Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Call-Girls 85357
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεν αντέχω... Θα γράψω και εγώ για την Κριστίν.... {έστω και καθυστερημένα, αλλά μου είναι δύσκολο να αντιπαλέψω τη θύμισή της}
Παρότρυνση από έμπειρο φίλο μέλος του site.
Συνάντηση στον Άλιμο βραδάκι...
Φορούσε εσώρουχα σε μπεζ απόχρωση. Καλωσόρισμα λες και με ήξερε από χρόνια. Γρήγορο ντουζ και αμέσως βαθιά γλωσσόφιλα. Το άτομο σε φιλάει σαν να θέλει να σε ρουφήξει! Άμεσα άρχισε πίπα, αρχικά ήρεμη αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε βαθιά {deepthroat, ναι το κατέχει} με ταχύτατη κίνηση. Ταυτόχρονα την "περιποιήθηκα" και εγώ. Καθαρότατο αιδοίο, μοσχομυριστό, δε μπορούσα να τη χορτάσω. Είχα απομονώσει την κλειτορίδα και την είχα στο χέρι. Δε μπορούσε να κάνει πίσω. Μάλιστα, σταμάτησε την πίπα και "βρισκόταν αλλού". Αλλαγή στάσεων, αποστολικό, και πισωκολητό με δική της πίεση να βρει την ηδονή. Τελείωμα στο σώμα της με ένταση.
Ντουζάκι και ανάλογος δεύτερος γύρος {σε κάποια σημεία ηπιότερος} με εναλλασόμενες στάσεις και τελείωμα στην πλάτη...
Με την κριτική μου θέλω να δώσω έμφαση στο ότι πρόκειται για κοπέλα που συμμετέχει ενεργά στο σεξουαλικό δρώμενο ζητώντας και αυτή μέρος στην ηδονή παίρνοντας πρωτοβουλίες. Το να "γαμίσω" μια απλά όμορφη γκόμενα δε μου λέει πολλά... Αυτό το μαγικό παιχνίδι της "μάχης", του μοιράσματος της πίτας, δε το συγκρίνω με τίποτα. Και τελικά ναι... ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!
Ευτυχώς επέστρεψε για να κάνουμε τη ρεβανς την οποία θα προγραμματίσω σύντομα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 24, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί