Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 18 10
Call-Girls 40335
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες ,συνεχιστε τον αγωνα ενημερωσης των κορασιδων ωστε να ειμαστε πληρως ενημερωμενοι.Καθυστερημενη κριτικη.. αλλα κριτικη.Δεν ηξερα τι να κανω,βαριομουν και ειχα να βγω δεκα μερες λογω αρρωστιας και μολισ ενιωσα λιγο καλυτερα, λεω "δεν παιρνω τον Μισελ να μου στειλει το ξανθο που εχει στο σαιτ".Και ετσι εγινε.Ραντεβου στο γνωστο ξενοδοχειο στην Νεα ερυθραια.Η Τανια καθυστερησε λιγο.Οι φωτογραφιες την αδικουν,ειναι γλυκια κοπελα με ενα συνηθισμενο ομως κορμι.Στο δια ταυτα τωρα....πιπα μετρια και οχι τοσο βαθια με δικαιολογια οτι εχει μικρο στομα !!!Μαλλον δεν ειχε ορεξη...δεν μαμιεται λεω και συνεχιζω.Στο σεξ κανει οτι μπορει να σε ευχαριστησει.Ειναι πολυ ευγενικη και γουσταρει να μιλαει για αυτο μην της πιασετε κουβεντα και περασει η ωρα!!!!.Η Τανια προσπαθει αλλα μαλλον δεν το εχει.Οσοι εχετε περιεργια να την συναντησετε.... συναντηστε την,ειναι θεμα γουστου.Εγω γουσταρω ξανθες για αυτο και δοκιμασα και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι μια μετρια επιλογη γιατι κυκλοφορουν καλυτερες αλλα και πολυ χειροτερες.Ειναι να σου κατσει που λενε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 23, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί