Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 15 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Από καιρό την κυνήγαγα και πάντα κάτι συνέβαινε και δεν πραγματοποιούνταν η συνάντηση (τα κολληματα πάντα από την μεριά μου).Το κορίτσακι λοιπόν μου είχε γίνει απωθημένο!Που τελικά άξιζε που το περίμενα!!
Να ξεκαθαρίσω 2 πράγματα.Το 200 στο ποσό είναι γιατί είχε διάρκεια 1,5 ώρα το ραντεβου μας.Το δεύτερο...Στη συμπεριφορά του πρακτορείου το μέτρια είναι γιατί:Ναι μεν κλείστικε πανεύκολα το ραντεβου -σε 2 μηνύματα- ομως δεν είχα ενημέρωση για την 45λεπτη καθυστέρηση της Βαλεριας.Φυσικά λόγω βροχής και του εντός έδρας αγώνα του Θρύλου η Πειραιώς και η παραλιακή ήταν δράμα οπότε ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έρθει στην ώρα της.Στα μηνύματα μου δεν απάντησε κάποιος από το πρακτορείο που βρίσκεται και αν αργεί κάτι το οποιο πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται ως ένα δείγμα σεβασμου και συνέπειας προς το πελάτη.Για αυτό μέτρια η συμπεριφορά
Τώρα στο θέμα μας...
Η κοπέλα μπήκε στα στανταράκια μου!Τελείωσε!Οποτε δεν μπορώ με Alexia θα τιμώ την Βαλ.Πολύ ωραία χημεία μεταξύ μας!
Το πρόσωπο της εμένα μου άρεσε.Εντυπωσιακό δεν το λες και σίγουρα όχι μοντέλου.Είναι ένα πολυ απλό και κοινό πρόσωπο,πολύ χαριτωμένο(και η μύτη της δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό,δεν είναι μεγάλη αλλά κανονική) και παιχνιδιάρικο(κατά την προσωπική μου άποψη).Θα διαφωνίσω με ένα προηγουμενο ότι μοιάζει στην Celine Dion.Καμία σχέση!
Σώμα λαμπάδα!Αδύνατη με το μεγάλο στήθος της το οποιο ακολουθεί λίγο τον νόμο της βαρύτητας(προσωπικά δεν με ενόχλησε και πιστεύω δεν είναι άσχημο) αλλά χαίρεσαι να το έχεις στα χέρια σου και να το ζουμπάς και να παίζεις!Ρόγα που όταν σκληρήνει είναι πολύ ωραία για πιπίλισμα.Ασχοληθηκα παρα πολύ μαζί τους!Πόδια πάρα πολύ όμορφα και παρόλο που δεν δίνω σημασία η πατουσα της και τα δαχτυλάκια της μου άρεσαν πάρα πολύ!
Νινάκι στενό το άτιμο με ζόρισε,αλλά πολύ ωραίο,ζεστο και απολαυστικό κατά την πράξη!Νιώθεις τους παλμους και τις συστολές του.Για τα κιλά που αναφερουν κάποιοι φίλοι πιο κάτω δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθώς ήταν η πρώτη φορά που την συνάντησα και ήταν αδύνατη χωρίς περιττά κιλά
Η θέα του κώλου στα τέσσερα και όταν ήταν στα γόνατα εξαιρετική(μου άφησε ελπίδες ότι μπορει στο μέλλον να τον δώσει!).Συμμετοχή πάρα πολύ καλή και παθιασμένη με νορμαλ φωνουλες ευχαρίστισης που ήταν πραγματικές και όχι fake
Social time πολύ καλό και πολύ ευχάριστη στην συζήτηση της!Ξέρει πολύ καλά αγγλικά και βοηθάει
Γενικά είναι ένα πολύ ευχάριστο κορίτσι που θ αφήσει ευχαριστημένο τον πελάτη και θέλει να τον ευχαριστήσει με κάθε τρόπο
Σε περιόδους οικονομικής κρίσης που με έχει αγγίξει και μένα τέτοιες παρασπονδίες αξίζουν τα λεφτά της.Αλλωστε ο λόγος που απέχω από ct & cg τομείς είναι λόγω του ότι πλέον δεν με παίρνει ουτε να κανω καταδρομικές και δοκιμές ουτε ακόμα και στα στανταράκια να τα δίνω εύκολα.Με τη Βαλ όμως ήθελα να κάνω την "πολυτέλεια" μου και ας ζοριστώ μέχρι τέλος του μήνα και χαίρομαι που μου βγήκε!Ελπίζω όσο θα είναι εδώ να μπορέσω να την ξανατιμήσω γιατί πέρασα υπέροχα
Τέλος ναι θα την σύστηνα ανεπιφύλακτα και σίγουρα αν το επιτρέψουν τα οικονομικά μου θα την ξανατιμήσω

Υ.Γ:Σχετικά με τις αξιολογήσεις που ανέβασα το απόγευμα.Για να μην ακουστουν τίποτα περίεργα αφορά συναντησεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και όχι τώρα πρόσφατα οπότε κάποια πράγματα τώρα μπορεί να ειναι διαφορετικά από τις δικές μου προσωπικές εντυπώσεις

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 25, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί