Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 3 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Νεφελη εμφανιστηκε στην πορτα φορωντας τη μασκα της και ειδα δυο πανεμορφα ματια και ενα ωραιο κορμι.
Ελληνιδα, πολυ ωραια φωνη και ευχαριστη παρουσια, μπηκε στο δωματιο και η αυρα της εκανε την ατμοσφαιρα πολυ ζεστη. Οταν εβγαλε τη μασκα ειδα λιγη ακμη στο προσωπο αλλα ειναι ομορφο, εχει ματαρες. Το στηθος ειναι μεγαλο, το σωμα γυμνασμενο χωρις ατελειες. Μιλησαμε λιγο, ειναι ανετη αλλα χιλιομετρα πολλα δεν εχει, δεν εχει φτασει στο σημειο του να τα κανει ολα μηχανικα.
Μιλησαμε για το προγραμμα και εκανε μπανακι. Βγηκε με πολυ ορεξη και βαθια γλωσσοφιλα ενω εγω χουφτωνα τα παντα. Εγλυψα στηθος, ποδια (Νο 37 πολυ ομορφα) και της ζητησα να μου γλυψει αρχιδια. Η γλωσσα της... ειναι φωτια. Αρχιδια, περιξ, με εσπρωξε πισω κι εγλυφε! Κορυφαια. Την τουμπαρα, εκατσα πανω της, μετα εγλυψα κι εγω παλι ποδια και σωμα, της ειπα να σηκωθει ορθια στο κρεβατι και να μου χωσει τα ποδια στο στομα, τα πηρα ενα ενα. Υστερα εβαλε δαχτυλο και μετα μπηκε σε μια σταση με το στραπ, εχυσα γρηγορα.... γαμαγε ωραια. Σε γενικες γραμμες προσπαθει να κανει οτι σου σρεσει, μου το ειπε κιολας, ειμαι εδω για να σε κανω να περασεις καλα και το εκανε πραξη - σε αντιθεση με αλλες!
Μπανακι παλι, σοσιαλ μαλλον το καλυτερο που εχω συναντησει κι εφυγα.
Με λιγα λογια εξαιρετικη συναντηση για τα γουστα μου!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών