noizy σήμερα στις 19:14
@Ronnie J το 10ευρο στην είσοδο έχει μόνο ποτό και όχι χορό. Συνολικά...
στην κριτική Μέτρια εμπειρία από Noizy σήμερα στις 19:10
Αδέρφια ασφαλώς και η προηγούμενη κριτική ήταν κάπως...έχω...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από nikos708 σήμερα στις 18:31
Αυτήν έψαχνα και εγω την 28η , αλλά ρώτησα απέναντι στο γωνιακό...
στην κριτική Ρουμανικό πουτανέλι Μπιάνκα από savvass σήμερα στις 17:29
Νομίζω πως δυστυχώς, εάν κάποιος δεν θέλει απλώς να πει ότι...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από kavlalex σήμερα στις 17:13
φίλε η τρελή που λες μήπως είναι ξανθιά με πράσινα μάτια...
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από newbrdlo@gmail.com σήμερα στις 16:57
Και πόσο πλήρωσες για όλο αυτό;;
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από LYKMAN69 σήμερα στις 16:07
Προσεχώς στη Φυλής
Τουλάχιστον την έδειρες στον...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από mauros gatos(1) σήμερα στις 15:42
επόμενη σταση Μεταξουργείο ...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από ririkonav σήμερα στις 15:39
300 ευρώ για μιά πιπα
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Eros82 σήμερα στις 15:38
καλοπροαιρετη η ερωτηση . το 3 για το προσωπο ειναι σαν συγκριση...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από giannSL σήμερα στις 15:23
Φαινοταν, φιλος.
Αν την ειχες αχτι απο παλια βεβαια το πληρωσες...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από MrEco σήμερα στις 15:10
Ευχαριστούμε τυπε, όχι τίποτα άλλο, απλά να ξέρουν μερικοί...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από woopsie σήμερα στις 15:06
Κριμα φιλε που δεν εχεις κανενα φραγκατο φιλο να πλερωσει...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από ΦΑΚΙΡΗΣ σήμερα στις 14:58
Σχόλια στις κριτικές
Ημαρτον!!
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από gasper σήμερα στις 20:37
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από HoneyVoskos σήμερα στις 20:01
Βραδυνή βαρδια.εγω πήγα στης 1 το βράδυ,...
στην κριτική Ρουμανικό πουτανέλι Μπιάνκα από Galinickos σήμερα στις 19:40
Ρε μαλακες, ειδα την καταχωρηση και...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Ponaso σήμερα στις 19:35
Προσεχώς στην Σωκράτους και μετά από...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Giorgos H σήμερα στις 19:23
Θυμάμαι ήταν ψιλολιγνη με καστανα...
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από Noizy σήμερα στις 19:14