Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από πολλούς μήνες ξανασυνάντησα προ ημερών την Μαρίνα.
Δυσκολεύτηκα αρκετά να επικοινωνήσω μαζί της (πολλές προσπάθειες με τηλέφωνο & SMS τις προηγούμενες ημέρες) αλλά την ημέρα του ραντεβού την πέτυχα (αν και δεν το περίμενα) με 1 τηλεφώνημα 2-3 ώρες νωρίτερα!
Έφτασα νωρίτερα στο ξενοδοχείο, ετοιμάστηκα και περίμενα "οπλισμένος" για τον αγώνα που θα επακολουθήσει.
Η πόρτα κτύπησε (διακριτικά αλλά αποφασιστικά) ακριβώς στην ώρα που έπρεπε κι ανοίγοντας αντίκρισα ξανά μια γνωστή χαμογελαστή εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά γυναικάρα, με ωραία γυαλιά ηλίου και μακριά πόδια. Ντύσιμο προκλητικό, όπως πρέπει να είναι ένα call girl στην επαφή με τον πελάτη (δεν μπορώ τα call girls με casual ντύσιμο).
Κάθε φορά που τη βλέπω με εντυπωσιάζει και με φτιάχνει εξαρχής.ΓλώσσαΓλώσσα
Με αναγνώρισε άμεσα.
Ήμουν το 1ο ραντεβού της ημέρας κι ήρθε ορεξάτη και κατά τον εναγκαλισμό υποδοχής διαπίστωσα ότι δεν φορούσε εσώρουχο κάτω από τη φούστα!
Ενθουσιάστηκα κι άρχισα αμέσως το ζέσταμα!
Λίγα προσωπικά σχόλια, άμεση αφαίρεση ρούχων από τη Μαρίνα, είσοδος στο μπάνιο ντουζάκι κι επιστροφή στο κρεβάτι.
Κάναμε sex σε κάθε στάση & κάθε σημείο του δωματίου με μια Μαρίνα ορεξάτη, ακούραστη, ευέλικτη, δεκτική (χωρίς μα & μου), συνεχώς παρούσα (χωρίς οχλήσεις από τηλέφωνο που δεν ακούστηκε ποτέ!), με ενεργό συμμετοχή (βρίζοντας σε Ελληνικά και Ρώσικα) και καταπληκτικό στοματικό με φτυσίματα, άριστη χρήση της γλώσσας (με ελάχιστο χέρι) deepthroat και ταυτόχρονη περιποίηση στις μπάλες με τη γλώσσα χωρίς δυσκολία.
Της αρέσει η στοματική περιποίηση και στις 2 τρυπούλες της αλλά αποφεύγει την πίσω δακτυλοσκόπηση.
Highlight του πρώτου γύρου όταν πηδώντας με ανάσκελα (της αρέσει να είναι από πάνω και να σε κοιτάζει με τις βυζάρες της (Μεγάλο χαμόγελο) μου έχει καθηλώσει πλήρως τα χέρια με τα πόδια της (για να μην την αποσπώ από το ρυθμό) και με σωστές κινήσεις ερεθίζει την κλειτορίδα της καταλήγοντας σε διπλό squirting, (που πρώτη φορά είδα να συμβαίνει) μουσκεύοντας την κοιλιά μου και το στήθος μου.
Ολοκλήρωση του 1ου γύρου στα 30 λεπτά από την είσοδο με στράγγισμα στο στόμα της Μαρίνας, η οποία μου είπε ότι "διψούσε" λόγω της συνεχόμενης προσπάθειας.
Διακοπή για ξεκούραση και ντουζάκι.
Χαλαρή κουβέντα σε GFE κατάσταση για χαρακτήρες και κοινωνικά, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά ένα χαρακτήρα προσγειωμένο και ρεαλιστή, με στοιχεία που δύσκολα περιμένεις να βρεις.
Με πρωτοβουλία της Μαρίνας έναρξη του 2ου γύρου φυσικά με στοματικό κι εντατικό sex (στο ίδιο μοτίβο με τον 1ο) χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας η οποία θέλοντας να με βοηθήσει ξέφυγε αρκετά από το χρόνο του ραντεβού (ευχαριστώ Μαρίνα!Καπέλο), κι αναγκάστηκε να με αφήσει με το κάτω κεφάλι όρθιο σε στάση προσοχής (Μαλακία) όπως δηλαδή με βρήκε!

Συμπερασματικά, εκτιμώ ότι η Μαρίνα αποτελεί ένα από τα καλύτερα call girls γιατί συνδυάζει εμφάνιση, σεβασμό στον πελάτη, υψηλή σεξουαλική νοημοσύνη, προσαρμόζεται στις επιθυμίες του πελάτη (θεωρώ ότι προτιμά PSE καταστάσεις) και VFM.
Κάθε ραντεβού μαζί της είναι σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο μιας και σαν γνήσιος "σεξουαλικός χαμαιλέοντας" αναγνωρίζει πλέον τον πελάτη και προσαρμόζεται.
Θεωρώ ότι το ραντεβού που πρέπει να κάνει κάποιος μαζί της οφείλει να είναι διάρκειας άνω της 1 ώρας για να μπορεί να απολαύσει με καλό ρυθμό όλα όσα μπορεί να πάρει κι ενδεχομένως να δώσει στον "Duracell οδοστρωτήρα" που λέγεται Μαρίνα.
Συζητώντας μαζί της κατάλαβα ότι είναι αλήθεια ότι δουλεύει όταν έχει πράγματι όρεξη-διάθεση-χρόνο-ανάγκη, διαφορετικά δεν ασχολείται με το τηλέφωνο. Σε πολλούς αυτό δεν αρέσει, αλλά μάλλον για τη Μαρίνα αυτό είναι στάση ζωής. Προσωπική μου εκτίμηση: Μπράβο της! Όποιος θέλει ραντεβού επιμένει, διαφορετικά...αλλού. Δεν την είδα να προβληματίζεται ("Υπάρχουν κι άλλες κοπέλες" όπως μου είπε). Όσο όμως κι αν το εκτιμώ, αυτό μεταφράζεται σε χαμηλότερο βαθμό στην επικοινωνία (8αρι).
Οι βαθμολογίες μου πλέον έφτασαν στο μέγιστο με μοναδικό μελανό σημείο την επικοινωνία, αλλά για αυτό η βελτίωση είναι εύκολη και στο πράγματι στο χέρι της.
Μέχρι την επόμενη φορά (που μάλλον θα είναι σύντομα Ματάκι και μεγαλύτερης διάρκειας) καλή διασκέδαση σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 08, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, chris1955, doc_lin και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2018
Τα έκανε ξανθα? Έχω χάσει επεισόδια. Πρέπει να κάνω ραντεβού με την ξανθιά πλέον Μαρίνα.
24 Φεβρουαρίου, 2018
Κάποιο τηλέφωνο της σε pm παρακαλώ?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2