Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 10 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τη SABINA τη συνάντησα δύο φορές (προ 8μηνου και τριμήνου) περίπου όταν δούλευε σαν Ολγα μέσω πρακτορείου φόλας που τα κορίτσια που έβλεπες δεν ήταν αυτά που συναντούσες.
Η κοπέλα μας λοιπόν ήταν η πρώτη που ανταποκρινόταν σε αυτά που διαφήμιζε το πρακτορείο.
Μικρή Ρωσσιδούλα από τα παράλια της Νοτιοανατολικής Ρωσίας,γατούλα,ναζιάρα.Ισως και να ήμουν ο πρώτος της πελάτης τότε άν θυμα΄μαι καλά.Ωραίο προσωπάκι,φοβερό κορμάκι ωραία ζουμερά στήθη που δε χόρταινα να απολαμβάνω γλείφοντας και ...ζουλώντας τα.
Καλή πίπα και καλό σεχ πολλών στάσεων αλλά...κουλούρι ΟΧΙ...αν και το διαφήμιζαν.Μάλλον τη πρώτη φορά με παρακάλεσε να μη κάνουμε anal sex γιατί δεν αισθανόταν καλά.Τη δεύτερη φορά κόκκινη κάρτα για κουλούρι.Ωραία ώρα και τις δύο φορές.Και βέβαια μου είπε τη δεύτερη φορά πως σήκωσε η πιτσιρίκα αυτή ένα σιδερένιο σταυρό στο Γολγοθά της από κάποιους μακάκες που φοράνε παντελόνια (;;).Δεν ξεκόλαγε από την αγκαλιά μου τη δευτερη φορά.Το είχε καταχαρεί που τη φώναξα πάλι αργά βράδυ.
Τη γλυκούλα SABINA (Ol.a)θα τη ξαναδώ μάλλον γιατί είναι πολύ ναζιάρα ...και χωρίς να με πάρει τηλέφωνο....ΥΠΟΣΧΕΣΗ στο γεμάτο καμπύλες κοριτσι

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα