Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 18 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
"Η Iris ειναι περιπου στο 1.70, με μακρυ μαλλι πλατινα. Για το σωμα της mixed feelings, μιας και ειναι λιγο αγυμναστο, θα λεγα στα ορια του μπουνταλε. Προσωπο αδιαφορο για τα δικα μου γουστα. Για καποιους ισως να μην ειναι καν εμφανισιμη, αλλα γουστα ειναι αυτα. Με χαλασε επισης το εντονο μακιγιαζ στο προσωπο της."

Ετσι ακριβως θα ξεκινουσα κι εγω την κριτικη μου οπως ακριβως ο captain απο κατω(το οτι το εντονο μακιγιαζ δημιουργει τα αντιθετα αποτελεσματα απο τα προσδοκομενα , της το ειπα - καλοπροαιρετα φυσικα - ,και το δεχτηκε χωρις να προσβληθει.
Η συναντηση εγινε πολυ προσφατα , γιατι πριν λιγο καιρο γυρισε απο Ουκρανια , στο γνωστο χοτελ πισω απο το Ωνασειο.Στην ωρα της -σημαντικο για μενα- ντυμενη με ενα φορεμα απλο , ψηλοτακουνα παπουτσια (οχι του γουστου μου) και μακιγιαζ εντονο.Σωμα λιγο πιο αδυνατο απο τις φωτο και προσωπο λιγο πιο μετριο απο τις φωτο επισης (οχι ασχημη φυσικα).Σοσιαλ μονο στα αγγλικα (το ψιλοκαταφερνει) και στα του αγωνα , τι να πω που δεν εχει ηδη ειπωθει.Δεκτικη σε ολα , στησιματα πολυ καλα , το προσπαθει πολυ και το καταφερνει σε ολα (μεχρι deepthroat μου εκανε και δεν συμβαινει ευκολα με αλλες).Ευχαριστη σε κανει να χαιρεσαι για το 100αρικο που δινεις.Φυσικα το προγραμμα εχει αναλ και τελειωμα στο στομα (τα φτυνει με ευγενεια).Μπανιο πριν, ενδιαμεσα & μετα.Καθαρη και γυαλισμενη με λαδακια , οχι βεβαια να γλυστραει απο το πολυ λαδι , οσο χρειαζεται.Κραυγες μετρημενες και θεατρο πολυ λιγο (ιδιως αν το επισημανεις οτι δεν σε φτιαχνει τι θεατρο), συμμετοχη με ολο το κορμι.
Εν κατακλειδι μια πολυ καλη συναντηση με μια κοπελα που τιμα τα λεφτα της & με το παραπανω.Σε κανει να αισθανεσαι αρχοντας , κι αν κι εσυ την προσεξεις αναλογα , τοτε σιγουρα θα περασεις σουπερ.Αυτα και καλο καλοκαιρι.Περιπετεις ξανα απο Σεπτεμβρη

ΥΓ απο την Ουκρανια μεταξυ των αλλων εφερε και μια φιλη της, με την οποια κανει ντουο (δεν ανοιχτηκε πολυ γι αυτο , αλλα μου ειπε οτι γινεται).Αυτη τη στιγμη οχι , γιατι η φιλη ειναι σε "διακοπες" με φιλο - πελατη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα