Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το κορίτσι είναι από αυτές της γυναίκας που μπορεί να δει κανείς στα πιο χλιδατα μέρη του πλανήτη κ να μείνεις με ανοιχτό το στόμα κοιτώντας την μέχρι κάποιος να σου δώσει μια φάπα να συνέλθεις! Η ομορφιά της είναι 100% φυσική και έχει έναν αέρα αριστοκρατίας.
Στο ραντεβού έφτασε ντυμένη με ντύσιμο executive..ανοίγω την πόρτα με την κλασική εμφάνιση "πετσέτα στην μεση" και μένω μαλάκας!
Το κορίτσι είναι πετίτ και εξαιρετικά σωστά γυμνασμένο με επίπεδη κοιλίτσα και δυνατά χέρια κ πόδια. Το σώμα της είναι αρμονικότατο με μικρά βυζάκια. Απαλή μοσχομυριστό επιδερμίδα, περιποιημένα άκρα χωρίς παραφωνίες και μακρύ καστανοκόκκινο μαλλί μέχρι την μέση. Αν ξέρετε ποια είναι η Sarah Underwood τότε οταν δειτε την Bonya θα νομιζετε πως ειναι η μικρη αδερφη της..μιλάμε για απιθανο μωρο! Στα του αγωνα η συμμετοχή είναι σούπερ αλλά δεν φιλάει και δεν κάνει ΑΚΑ το οποίο λίγο με χάλασε γιατί η γενικότερη εμπειρία είναι κορυφαία. Η τεχνική περιποίησης της γύρω περιοχής όμως όπως και το στοματικό με προφύλαξη ήταν από άλλον πλανήτη!! Ασφαλώς αυτά τα πράγματα έχουν μεγάλη δόση υποκειμενικότητας οπότε τίποτα και πότε δεν είναι δεδομένο. Αν θέλετε να βρεθείτε με ένα από τα ομορφότερα κορίτσια που έχω συναντήσει ποτέ τότε τρεχάτε αν όμως θέλετε έρωτες και αγκαλίτσες κοιτάξτε αλλού εξάλλου από επιλογές αυτήν την περίοδο έχουμε μπόλικες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Ανώτερος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
62
Likes:
3.092
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, LanciaRallye037 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2018
χωρις φιλια και οτι δεν κανει ΑΚΑ πως βαθμολογεις 9.3 ???????
04 Μαΐου, 2018
Στις υπηρεσίες το γραφείο πάντως γράφει ότι φιλάει με γλώσσα, κάνει ελεύθερο στοματικό και με +20 cim και cif. Είσαι σίγουρος ότι δεν σε έπιασε κότσο συναγωνιστή ?? Γιατί αλλιώς υπάρχει θέμα. Είναι σοβαρό το γραφείο δεν γράφουν ότι να ναι
04 Μαΐου, 2018
Στην σελίδα της γράφει Oral Without Condom άρα ΤΕΡΑΣΤΙΟ φάουλ και κόκκινη κάρτα εάν μου το είχε κάνει εμένα Θυμός
04 Μαΐου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σ ευχαριστουμε συναγωνιστη.. Καπέλο
Μου γλυτωσες 210 ευρω...!!
Ειχα σκοπο να την κλεισω για σημερα το βραδυ αλλα χωρις γλωσσοφιλα Κεφάλι σε τοίχο! και πιπα με προφυλακτικο Χμμμ; μπαινει στην μαυρη λιστα..!
04 Μαΐου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν έχεις άδικο φίλε Κ εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει αλλά εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε κ τόσο!
04 Μαΐου, 2018
Επίσης στην καρτα της γράφει και french kiss, οτι δεν τηρήθηκαν οσα ειχαν συμφώνηθει καταλογίζεται στην κοπελα ή στο γραφειο???
04 Μαΐου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οντως....150 ευρω χωρις ελευθερο...?
05 Μαΐου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σ' επιασε ΚΟΤΣΟ αλλα τι να πεις τωρα, εξαλου στις κριτικες σου 7 στις 10 χωρις γλωσσα φιλι, εσυ τα γραφεις, βαζεις ομως 9.3, καλα που σ' αφησε να πηδηξεις, εαν σ' αφησε, γιατι η συγκεκριμενη μεχρι και anal rimming, Fisting, BDSM,COM, CIF προσφερει και θα κολωνε στο φιλι και στο Ακα??? Μην παιρνεις στο λαιμο σου με τις βαθμολογιες σου
06 Μαΐου, 2018
Φιλαράκια μου η κριτικές είναι υποκειμενικές και είναι άστοχο εντελώς να έχει οποιοσδήποτε άποψη για την κριτική των υπολοίπων. Το ότι της έβαλα 9.3 είναι γιατί έτσι αξιολόγησα το τι πήρα εγώ από το κορίτσι και την συνάντηση. Δεν φιλάω με γλώσσα της επαγγελματίες εκτός ακραίων περιπτώσεων. Το ΑΚΑ δεν με ένοιαζε εκείνη την στιγμή.. σκεφτείτε το λίγο παίδες, αν η γκόμενά δεν κάνει ΑΚΑ εκείνη την στιγμή ίσως έχει κάποιο λόγο.. μεγάλα παιδιά είμαστε βάλτε το μυαλό να δουλέψει.. οπότε τι αν επιμείνει κανείς, επειδή το γράφει η κάρτα της? Τεσπα προτείνω οι υπόλοιποι που την συνάντησαν να γράψουν καμμία γραμμή.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9