Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 3 10
Call-Girls
8072
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χθεσινή συνάντηση με την Αλια.
Η συνάντηση έγινε στο Ανδρομέδα. Αραξα στο δωμάτιο, άναψα κι ένα τσιγάρο για να διώξω την υπερένταση της ημέρας αλλα και να ξεπεράσω και το αισθητικό σόκ που μου προκάλεσε η all around λεοπάρ διακόσμηση και περίμενα την κοπέλα. Καθώς περίμενα από το μυαλό μου περνούσαν όλα αυτά που έχω διαβάσει γιαυτήν σε αυτό το thread και αναρωτιόμουν αν θα δικαιωθεί η επιλογή μου.
Τις σκέψεις μου διέκοψε το χτύπημα στην πόρτα. Είχε έρθει η στιγμή να λυθούν οι απορίες μου.
Ανοίγω και στο δωμάτιο μπήκε η Αλια. Πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 40 με πανέμορφα μάτια και ισιο μακρύ μαύρο μαλί. Το σώμα της είναι ανάλογο της ηλικίας της, είναι λίγο γεμάτη αλλα σε καμιά περίπτωση χοντρη και το στήθος της είναι λίγο πεσμένο. Και εδώ ακριβώς τελειώνουν και τα αρνητικά αυτής της κοπέλας. Η επιδερμίδα της είναι πολύ απαλή, χωρίς κυταρίτιδα και με μια υπέροχη σταρένια απόχρωση.
Είναι ελληνίδα κάτι που κάνει τη συνενόηση μαζί της παιχνιδάκι τόσο από κοντά όσο και μέσω email πριν τη συνάντηση.
Καθισαμε, μιλήσαμε, γνωριστήκαμε χωρίς άγχος η βιασύνη αφού το ραντεβού μας ήταν δίωρο. Πρέπει να πώ πως το social κομμάτι το έχει πολύ και από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας μας με έκανε να αισθάνομαι πολύ άνετα.
Αν και όταν ήρθε ήταν πεντακάθαρη και μοσχομύριζε, πρίν περάσουμε στον αγώνα μπήκε για ένα ντουζάκι, κάτι που εκτίμησα αρκετά.
Στον αγώνα, η Αλια είναι πολύ καλή. Καθαρό GFE όπως μ'αρέσει. Γλωσσόφιλα, χάδια, αγγαλιές σε αφθονία αλλά εκεί που έδωσε ρέστα ήταν το στοματικό της το οποίο ήταν εξαιρετικό. Αργό, υγρό, βαθύ με την κατάλληλη δόση χεριού στα σωστά σημεία και πολλά dt. Μετά ανέβηκε πάνω μου, αγγαλιαστήκαμε και καθώς οι γλώσσες μας χαϊδευαν η μια την άλλη σε υπέροχα γλωσσόφιλα, επιδοθήκαμε σε ένα επικό γαμήσι. Λίγο πριν χύσω της ζήτησα να επιστρέψουμε στο στοματικό και αυτή αμέσως με πήρε στο στόμα της. Υστερα από λίγο έφτασα σε ένα δυνατό οργασμό και καθώς έχυνα αυτή μου ψυθίριζε "χύσε κάβλα μου".
Πέρασα πολύ ωραία με την Ανια και σίγουρα θα προτιμηθεί ξανά και αυτό το χρωστάω σε αυτό το thread και ειδικότερα σε έναν συναγωνιστή.
Υ.Γ. Στο πεδίο "Φωτογραφίες" έβαλα την επιλογή ψεύτικες γιατί η φωτό της αγγελίας είναι ενδεικτική.
Η συνάντηση έγινε στο Ανδρομέδα. Αραξα στο δωμάτιο, άναψα κι ένα τσιγάρο για να διώξω την υπερένταση της ημέρας αλλα και να ξεπεράσω και το αισθητικό σόκ που μου προκάλεσε η all around λεοπάρ διακόσμηση και περίμενα την κοπέλα. Καθώς περίμενα από το μυαλό μου περνούσαν όλα αυτά που έχω διαβάσει γιαυτήν σε αυτό το thread και αναρωτιόμουν αν θα δικαιωθεί η επιλογή μου.
Τις σκέψεις μου διέκοψε το χτύπημα στην πόρτα. Είχε έρθει η στιγμή να λυθούν οι απορίες μου.
Ανοίγω και στο δωμάτιο μπήκε η Αλια. Πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 40 με πανέμορφα μάτια και ισιο μακρύ μαύρο μαλί. Το σώμα της είναι ανάλογο της ηλικίας της, είναι λίγο γεμάτη αλλα σε καμιά περίπτωση χοντρη και το στήθος της είναι λίγο πεσμένο. Και εδώ ακριβώς τελειώνουν και τα αρνητικά αυτής της κοπέλας. Η επιδερμίδα της είναι πολύ απαλή, χωρίς κυταρίτιδα και με μια υπέροχη σταρένια απόχρωση.
Είναι ελληνίδα κάτι που κάνει τη συνενόηση μαζί της παιχνιδάκι τόσο από κοντά όσο και μέσω email πριν τη συνάντηση.
Καθισαμε, μιλήσαμε, γνωριστήκαμε χωρίς άγχος η βιασύνη αφού το ραντεβού μας ήταν δίωρο. Πρέπει να πώ πως το social κομμάτι το έχει πολύ και από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας μας με έκανε να αισθάνομαι πολύ άνετα.
Αν και όταν ήρθε ήταν πεντακάθαρη και μοσχομύριζε, πρίν περάσουμε στον αγώνα μπήκε για ένα ντουζάκι, κάτι που εκτίμησα αρκετά.
Στον αγώνα, η Αλια είναι πολύ καλή. Καθαρό GFE όπως μ'αρέσει. Γλωσσόφιλα, χάδια, αγγαλιές σε αφθονία αλλά εκεί που έδωσε ρέστα ήταν το στοματικό της το οποίο ήταν εξαιρετικό. Αργό, υγρό, βαθύ με την κατάλληλη δόση χεριού στα σωστά σημεία και πολλά dt. Μετά ανέβηκε πάνω μου, αγγαλιαστήκαμε και καθώς οι γλώσσες μας χαϊδευαν η μια την άλλη σε υπέροχα γλωσσόφιλα, επιδοθήκαμε σε ένα επικό γαμήσι. Λίγο πριν χύσω της ζήτησα να επιστρέψουμε στο στοματικό και αυτή αμέσως με πήρε στο στόμα της. Υστερα από λίγο έφτασα σε ένα δυνατό οργασμό και καθώς έχυνα αυτή μου ψυθίριζε "χύσε κάβλα μου".
Πέρασα πολύ ωραία με την Ανια και σίγουρα θα προτιμηθεί ξανά και αυτό το χρωστάω σε αυτό το thread και ειδικότερα σε έναν συναγωνιστή.
Υ.Γ. Στο πεδίο "Φωτογραφίες" έβαλα την επιλογή ψεύτικες γιατί η φωτό της αγγελίας είναι ενδεικτική.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 22, 2015
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2015
συντροφε που τη βρισκουμε?
T
tant
26 Ιουνίου, 2015
Φιλε μια και θα ειμαι αλλη μια μερα θεσσαλονικη , πωσ μπορω να την βρω??
E
enox13
26 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ένα τηλέφωνο μπορώ να έχω
L
liu
26 Ιουλίου, 2015
Sorry παίδες,δεν δίνουμε τηλέφωνα...
B
billy13
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Ημαρτον!!
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από gasper χτες στις 20:37
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από HoneyVoskos χτες στις 20:01
Βραδυνή βαρδια.εγω πήγα στης 1 το βράδυ, αλλά όταν την ρώτησα...
στην κριτική Ρουμανικό πουτανέλι Μπιάνκα από Galinickos χτες στις 19:40
Ρε μαλακες, ειδα την καταχωρηση και νομιζα οτι ειναι ψευτικη......
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Ponaso χτες στις 19:35
Προσεχώς στην Σωκράτους και μετά από μερικά χρόνια στην...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Giorgos H χτες στις 19:23
Θυμάμαι ήταν ψιλολιγνη με καστανα μαλλιά που τα είχε κοτσίδα...
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από Noizy χτες στις 19:14
@Ronnie J το 10ευρο στην είσοδο έχει μόνο ποτό και όχι χορό. Συνολικά...
στην κριτική Μέτρια εμπειρία από Noizy χτες στις 19:10
Αδέρφια ασφαλώς και η προηγούμενη κριτική ήταν κάπως...έχω...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από nikos708 χτες στις 18:31
Αυτήν έψαχνα και εγω την 28η , αλλά ρώτησα απέναντι στο γωνιακό...
στην κριτική Ρουμανικό πουτανέλι Μπιάνκα από savvass χτες στις 17:29
Νομίζω πως δυστυχώς, εάν κάποιος δεν θέλει απλώς να πει ότι...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από kavlalex χτες στις 17:13
φίλε η τρελή που λες μήπως είναι ξανθιά με πράσινα μάτια...
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από newbrdlo@gmail.com χτες στις 16:57
Και πόσο πλήρωσες για όλο αυτό;;
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από LYKMAN69 χτες στις 16:07
Προσεχώς στη Φυλής
Τουλάχιστον την έδειρες στον...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από mauros gatos(1) χτες στις 15:42
επόμενη σταση Μεταξουργείο ...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από ririkonav χτες στις 15:39
300 ευρώ για μιά πιπα
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Eros82 χτες στις 15:38
καλοπροαιρετη η ερωτηση . το 3 για το προσωπο ειναι σαν συγκριση...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από giannSL χτες στις 15:23
Φαινοταν, φιλος.
Αν την ειχες αχτι απο παλια βεβαια το πληρωσες...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από MrEco χτες στις 15:10
Ευχαριστούμε τυπε, όχι τίποτα άλλο, απλά να ξέρουν μερικοί...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από woopsie χτες στις 15:06
Κριμα φιλε που δεν εχεις κανενα φραγκατο φιλο να πλερωσει...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από ΦΑΚΙΡΗΣ χτες στις 14:58
Σχόλια στις κριτικές
Ημαρτον!!
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από gasper χτες στις 20:37
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από HoneyVoskos χτες στις 20:01
Βραδυνή βαρδια.εγω πήγα στης 1 το βράδυ,...
στην κριτική Ρουμανικό πουτανέλι Μπιάνκα από Galinickos χτες στις 19:40
Ρε μαλακες, ειδα την καταχωρηση και...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Ponaso χτες στις 19:35
Προσεχώς στην Σωκράτους και μετά από...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από Giorgos H χτες στις 19:23
Θυμάμαι ήταν ψιλολιγνη με καστανα...
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από Noizy χτες στις 19:14