Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 2 10
Call-Girls 5622
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Στην μακροχρόνια καριέρα μου σαν επιβήτορας έχω πάρει ένα σωρό όμορφες κοπέλες, αλλά Miss Planet ποτέ!..
Δεν έχασα χρόνο και πήρα τηλέφωνο για τις λεπτομέρειες… Ευγενικότατη η τηλεφωνήτρια απάντησε στα ερωτήματά μου και έκλεισε το ραντεβού σε γνωστό μου ξενοδοχείο νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.
Η Joana ήρθε στην ώρα της με ένα κοντό φορεματάκι ψηλοτάκουνες γόβες και ελαφρά μακιγιαρισμένη… Δεν διαφέρει από τις φωτογραφίες της και είναι γλυκιά κοπέλα.. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, είναι ευχάριστη στην παρέα της και χαμογελαστή… Είναι καθαρή κοπέλα, έκανε ντουζάκι στην αρχή και στο ενδιάμεσο μαζί μου… Φιλάει με γλώσσα και της αρέσει το παλαμούτιασμα… Πεντακάθαρο υγρό και άτριχο το μουνάκι της, ευχαριστήθηκα γλειφομούνι και βελούδινη επιδερμίδα… Γίνανε δυο γύροι άνισοι χρονικά μεταξύ του αλλά με κατάληξη και οι δυο στο στόμα της που τόσο πρόθυμα το προσφέρει…
Η Joana είναι μια νεαρή κοπέλα γεμάτη φρεσκάδα, νιάτα και ζωντάνια… πέρασα αρκετά καλά μαζί της, δεν άκουσα αντιρρήσεις, ήταν πρόθυμη στις στάσεις και στις απαιτήσεις μου και ακολουθούσε τους ρυθμούς μου… Πολύ πιθανό να την ξαναπάρω γιατί κατάλαβα ότι ενδιαφερόταν για την ευχαρίστησή μου και τις καλές εντυπώσεις!... Είναι λίγο ποιο ακριβή από τις άλλες …. Αλλά δεν πηδάς και κάθε μέρα Miss Planet!...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Alex_Born
Σπουδαίος
22
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, MichaelAngelo, Old.rabbit και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2019
Μου την πρότεινε η εξυπηρετική τηλεφωνήτρια σαν το "δεκαρακι" της αλλά με κράτησε η τιμή πρέπει να την πάρω πριν φύγει..Ναι!
09 Μαΐου, 2019
Φίλημα χαμηλά σε Βραζιλιάνα; Στην Βραζιλία δικιε μου, το μικρόβιο του AIDS έχει το μέγεθος σπουργιτιού...
10 Μαΐου, 2019
Τύπε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά στην Φυλής με 20 από τα 220 που έσκασες βρίσκεις πολύ καλύτερες Ναι!Ναι!Money MouthΣπασίκλας
10 Μαΐου, 2019
Ωραία, και πήγε κάποιος, κάποτε..
αλλά ποιός θα τον πιστέψει; αν δεν έχει
στοιχεία και αποδείξεις.. Χαμόγελο
10 Μαΐου, 2019
υπάρχουν πολύ καλύτερες με λιγότερα λεφτά. Το ότι δηλώνει Miss Planet δε λέει κάτι...Χμμμ;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5