Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 22 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνία συνάντησης στο περίπου, ώρα συνάντησης αργάμιση, παρ'όλα αυτά είχε αρκετή διάθεση.
Μπαίνει μέσα και βλέπω μια κοπέλα με πρόσωπο λίγο πάνω του μετρίου, (για μένα στο 6,5) με ωραίο σωματάκι για τα γούστα μου, με ένα κόκκινο φορεματάκι αυτή και εγώ με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση. Γεια σου μου λέει είμαι η Sara και μου σκάει ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, γεια σου της λέω και εγώ είμαι ο ...... και της σκάω και εγώ ένα πεταχτό. Σιγά σιγά τα πεταχτά γίνανε ρουφηχτά και αρχίσαμε το μπαλαμουτι, αυτή να με χουφτώνει πάνω από τη πετσέτα και εγώ πάνω από το φόρεμα, εντάξει λέω καλά θα περάσουμε, και ξεκινάμε και γδύνει ο ένας τον άλλον σαν ξαναμένο ζευγαράκι στα πρώτα του μέλια, μπαίνει για μπάνιο και βγαίνει σχετικά γρήγορα με μια πετσέτα πάνω της, της την βγάζω και αρχίζω και σκανάρω, θέλει λίγο γυμναστικούλα είναι η αλήθεια αλλά τεσπα. Ξεκινάμε χαδάκια φιλάκια μπαλαμούτι και αυτό που μου έκανε εντύπωση σε όλη την συνάντηση ήταν ότι το στόμα της δεν το άνοιγε με τίποτα, γλώσσα κατάλαβα ότι έχει μόνο στην πίπα και εκεί που μού έγλυφε και ρούφαγε τα αρχίδια μου, για αυτό και ίσως στο αν την ξανασυναντούσα, άμα δεν φιλάει με γλώσσα με χαλάει λίγο.
Συνεχίζουμε. Ξεκινάω και την γλύφω από πάνω μέχρι κάτω και πιάνω δουλεία στο μουνάκι της, η φάση έπαιξε σε πλαγιαστό 69, τώρα πως μου βγήκε έτσι δεν κατάλαβα Χμμμ; Χμμμ; , έχω πάθει πλάκα μου λέει με την γλώσσα σου ξέρεις να την δουλεύεις καλά και μου ξεκινάει μια τσιμπουκοδρομία δίχως αύριο, φτυσίματα,gagging, καραμέλωμα τον είχε κάνει λαμπίκο είχε λυσάξει με τον πούτσο μου, ώ ρε μάγκα μου λέω αυτά είναι, γλύφω γλύφω πάω να βάλω και κάνα δάχτυλο και ξαφνικά τζιζζζζ χαχαχα δεν γαμιέται λέω συνεχίζουμε. Για την πίσω πόρτα δεν το συζητάω ούτε δάχτυλο ούτε γλώσσα ούτε να φυσήξει ο αέρας να μην πώ. Από την τσιμπουκάρα της κόντευα να τελειώσω και Χμμμ; να της τα δώσω στο στόμα να τα καταπιεί έτσι όπως είχε λυσάξει ή να την γαμήσω λίγο, τελικά σηκώνομε βάζει το προφυλακτικό την πιάνω από τα κωλομέρια την σηκώνω και την γαμάω στα όρθια, έκανα ένα μεγάλο σετάκι δικέφαλα ένα κωπηλατική, ώπα λέω αρκετά με την γυμναστική και την στήνω φάτσα κάρτα στον καθρέφτη, έ μετά από λίγο ήρθε και το τέλος μέσα της, ήθελα να την στήσω στα γόνατα να τα πάρει στο στόμα αλλά δεν άντεξα από την καύλα.
Μπαίνω για μπανάκι πρώτος μετά αυτή καθόμαστε ούτε 5 λεπτά λέγοντας διάφορα και αρχίζει τα νάζια και τα φιλιά, τι έγινε της λέω τόσο γρήγορα? Γιατί μου λέει δεν είσαι έτοιμος? Έ θέλω και λίγο χρόνο να ξαναπάρω μπροστά. Θα σε βοηθήσω εγώ μου λέει και κατεβαίνει κάτω για πίπα. Ξεκινάμε πάλι μια από τα ίδια, μην τα ξαναλέω, και συνεχίζουμε με ιεραποστολικό, φιλιά ρουφηχτά αλλά εκεί ακάθεκτη τα χείλια ερμητικά κλειστά και τα πόδια ορθάνοιχτα, την γυρνάω όρθια στα γόνατα για να χουφτώνω τα βυζιά της πιο εύκολα μετά στα Κατσικογάμης μετά μπρούμητα, πω πω μου λέει μωρό μου αυτή είναι η αγαπημένη μου στάση, ώχ της λέω τι σύμπτωση και η δικιά μου, μετά την γυρνάω στα πλάγια, μετά γυρνάω όρθια και αυτή όπως ήταν της σηκώνω το ένα πόδι στον ώμο μου και της τον χώνω τέρμα μέσα μέχρι την ρίζα. Ούφ κουράστικα της λέω σειρά σου τώρα, ξαπλώνω και έρχεται αυτή από πάνω να κάνει αυτή όλη την δουλειά, περήφανη καβάλαγε το άσπρο άλογο έέέέ συγνώμη το πούτσο μου ήθελα να πω και που και που έσκυβε και με φίλαγε, πάλι χωρίς γλώσσα, παρότι κουρασμένος κατάφερα και τελείωσα και δεύτερη φορά. Ξέκαβαλάει ξαπλώνει δίπλα μου, εγώ τέζα, δεν θα πας για μπάνιο μου λέει? Δεν έχω δυνάμεις αυτή την στιγμή της λέω θα πάω σε λίγο. Μώρο μου μου λέι κάτσε και ξεκουράσου θα σε καθαρίσω εγώ, μου βγάζει το προφυλακτικό το βάζει στην άκρη παίρνει και τα μωρομάντηλα από την τσάντα της και μου τον ξανακάνει λαμπίκο, πασάς ο δικός σου. Με καθαρίζει και έρχεται και κουρνιάζει δίπλα μου, πιστεύω πως άμα ήμασταν σε σπίτι και όχι σε ξενοδοχείο και της έλεγα να μου φτιάξει φαγητό θα το έκανε. Μέχρι να τελειώσει ο χρόνος ήταν ξαπλωμένη δίπλα μου, μιλάγαμε,με χαίδευε, με φίλαγε λές και ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Φεύγοντας μου λέει ελπίζω να σε ξαναδώ, θα με θυμάσαι? Δύσκολα ξεχνάς κάποιον μου λέει όταν περνάς τόσο καλά.
Άμα φίλαγε με γλώσσα και άφηνε κανα δάχτυλο δεν μπορώ να πω θα την ξανασυναντούσα εύκολα αλλά δεν, οπότε παμε για άλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Rokko28
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
1.400
Πόντοι:
6.820
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, heartbeat, chris1955 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού