Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 25 10
Call-Girls
52003
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από αρκετές προσπάθειες να κλείσω κάποια κοπέλα του γραφείου κατάφερα τελικά να κλείσω την Βανέσσα η οποία ήταν ακριβώς στις προδιαγραφές που επιθυμούσα. Μοσχοπίπινο για γλύψιμο, πήδημα, χαϊδολόγημα γουτσου γουτσου και ξανά μανα από την αρχή. Η επικοινωνία και η συνεννόηση με το γραφείο άψογη και το ραντεβού έκλεισε σε 2 λεπτά.
Η Βανέσσα είναι ένα πιπινοκαυλάκι του γάλακτος να το γλύφεις και να το πηδάς όσο αντέχεις γιατί αυτή δεν έχει κανένα πρόβλημα! Αντέχει μέχρι να σου φύγει το κλαπέτο! Ύψος σκάρτο 1.65, κιλά γύρω στα 55, γυμνασμένη με πολύ όμορφο τσαχπίνικο βυζάκι που χωράει όλο στο στόμα, υπέροχο προσωπάκι, μιλάμε δεν παίζεται, κωλάρα ασύλληπτη και πολύ όμορφο μουνάκι, και σε σχήμα και σε γεύση και σε αίσθηση όταν είσαι μέσα της!! Η κοπέλα έχει πολύ καλή διάθεση και θέλει να περάσει κι αυτή καλά. Οπότε το ραντεβού ξεκινάει από την αρχή με τις καλύτερες προδιαγραφές. Όμορφη νεαρή κοπελίτσα, όλο νάζια και τσαχπινιά, καυλιάρα, με διάθεση να γαμηθεί μαζί σου.
Φιλιά συνεχόμενα. Αργά και αισθησιακά όπως μου αρέσει. Ξέρει να δουλέψει και τα χείλια της και τη γλώσσα της. Επίσης πολύ ωραία πίπα, γεμάτη ρε παιδί μου, πώς να το περιγράψω τώρα, σε παίρνει στο στόμα της , σε σαλιώνει καλά, σε κοιτάει στα μάτια, τον βγάζει και τον τρίβει στο στόμα της, σε κοιτάει ξανά, πάλι όλο μέσα αργά - γρήγορα, σε κάνει turbo ! Η καλύτερη φίλη του πέους ένα πράμα! Χα χα!
Το κορμάκι της δεκτικό στα χάδια και στα φιλιά. Και το μουνάκι ότι πρέπει. Υγραίνεται πολύ γρήγορα και μάλιστα η περιποίηση της αρέσει οπότε αν είστε φαν καλά θα περάσετε και εδώ.
Σεξάκι όλα καλά σε ότι στάσεις δοκιμάσαμε και μπορούσα ο μεσήλικας. Κυρίως προτιμούσα ιεραποστολικό να βλέπω το προσωπάκι της, να την φιλάω συνέχεια. Φυσικά στα τέσσερα η θέα είναι χάρμα ιδέσθαι και γενικά ότι δοκιμάσαμε μου άρεσε. Και μανιτζέβελη είναι και αρκετά …εύκαμπτη, οπότε κάνετε ότι γουστάρετε και αντέχετε.
Επίσης να σταθώ στον επαγγελματισμό της κοπέλας. Αν και πολύ νέα στο επάγγελμα, θέλει να ικανοποιήσει τον παρτενέρ της και μάλιστα ει δυνατόν να το ευχαριστηθούν ταυτόχρονα. Δεν σε ζαλίζει με μα και μου, ούτε σου τρώει άσκοπα χρόνο. Ικανοποιητικό social, πράγμα που σημαίνει ότι βγάζει και μεγαλύτερα ραντεβού. Αν και με την διαφορά της ηλικίας που έχουμε λες τι θα βρούμε να πούμε, παρόλα αυτά πάει ροδάνι το στοματάκι της. Επίσης όταν μιλάς μαζί της είναι «εκεί» και σε ακούει δεν είναι παθητικός δέκτης, θα σου πει την γνώμη της και θα διαφωνήσει εκεί που πιστεύει ότι διαφέρουν οι απόψεις σας, πράγμα που εγώ το γούσταρα πολύ. Υπήρχε Interaction δηλαδή.
Παίρνει πιστοποίηση GFE χωρίς ενστάσεις! Και μπράβο της !! Επενδύστε άφοβα !! Είναι πολύ γλυκούλι μωρέ !!
Highlight: Το βλέμμα της… Όλα τα λεφτά !!
ΥΓ 1. Επειδή κάπου αναφέρθηκε, θέλω να πω ότι όντως μοιάζει στην Λίλα (ex-Diva) αλλά για μένα η ζυγαριά γέρνει υπέρ της Βανέσσας σε όλα. Σε υπηρεσίες, εμφάνιση και …τσαχπινιά. Θα τιμηθεί εκ νέου στο μέλλον. Βέβαια αν γυρίσει η Λιλα και τις πάρει κανείς και τις δύο μαζί.. χε χε..Θα χρειαστεί και υπογλώσσια υποθέτω !!!
ΥΓ 2. Τώρα κάποιος θα πει, ρε φίλε δλδ όλα τέλεια τα βρήκες; Δεν υπήρχε κάτι αρνητικό να γράψεις; Υπήρχε, αλλά δεν το θυμάμαι !!
ΤΓ 3. Δεν έχει κοτσιδάκια πια. Τα μαύρα της μαλλιά μακριά και ελεύθερα.
Η Βανέσσα είναι ένα πιπινοκαυλάκι του γάλακτος να το γλύφεις και να το πηδάς όσο αντέχεις γιατί αυτή δεν έχει κανένα πρόβλημα! Αντέχει μέχρι να σου φύγει το κλαπέτο! Ύψος σκάρτο 1.65, κιλά γύρω στα 55, γυμνασμένη με πολύ όμορφο τσαχπίνικο βυζάκι που χωράει όλο στο στόμα, υπέροχο προσωπάκι, μιλάμε δεν παίζεται, κωλάρα ασύλληπτη και πολύ όμορφο μουνάκι, και σε σχήμα και σε γεύση και σε αίσθηση όταν είσαι μέσα της!! Η κοπέλα έχει πολύ καλή διάθεση και θέλει να περάσει κι αυτή καλά. Οπότε το ραντεβού ξεκινάει από την αρχή με τις καλύτερες προδιαγραφές. Όμορφη νεαρή κοπελίτσα, όλο νάζια και τσαχπινιά, καυλιάρα, με διάθεση να γαμηθεί μαζί σου.
Φιλιά συνεχόμενα. Αργά και αισθησιακά όπως μου αρέσει. Ξέρει να δουλέψει και τα χείλια της και τη γλώσσα της. Επίσης πολύ ωραία πίπα, γεμάτη ρε παιδί μου, πώς να το περιγράψω τώρα, σε παίρνει στο στόμα της , σε σαλιώνει καλά, σε κοιτάει στα μάτια, τον βγάζει και τον τρίβει στο στόμα της, σε κοιτάει ξανά, πάλι όλο μέσα αργά - γρήγορα, σε κάνει turbo ! Η καλύτερη φίλη του πέους ένα πράμα! Χα χα!
Το κορμάκι της δεκτικό στα χάδια και στα φιλιά. Και το μουνάκι ότι πρέπει. Υγραίνεται πολύ γρήγορα και μάλιστα η περιποίηση της αρέσει οπότε αν είστε φαν καλά θα περάσετε και εδώ.
Σεξάκι όλα καλά σε ότι στάσεις δοκιμάσαμε και μπορούσα ο μεσήλικας. Κυρίως προτιμούσα ιεραποστολικό να βλέπω το προσωπάκι της, να την φιλάω συνέχεια. Φυσικά στα τέσσερα η θέα είναι χάρμα ιδέσθαι και γενικά ότι δοκιμάσαμε μου άρεσε. Και μανιτζέβελη είναι και αρκετά …εύκαμπτη, οπότε κάνετε ότι γουστάρετε και αντέχετε.
Επίσης να σταθώ στον επαγγελματισμό της κοπέλας. Αν και πολύ νέα στο επάγγελμα, θέλει να ικανοποιήσει τον παρτενέρ της και μάλιστα ει δυνατόν να το ευχαριστηθούν ταυτόχρονα. Δεν σε ζαλίζει με μα και μου, ούτε σου τρώει άσκοπα χρόνο. Ικανοποιητικό social, πράγμα που σημαίνει ότι βγάζει και μεγαλύτερα ραντεβού. Αν και με την διαφορά της ηλικίας που έχουμε λες τι θα βρούμε να πούμε, παρόλα αυτά πάει ροδάνι το στοματάκι της. Επίσης όταν μιλάς μαζί της είναι «εκεί» και σε ακούει δεν είναι παθητικός δέκτης, θα σου πει την γνώμη της και θα διαφωνήσει εκεί που πιστεύει ότι διαφέρουν οι απόψεις σας, πράγμα που εγώ το γούσταρα πολύ. Υπήρχε Interaction δηλαδή.
Παίρνει πιστοποίηση GFE χωρίς ενστάσεις! Και μπράβο της !! Επενδύστε άφοβα !! Είναι πολύ γλυκούλι μωρέ !!
Highlight: Το βλέμμα της… Όλα τα λεφτά !!
ΥΓ 1. Επειδή κάπου αναφέρθηκε, θέλω να πω ότι όντως μοιάζει στην Λίλα (ex-Diva) αλλά για μένα η ζυγαριά γέρνει υπέρ της Βανέσσας σε όλα. Σε υπηρεσίες, εμφάνιση και …τσαχπινιά. Θα τιμηθεί εκ νέου στο μέλλον. Βέβαια αν γυρίσει η Λιλα και τις πάρει κανείς και τις δύο μαζί.. χε χε..Θα χρειαστεί και υπογλώσσια υποθέτω !!!
ΥΓ 2. Τώρα κάποιος θα πει, ρε φίλε δλδ όλα τέλεια τα βρήκες; Δεν υπήρχε κάτι αρνητικό να γράψεις; Υπήρχε, αλλά δεν το θυμάμαι !!
ΤΓ 3. Δεν έχει κοτσιδάκια πια. Τα μαύρα της μαλλιά μακριά και ελεύθερα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2019
Τα σπάει η μικρή!!! αν γίνει ποτέ duo με Λίλα.... θα αφήσει εποχή!!
koskam
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Εγω με μεχρι 100 θα την πηδαγα τη συγκεκριμενη...αντιστοιχης...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Hase χτες στις 23:14
Τελικα η coca cola θέλει θυσίες γκaμιeσai κυριολεκτικα για να...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από dCorso χτες στις 22:47
Eμπειρια για το παλμαρέ και για πλήρη απομυθοποίηση.
Μπράβο...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από argyrotoxos χτες στις 22:46
καλή κριτική, αληθοφανής περιγραφή, μόνο αυτές τις μαλακίες...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από digger χτες στις 22:36
Από τα 5 τάρικα πόσα να της μένουν στο χερι καθαρα;
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Νίο χτες στις 22:35
Πολύ ωραία η κριτική σου.
Για την συγκεκριμένη κοπελια παντως...
στην κριτική Ανάμεικτα Συναισθήματα από Ημεδαπος χτες στις 22:31
Εύγε για την μυθοπλασία ! Άντε και για βραβείο φανταστικών...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Τσάρκας4 χτες στις 22:17
Respect μάγκα μου, γάμησες ένα 10άρι στην ομορφιά. Τυχερός που...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Geroxekoutis χτες στις 22:13
Κάπου κάτι δε μου κολλάει. Όλα καλά όμως.
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από sot.anas χτες στις 22:11
Blondy τι κάνεις, λογικά πρέπει να γράψεις 5 replies για να μπορείς...
στην κριτική Γυναίκα μόνη από Rafelo χτες στις 22:10
Ρε Μήτσο, το σώμα της είναι γνωστό από τις ταινίες της πριν...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από james034 χτες στις 21:59
Συγχαρητήρια για την ειλικρινή κριτική σου.Η Παολα είναι...
στην κριτική Πάολα λοιπόν...!!! από Giannis845 χτες στις 21:58
Tύπε μου, πολύ ωραία η κριτική σου. Δεν έχεις λόγο να έχεις....συναισθήματα...
στην κριτική Ανάμεικτα Συναισθήματα από Geroxekoutis χτες στις 21:56
καλη κυριακη ??
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από pussymaniac χτες στις 21:55
Τραγικος!ουτε εμφάνιση μας είπες ουτε τιποτα..σα να μην την...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από gnnakos χτες στις 21:29
O Steven King ζήλεψε την ιστορία σου και θα βγάλει νέα νουβέλα..."...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Crucifix χτες στις 20:57
Πεταχτηκαν τσαμπα 36 γαμησια στο Μεταξουργειο ή και 18 γαμησια...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Dsar263 χτες στις 20:20
Καλησπέρα ! μήπως έχεις το τηλέφωνο του μαγαζιού? δεν βρίσκω...
στην κριτική Πάολα λοιπόν...!!! από Kost_as χτες στις 20:13
Ο δράκος την γάμησε ή σας κοίταζε και τραβούσε μαλακια? ...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από RT103 χτες στις 20:09
Η αγγελία της λέει ότι είναι 30 ετών ενώ πρέπει να είναι 40...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από PhilHoston χτες στις 19:57
Σχόλια στις κριτικές
Εγω με μεχρι 100 θα την πηδαγα τη συγκεκριμενη...αντιστοιχης...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Hase χτες στις 23:14
Τελικα η coca cola θέλει θυσίες γκaμιeσai...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από dCorso χτες στις 22:47
Eμπειρια για το παλμαρέ και για πλήρη...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από argyrotoxos χτες στις 22:46
καλή κριτική, αληθοφανής περιγραφή,...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από digger χτες στις 22:36
Από τα 5 τάρικα πόσα να της μένουν...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Νίο χτες στις 22:35
Πολύ ωραία η κριτική σου.
Για την συγκεκριμένη...
στην κριτική Ανάμεικτα Συναισθήματα από Ημεδαπος χτες στις 22:31