Νέα

Ζωζώ Σαπουντζάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ζωζώ Σαπουντζάκη

• ..στα 4.

Ψήφοι: 29 36,7%
  • ..στα 4 με σακούλα στο πρόσωπο.

Ψήφοι: 8 10,1%
  • ..από τα χάλια γκράνια.

Ψήφοι: 5 6,3%
  • ...στα νιάτα της μέτραγε πολύ περισσότερο.

Ψήφοι: 37 46,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Έχεις φετίχ με τα γκράνια φίλε?

Μιλάμε πάντως για το ΑΠΟΛΥΤΟ Ελληνικό γκράννυ!!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη (Ζωή Σαπουντζάκη) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1933 στη Θεσσαλονίκη (αν και στη δίτομη εγκυκλοπαιδεία "Ελληνικός κινηματογράφος" αναφέρεται ότι γεννήθηκε το 1934).

Ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα από πολύ μικρή, το 1946, με την ηθογραφία του Ελευθεριάδη " Το Αγρίμι " μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Βάσω. Η Βάσω σταμάτησε νωρίς από το θέατρο γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, η Ζωζώ συνέχισε από 'κει και ύστερα μια θεατρική και κινηματογραφική καριέρα. Χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως "η βασίλισσα της νύχτας". Έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Αν κάνεις την αφαίρεση (2013 - 1933) είναι ΟΓΔΟΝΤΑ, φίλε !!!

:bounce-glasses:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Να προσθέσω κι άλλα (γιατί είμαι παλιός και τα θυμάμαι):

Τη δεκαετία του 1960 συνελήφθη ένας υπάλληλος της ΔΕΗ (ταμίας ή κάτι τέτοιο) για κατάχρηση πολύ μεγάλων ποσών από την επιχείρηση.
Νομίζω ήταν τότε 500.000 δρχ, δηλαδή (για να έχουμε μια σχετική σύγκριση της αξίας των χρημάτων με σήμερα) περίπου 3.500 χρυσές λίρες (σα να λέμε σήμερα 1 εκ. ευρώ).

Τον χώσανε βέβαια, αλλά στην ανάκριση και στο δικαστήριο είπε ότι τα έδινε στη Ζωζώ.

Η Ζωζώ τότε έχτιζε ένα σπίτι στην Κινέττα, και είχε κατηγορηθεί ότι το σπίτι χτίστηκε με λεφτά της ΔΕΗ.

Ποτέ δεν καταδικάστηκε γι' αυτό, και έχει μείνει ιστορική η φράση της που την είπε στο δικαστήριο, "Κύριε πρόεδρε, εγώ το σπίτι μου το έχτισα με το σπαθί μου".

(Από τότε το μουνί ονομάστηκε και "σπαθί").

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• zozo1.JPG
    zozo1.JPG
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 124
  • zozo2.jpg
    zozo2.jpg
    162,3 KB · Εμφανίσεις: 330

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
η ζωζω στη δεκαετια 60 εφαγε απο πολυ γνωστο αρτοβιομηχανο περι τα 10 διαμερισματα στην αθηνα και ενα σπιτι εις τη μυκονο :grin: :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη (Ζωή Σαπουντζάκη) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1933 στη Θεσσαλονίκη (αν και στη δίτομη εγκυκλοπαιδεία "Ελληνικός κινηματογράφος" αναφέρεται ότι γεννήθηκε το 1934).

Ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα από πολύ μικρή, το 1946, με την ηθογραφία του Ελευθεριάδη " Το Αγρίμι " μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Βάσω. Η Βάσω σταμάτησε νωρίς από το θέατρο γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, η Ζωζώ συνέχισε από 'κει και ύστερα μια θεατρική και κινηματογραφική καριέρα. Χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως "η βασίλισσα της νύχτας". Έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Αν κάνεις την αφαίρεση (2013 - 1933) είναι ΟΓΔΟΝΤΑ, φίλε !!!

:bounce-glasses:

:S

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
το μουνι σερνει καραβι για τη ζωζωκα βγηκε λεμε.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Να προσθέσω κι άλλα (γιατί είμαι παλιός και τα θυμάμαι):

Τη δεκαετία του 1960 συνελήφθη ένας υπάλληλος της ΔΕΗ (ταμίας ή κάτι τέτοιο) για κατάχρηση πολύ μεγάλων ποσών από την επιχείρηση.
Νομίζω ήταν τότε 500.000 δρχ, δηλαδή (για να έχουμε μια σχετική σύγκριση της αξίας των χρημάτων με σήμερα) περίπου 3.500 χρυσές λίρες (σα να λέμε σήμερα 1 εκ. ευρώ).

Τον χώσανε βέβαια, αλλά στην ανάκριση και στο δικαστήριο είπε ότι τα έδινε στη Ζωζώ.

Η Ζωζώ τότε έχτιζε ένα σπίτι στην Κινέττα, και είχε κατηγορηθεί ότι το σπίτι χτίστηκε με λεφτά της ΔΕΗ.

Ποτέ δεν καταδικάστηκε γι' αυτό, και έχει μείνει ιστορική η φράση της που την είπε στο δικαστήριο, "Κύριε πρόεδρε, εγώ το σπίτι μου το έχτισα με το σπαθί μου".

(Από τότε το μουνί ονομάστηκε και "σπαθί").

Λεγόντουσαν πολλά τότε για την Ζωζώ, μέχρι και ότι την Πειραϊκή Πατραϊκή εκείνη την χρεοκόπησε (τα είχε λέει με τον γενικό διευθυντή της), αυτό όμως που είναι αλήθεια και που ομολόγησε σε συνέντευξή της είναι ότι είχε βγει ραντεβού με τον Αλέξανδρο τον γιό του Ωνάση αλλά δεν του΄ κάτσε (είχε πει)……..  :tooth: ήταν πάντως το Ελληνικό σύμβολο του sex την δεκαετία του 60 και 70  :cum:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Τη δεκαετία του 1960 συνελήφθη ένας υπάλληλος της ΔΕΗ (ταμίας ή κάτι τέτοιο)
===

O  ταμίας  Θυμιος.. /της Πειραικης- Πατραικης νομιζω /
Εχει οντως  κλεισει παντως πολλα σπιτια και πολλες επιχειρήσεις  η κυρια

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Θυμάμαι που της είχαν κάνει μια τηλεφωνική φάρσα ότι τα είχε με έναν τούρκο τη δεκαετία του 1930
Και είπε αυτή ?
"Εγώ με τούρκο?" :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.243
Πόντοι
5.006
λετε να γαμιεται ακομα????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η Τζούλια της εποχής της.

όχι και Τζούλια ρε παίκτη...

η Ζωζώ είναι πραγματική ντίβα,ήταν μουνάρα, έχει ταλέντο,είχε καλή φωνή και το κυριώτερο έχει μυαλό (οι χρόνοι είναι σωστοί)...

η Ζωζώ δεν είχε αγαπούληδες, είχε εραστές που αυτή διάλεγε και δεν την έβγαζε στην βίζιτα κανένας Ρέβης ή παρόμοιος....

ακόμη μέχρι πρίν τρία χρόνια έπαιζε σε θεατρική παράσταση (για τον αττικ) και στο σανίδι ήταν σαν να μην είχε περάσει χρόνος από πάνω της...

τι σχέση μπορεί να έχει η πόρνη κακής ποιότητας Τζούλια με την Ζωζω...

OP
OP
Τρυποκάρυδος

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
442
Πόντοι
166
όχι και Τζούλια ρε παίκτη...

η Ζωζώ είναι πραγματική ντίβα,ήταν μουνάρα, έχει ταλέντο,είχε καλή φωνή και το κυριώτερο έχει μυαλό (οι χρόνοι είναι σωστοί)...

η Ζωζώ δεν είχε αγαπούληδες, είχε εραστές που αυτή διάλεγε και δεν την έβγαζε στην βίζιτα κανένας Ρέβης ή παρόμοιος....

ακόμη μέχρι πρίν τρία χρόνια έπαιζε σε θεατρική παράσταση (για τον αττικ) και στο σανίδι ήταν σαν να μην είχε περάσει χρόνος από πάνω της...

τι σχέση μπορεί να έχει η πόρνη κακής ποιότητας Τζούλια με την Ζωζω...

Είσαι ωραίος..  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom