Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα σε όλους!
Η τελευταία μου συνάντηση ήταν με την Tiffany την προηγούμενη βδομάδα. Δεν υπήρχαν κριτικές αλλά είπα να πάρω το ρίσκο. Όταν πήρα τηλέφωνο γινόταν ένας ψιλοχαμός, αφού το γραφείο τελευταία έχει φέρει πολλές κι ενδιαφέρουσες κοπέλες. Κλείνω outcall σε ξενοδοχείο αφού όπως έχει ειπωθεί το ξενοδοχείο του incall είναι επιεικώς απαράδεκτο! Η Tiffany έφτασε με 10 λεπτά καθυστέρηση. Δε με χάλασε αφού δε μου στέρησε χρόνο από τη συνάντηση. Να πω την αλήθεια από τις φωτογραφίες περίμενα να δω μια σνομπ τύπισσα με μπλαζέ υφάκι, τύπου "σου κάνω χάρη" όπως διάφορες άλλες. Τελικά αποδείχθηκε ακριβώς το αντίθετο!!! Να αναφέρω ότι το σύστημα δε με αφήνει να βάλω τη βαθμολογία που θέλω οπότε έβαλα την υψηλότερη δυνατή. Πιο αναλυτικά:

Γενικά στοιχεία - Ουκρανή, 22 ετών

Εμφάνιση (πρόσωπο) - 9 Στρογγυλό, γλυκό πρόσωπο που είναι του γούστου μου. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες εδώ την αδικούν λίγο.

Εμφάνιση (σώμα) - 9 Βυζί 3αρι, φυσικό, στητό, ωραίο στην αφή. Ωραίο δέρμα. Ύψος περίπου 1,72 όπως αναγράφεται. Έχει λίγα παραπάνω κιλά στην περιφέρεια και τα μπούτια που της κάνουν ένα κωλαράκι πεταχτό μούρλια (το οποίο δε φαίνεται στις φωτογραφίες). Γενικά το σώμα της είναι σφιχτό αλλά δεν είναι στεγνό, μοντελέ. Σε καμία περίπτωση το θέαμα δεν είναι αντιαισθητικό, αλλά είναι ανάλογα τα γούστα του καθενός. Για μένα που γουστάρω πιασίματα το καταφχαριστήθηκα γι αυτό και το 9αρι Έρωτας

Γενική συμπεριφορά - 9 Καθαρότατη, έκανε μπάνιο πριν, ενδιάμεσα και μετά. Ήταν αφοσιωμένη σε μένα, δεν κοίταξε κινητό, τηλεόραση κλπ. Δεν καπνίζει (απ ό,τι κατάλαβα). ΚΑΙ ήταν μονίμως με ένα μεγάλο χαμόγελο! Ένιωσα πραγματικά ότι ήμουν με ένα μικρό, γλυκό, ευχάριστο κορίτσι. Δεν ξέρω αν έτυχε σε μένα επειδή κάναμε αρκετή κουβέντα. Μπορεί σε άλλους να φανεί σοβαρή ή χαζοχαρούμενη. Αυτό που ξέρω είναι ότι φεύγοντας πέρα απ το ότι γάμησα καλά μου είχε φτιάξει το κέφι Μεγάλο χαμόγελο Τα λεφτά τα πήρε στο τέλος. Γενικά πολύ καλή συμπεριφορά, άνετη, όχι επαγγελματική με την κακή έννοια. Μπορεί να άξιζε και για 10.

Επικοινωνία - 8 Αγγλικά φαρσί, πολύ πάνω απ το μέσο όρο, μην πω καλύτερα κι από μένα Σπασίκλας Μπορεί να μιλήσει για διάφορα θέματα. Μου είπε ότι μάλλον δε θα ξανάρθει γιατί έχει βρει δουλειά στη χώρα της. Το χρήμα είναι γλυκό, λέω εγώ. Έβαλα 8 γιατί αν ξεκινήσει να μιλάει δεν έχει σταματημό. Δεν καταλάβαινα που ήταν η τελεία. Μάλλον φταίω και του λόγου μου. Στην αρχή δεν ήταν έτσι. Της έδωσα πολύ αέρα φαίνεται Κεφάλι σε τοίχο! Θέλει προσοχή σ αυτό το κομμάτι!

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή - 8 Δεκτική σε όλα, δεν αρνήθηκε τίποτα αλλά δε ζήτησα και τίποτα extreme. Δέχτηκε δάχτυλο μπροστά και σφυροκόπημα χωρίς να δυσανασχετεί. Δεν έκλεψε σε καμία στάση. Μάλιστα στον τελευταίο γύρο έκανε ό,τι μπορούσε για να τον σηκώσει. Έβαλα 8 γιατί δεν πήρε ιδιαίτερες πρωτοβουλίες και η πίπα της ήταν μέτρια. Που και που έκανε προσπάθειες για dt αλλά δεν τη ζόρισα. Και γενικά συστήνεται περισσότερο για gfe καταστάσεις.

Σχέση απόδοσης/τιμής - 8 Για μένα πρόκειται για ένα καβλιάρικο μουνάκι με καμπύλες που τιμά τα λεφτά που παίρνει στο έπακρο! Όμως επειδή αυτή την εποχή φαίνεται πως υπάρχουν πολλές καλές επιλογές στα ίδια λεφτά βάζω 8. Αν μιλούσαμε για άλλες εποχές ξηρασίας σίγουρα ο βαθμός θα ήταν μεγαλύτερος. Αν είναι εδω και την άλλη βδομάδα, όπως μου είπε, θα την ξαναδώ οπωσδήποτε γιατί ξέρω ότι θα περάσω καλά!

Ελπίζω να σας κάλυψα. Αν δεις καράβι στο βουνό, μουνί θα το χει σύρει...Καλή συνέχεια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
144
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, doc_lin, satyrus και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2018
Φίλε Raul Gonzalez

1) παίρνω πίσω το like που σου έβαλα!!!!!

2) γράψε αγόρι μου ΚΑΘΑΡΑ ότι σου αρέσουν τα ΜΠΑΖΑ!!!!
Γράψε ότι σου αρέσουν οι ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ... ότι τρελαίνεσαι για ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ...!!!
Ποια πιασίματα;;;;;; Το μπούτι ξεκινούσε από την Κόρινθο και κατέληγε στην Πάτρα....!!
Και ήταν κομμάτια λες και την έσφαξε χασάπης!!

3)«Έχει λίγα παραπάνω κιλά στην περιφέρεια και στα μπούτια» Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
3 κιλά το ένα μπούτι, 3 κιλά το άλλο μπούτι, 5 κιλά στο κωλο και 5 κιλά στην κοιλιά μας κάνουν 16 ΚΙΛΑ...!!!

4)«Γενικά το σώμα της είναι σφιχτό αλλά δεν είναι στεγνό,μοντελε»
«Σε καμία περίπτωση το θέαμα δεν είναι αντισισθητικο» Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Το θέαμα ήταν ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ και παρέμεινε στο χώρο μου 4 λεπτά!!!!!!

Σου ζητάω συγνώμη αλλά είσαι επικίνδυνος για να γράφεις κριτικές ΑΝ δεν αναφέρεις στην αρχή της κριτικής σου
ότι δεν σε χαλάνε τα πολλά κιλά, τα πολλά πιασίματα, τα διαλυμένα κορμιά και ότι είσαι πολύ ευγενικός
για αυτα που γράφεις!

Συγνώμη και πάλι αλλά μου χάλασες τη βραδιά με βάσει αυτά που έγραψες και τις φωτογραφίες που είδα...!!!

Ευτυχώς αύριο μπαίνει στο ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ...!!!!

ΥΓ: μα κανένας άλλος δεν την πήδηξε τόσες μέρες να γράψει κάτι;;;;;!!!!!!;;;;;; Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
22 Απριλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εσύ γιατί δε γράφεις τύπε να σώσεις κόσμο;
22 Απριλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτό που εγραψα τι είναι δηλαδή; Money Mouth
Μήπως είναι η κριτική μου για τα 4 λεπτά που την είδα; Χμμμ;
Αυτό το σχόλιο δεν θα σώσει κόσμο; Χμμμ;
Εαν δεν σου αρκεί τύπε πες μου να στο γράψω και στα αλαμπουρνέζικα...!!!!!!!

Δεν εγραψα κριτική γιατί μόνο η εμφάνιση του σώματος μου αρκούσε να την στείλω
σπίτι της! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ
Γενική συμπεριφορά, Επικοινωνία, Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή, Σχέση απόδοσης/τιμής
δεν γνωρίζω γιατί ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ!
22 Απριλίου, 2018
Jim αυτα πρεπει να τα αναφερουμε.Εχει δίκιο ο mallias...!
24 Απριλίου, 2018
Τώρα να κάνω τον κόπο να απαντήσω; Ας είναι...δεν το κάνω για την κοπέλα (στ @@ μου, ο νταβάς της είμαι;)...το κάνω για να ξέρουμε ποιός είναι ο καθένας...

Να ξεκινήσω με την αυτοκριτική μου...μπορεί να παρασύρθηκα επειδή είχα μια πολύ ωραία εμπειρία. Όμως η κοπέλα είναι ακριβώς όπως την περιέγραψα. Ούτε κυτταρίτιδα έχει, ούτε πατσές. Στο σώμα μπορεί να της έβαζα 8 όχι παρακάτω. Τη θυμάμαι καλά γιατί τη συνάντησα ξανά. Κι αν είναι τόσο μπάζο όπως λες, δε βρέθηκε ένας από φιλότιμο να γράψει μια κριτική, ένα σχόλιο, ένα μήνυμα να με βρίσει;;; Ήταν εδώ 1μιση μήνα κι έκανε 4-5 ραντεβού τη μέρα όπως μου είπε. Η κριτική έχει γραφτεί εδώ και 3 βδομάδες. Αντιθέτως στις δικές σου κριτικές βλέπουμε τι γίνεται. Κι είναι εξόχως ύποπτο το γεγονός ότι ενώ είναι εδώ τόσο καιρό, την είδες τελευταία μέρα και γράφεις το σχόλιο ΤΩΡΑ.

Αν λοιπόν φταίω γι αυτό, εσύ έχεις κάνει πολύ χειρότερα. Έχεις εκθειάσει σχεδόν όλες τις κοπέλες του γραφείου, έχεις ανάγει κάθε μετριότητα σε θεά. Αν είχα το σκεπτικό σου θα πρεπε στις μισές σου κριτικές να γράφω από κάτω επιθετικά σχόλια για την παραπλάνηση που κάνεις. Γι αυτό κι εγώ σταμάτησα να σου κάνω like εδώ και καιρό. Ευτυχώς όμως ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ κι άλλοι.
Όσον αφορά τις κριτικές σημασία έχει η ποιότητα κι όχι η ποσότητα. Εγώ δε γράφω άρλεκιν. Ούτε σκορπιός με σκορπιό ούτε ταύρος με τοξότη. Προσπαθώ να γράφω ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ κριτικές, με επιχειρήματα και to the point και κυρίως για κοπέλες που δεν έχουν άλλες κριτικές για να είναι ΧΡΗΣΙΜΕΣ. Κι όχι ρομάντζα κι εκ του ασφαλούς.

Έχει "γαμήσει" ο κύριος τη σάρα και τη μάρα, έχει δώσει 9 και 10 δεξιά κι αριστερά αλλά την tiffany που είναι σαν τα κρύα τα νερά την έδιωξε στο 4λεπτο. Έχει λεφτά να παίρνει δυο κάθε μέρα αλλά δεν πήγε να δοκιμάσει έναν άλλο μούναρο όπως την Emma (ανεξάρτητη). Πού να προλάβει αφού πρέπει να γράφει κριτικές για το glamour. Και λέει "δεν πάω να γράψω ένα τερατώδες σχόλιο ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ, σε ένα νέο μέλος που δεν έχει πολύ κύρος εδώ μέσα". Χμμμ; Εσύ είσαι ο εκλεκτός του γραφείου μη φοβάσαι δεν τα χάνεις τα "δωράκια" σου. Κατά τα άλλα εγώ είμαι ο επικίνδυνος...

Και για να μη νομίζουν κάποιοι ότι εγώ είμαι ο προμότορας του γραφείου και ο τζιμάκος είναι ο αντικειμενικός, να πω ότι το εν λόγω γραφείο, ενώ το έχω τιμήσει πάνω από 30 φορές, μου επέβαλε να συναντώ τις κοπέλες μόνο incall στα κοτέτσια που ονομάζουν δωμάτια επειδή μια φορά ακύρωσα μισή ώρα πριν το ραντεβού. Θυμός Γι αυτό το λόγο έχω αρχίσει να αραιώνω.

Συγνώμη για το κατεβατό αλλά τα πράγματα πρέπει να λέγονται όπως είναι και με επιχειρήματα. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω και να απαντάω σε ανοησίες. Θα γράφω κριτικές όταν θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω τους συναγωνιστές του site και όσο μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου, δηλαδή όχι πολύ συχνά. Όποιος θέλει να διαβάσει κάτι χρήσιμο για την τσέπη του, είμαι εδώ. Όποιος θέλει Αίσωπο και παραμύθια με δράκους και νεράιδες, υπάρχουν πολλοί. Ο τζιμάκος δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.

ΥΓ Κρίμα και σ είχα συμπαθήσει γιατί μου φάνηκες ευαισθητούλης στην αρχή. Γλώσσα Πού να φανταζόμουν τι απάτη είσαι...
24 Απριλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ζητάω συγνώμη προκαταβολικά από τον admin για το μεγάλο σχόλιο που θα γράψω.

Αγαπητέ Raul,

Καταλαβαίνω τα νεύρα σου και τα σχόλια σου γιατί έθιξα το γούστο σου!
Συγνώμη ρε φίλε ήταν 01:00 το βράδυ και έμεινα με την ψωλη στο χέρι!
Πάντως δεν φταις εσυ που μου τα χώνεις... εγώ φταίω που δεν πήρα 1-2 φωτογραφίες στα κλεφτά
όταν είχε απλώσει τις κομματιασμενες από κυτταρίτιδα μπουταρες επάνω στον καναπε
(σαν ενάμιση πυροσβεστήρας το κάθε μπούτι)! Παναγία μου όσο τη θυμάμαι.
Λες ότι είναι σαν τα κρύα τα νερά χωρίς κυτταρίτιδα και πάστες...
Ένας χριστιανός δεν υπάρχει ρε παιδιά...;;;; να έχει νορμαλ γούστα και να την έχει συναντήσει!

Ότι κάνω παραπλάνηση, ότι με πήραν χαμπάρι και άλλοι, ότι γράφω αρλεκίν, ότι είμαι απάτη...
αυτά σίγουρα με βοηθούν να απομακρυνθώ από το να γράφω κριτικές και να σας παρακολουθώ από μακριά!

Πάντως εάν ήξερα ότι είσαι από τα παιδιά που μου κάνουν like δεν θα ήμουν τόσο απότομος μαζί σου (αστείο)

Δεν περιμένω από κανέναν να χαρεί με την χαρά μου όπως και να λυπηθεί με την λύπη μου! (εκτός από μετρημένους στα δάχτυλα ανθρώπους). Το like λοιπόν είναι κάτι που δεν έχει και τόση ιδιαίτερη σημασία!

Θα ήθελα να σου πω ότι και εγώ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ είμαι. Νομίζω μόλις δυο-τριών μηνων Χμμμ;
Οποτε τι νόημα έχουν αυτά που γράφεις;;;

«Τελευταία μερα εγραψα για την Tiffany για ξεκάρφωμα»...Χμμμ;
Ήρθα από το νησί μου την Παρασκευή συνάντησα το απόγευμα τη Sara και το βράδυ την Angela,
το Σάββατο το απόγευμα την Amanda και το βράδυ την Tiffany (που είπαμε ότι την έδιωξα),
την Κυριακή το απόγευμα την Lilya και το βράδυ την Alexandra (έρθετε κριτική).
Στο ενδιάμεσο των συνευρέσεων πίνω το κρασάκι μου και γράφω τις κριτικές μου!
Εξάλλου διακοπές κάνω! Μήπως φταίω και γιαυτο;;;
Γιατί έγραψες «ότι δεν προλαβαίνω να δω την Emma γιατί γράφω κριτικές για το Glamour»

Εχω ασχοληθεί μόνο με γραφεία Your Angels, Golden και Glamour... γιατί ερθομαι τον χειμώνα ΜΟΝΟ
για κάποιες μέρες και θέλω να παίρνω τηλ. να μιλάω με κάποιον, να παίρνω διαθεσιμότητα και να προχωράω
σε ραντεβού άμεσα.
Δεν εχω μπει στην διαδικασία να παίρνω ανεξάρτητες ακόμη, ίσως στο μέλλον.
Προς το παρόν νιώθω μια «ασφάλεια» όταν παίρνω γραφεία.
Αααα έπαθα και μια πλάκα με το «Kaka Koritsia» μια φορά... πωπω τι έπαθα...Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Τα εγραψα αργότερα στο νήμα τους!

Πες μου όμως σε παρακαλώ κάτι που με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
Τι «δωράκια» δίνει το Glamour? Γιατί εκτός από τα 10€ για Viber ραντεβού δεν εχω πάρει τίποτα άλλο!!!
Στείλε μου σε pm εάν δεν γράφονται εδώ σε παρακαλώ!!!!!
Γιατί εχω σκοπό να τους χώσω και αλλά λεφτά στο μέλλον......

Όπως προείπα τώρα θα σας αφήσω στην ησυχία σας για τους επόμενους 5 μήνες και πρώτα
ο Θεος θα έχετε νέα μου από μια «παραπλανητική», «αρλεκιν», «δόλια» και «εκ του πονηρού»
κριτική μου τον Οκτώβριο!

Για το «to the point” και την «ποιότητα» στις κριτικές μου θα ήθελα σε παρακαλώ ΠΟΛΥ να διαβάσεις
την κριτική μου για την Victorya (Your Angels) που ήταν η πρώτη για την κοπέλα και τι έγραψε πριν
λίγες μέρες ο επόμενος συναγωνιστής στην δεύτερη της κριτική!!!

Υπόσχομαι ότι όταν θα ευχαριστιέμαι τις συνευρέσεις μου με κάποιες κοπέλες τόσο πολύ
(όπως με Amanda και Lilya) θα κόβω 0,4 η 0,5 από την βαθμολογία που τους δίνω γιατί από έναν απλό
νησιώτη με αναγαγαται σε «προμοτορα και κόλακα» των γραφείων!

Τα σέβη μου Καπέλο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6