Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 54 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 151369
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ουκρανή, μένει κοντά στα σύνορα με Ρωσία, κατά δήλωσή της 35 χρονών. Εμφανισιακά δείχνει μικρότερη. Με βάση την ηλικία των παιδιών της που μου ανάφερε μπορεί και μεγαλύτερη. Χωρισμένη εδώ και ένα χρόνο ενώ ο πρώην της ήταν ο πρώτος της. Μέχρι πριν 5 χρόνια γυμναζόταν πολύ έντονα ενώ τώρα τα έχει παρατήσει.

Όλα τα παραπάνω τα έμαθα μετά το 2ο χύσιμο εντός 3 λεπτών. Το σώμα της είναι καλό, το ύψος της είναι όσο αναγράφει και τα κιλά της 60+ κατά δήλωσή της και δε θα διαφωνούσα. Διέκρινα μια μικρή ανασφάλεια αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητα αρνητικό.

Αυτό που μου έμεινε περισσότερο από τη συνάντηση είναι ότι η γυναίκα το ζεί και ότι επιδιώκει να περάσεις καλά. Εκτός από το ότι είναι χαμογελαστή ζεστή και κεφάτη, δεν έβαλε λιπαντικό στον πρώτο γύρο, παρά μόνο προς το τέλος του 2ου που είχε πάρει φωτιά το προφυλακτικό.

Αν και μιλάει καλά αγγλικά δεν το εκμεταλεύεται για να σου φάει χρόνο. Με το που γυρνάει από το μπάνιο, μετά τον 1ο γύρο τη ρώτησα κάτι, μου απάντησε, δεν κατάλαβα και αντί να το εκμεταλευετί να πιάσει κουβέντα μου λέει: Are you ready for the second round? ενώ με κοίταζε πονηρά και ξεκίνησε να με χαιδεύει. Οπότε ξέχασα το τι είχα ρωτήσει και ξεκίνησα τη μάχη.

Στην πίπα είναι αρκετά επίμονη και περιποιείται καλά και τα παπάρια. Υγραίνετα αρκετά και δε βάζει από την αρχή λιπαντικό. Δε ζορίζεται σε καμία στάση ούτε δυασανασχετεί όταν αυξάνεται η ένταση. Την πήρα σε πολλές στάσεις, ξεκινώντας από ιεραποστολικό, στα τέσσερα, όρθια να τραβάει κόντρα στον τοίχο, σηκώνοντας την στον αέρα και την έβλεπα να ακολουθούσε χωρίς πρόβλημα.

Φεύγοντας ανανεώσαμε το ραντεβού λέγοντας μου ότι θα μείνει όλο το Φλεβάρη. Το θεωρώ πολύ πιθανό να την ξαναδώ μέσα στο μήνα, και σχεδόν σίγουρο σε επόμενο της τουρ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
55
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2022
Ουκρανή που αφού χώρισε με τον πρώτο άνδρα με τον οποίο πήγε το έριξε στις βίζιτες - χαχαχα ?? ω ρε τι δούλεμα τρώμε ?? γελάσαμε και σήμερα
review reaction 1 Γιώργος Παπ.
07 Φεβρουαρίου, 2022
@jaygatsby Γιατί ρέ φίλε; Ἄν ξέμεινε ἀπό λεφτά γιατί ἐξηρτᾶτο ἀπ'τὸν πρώην καί τά'χει ἀνάγκη καί μάλιστα καί περισσότερο λόγω τῆς καταστάσεως στὴν περιοχή; Γιατί τὸ ἀποκλείεις;
review reaction 1 Γιώργος Παπ., rodriguez65
08 Φεβρουαρίου, 2022
Είναι όντως καταπληκτικό το Μελισσάκι! Ευχαριστούμε για το review!
review reaction 1 Γιώργος Παπ., hornyasfuck
10 Φεβρουαρίου, 2022
@jaygatsby δεν είμαι τόσο σίγουρος όσο εσύ σχετικά με την ιστορία της και δε με απσχολεί κιόλας. Μου το είπε, σας το μετέφερα και εδώ τελειώνει. Δεν το ψαχνω περισσότερο.
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4