Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Επικοινωνία με το γραφείο άψογη, όπως πάντα. Μάλιστα είχα κλείσει άλλη κοπέλα στην αρχή αλλά μετά τους πήρα για την Sabrina και δεχθήκανε την αλλαγή χωρίς κανένα πρόβλημα. Έρχεται η ώρα λοιπόν, ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα ατημέλητο, απεριποίητο κορίτσι που δεν έβγαζε καμία καύλα, τίποτα το ερωτικό.........γαμώ τον μπελά μου.....πουτάνα είσαι......κάνε και όλα τα σχετικά ώστε ο άλλος να το ευχαριστηθεί!!!! Τέλος πάντων, είχα διαβάσει τις καλές κριτικές και είπα ότι όπως και να είναι, υπάρχει η δυνατότητα να περάσουμε καλά.
Η πιτσιρίκα όμως κατάλαβε ότι δεν την γούσταρα και η όλη συνάντηση κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά. Εκατέρωθεν δεν υπήρχε πολύ διάθεση για επικοινωνία, το sex έγινε πολύ μηχανικά, η πίπα μέτρια με δόντι, η όλη φάση έληξε στο 45 όπου της είπα ότι μπορεί να φύγει.
Το σώμα της είναι ζουμπουρλούδικο και σφιχτό, από αυτά που μου αρέσουν και η θέα στα τέσσερα πολλή καλή. Από φάτσα μέτρια πράγματα.
Το συμπέρασμα είναι ότι αν θες να γίνεις πουτάνα πρέπει να μπορείς να σταθείς αντάξια σε όλους τους πελάτες ανεξαρτήτου διάθεσης καθώς και η εμφάνιση σου να είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
chamy
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Νοε 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
252
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Old.rabbit, dinos34, satyrus και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού