BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.977
- Πόντοι
- 27.636
για ελβετια παντως θες μισο νεφρο
Yπερβάλλεις.
Δεν υπάρχει μόνο Ελβετία.
Όποιος θέλει και τα έχει, πάει. Τόσο απλό.
για ελβετια παντως θες μισο νεφρο
Ο Παρνασσός που είναι το μεγαλύτερο της Ελλάδας έχει ευρωπαϊκά λιφτ ή έχει μείνει στα παλιά ? Κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμιμάσω και ένα σουκού στη βασιλίτσα με διαμονή στο καταφύγιο\ξενώνα, κυρίως για να δω τι παίζει από παρέα.
του χρονου στα καλαβρυτα αλλαζουν ολα, νεα lift αποσυμπλεκομενα κλπγια εμένα το snowboard ξεκίνησε από χόμπι και έγινε θρησκεία.
Πλέον σε ελληνικά βουνά πηγαίνω μόνο καθημερινές. Δεν έχουνς τις υποδομές για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο το σαββατοκύριακο. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους για εμένα είναι τα παλιά λιφτ και το γεγονός ότι αυτά δεν είναι αποσυμπλεκόμενα (τα καρεκλάκια εννοώ). νομίζω αυτός είναι ο σωστός όρος. δηλαδή όταν σε παίρνουν και όταν σε αφήνουν δε μειώνουν σημαντικά τη ταχύτητά τους με αποτέλεσμα, κατα τη γνώμη μου, να είναι αρκετά πιθανό να σε χτυπήσουν κι όλας και να σε ρίξουν κάτω. Έχει συμβεί σε φίλο μου. Επίσης τα σουκου περιμένεις κανα 40λεπτο στην ουρά για να κατέβεις 5-10 λεπτά πίστα. Η όποια εμπειρία έχω από ελληνικά βουνά είναι στα 3-5 πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι και Βασιλίτσα. Ο Παρνασσός που είναι το μεγαλύτερο της Ελλάδας έχει ευρωπαϊκά λιφτ ή έχει μείνει στα παλιά ? Κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμιμάσω και ένα σουκού στη βασιλίτσα με διαμονή στο καταφύγιο\ξενώνα, κυρίως για να δω τι παίζει από παρέα.
Από το 2017 που πήγα πρώτη φορά στο Μπάνσκο άλλαξε όλη η οπτική μου για το άθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ένα τέτοιο χιονοδρομικό σε 3 ώρες οδήγηση μακρία. Το Μπάνσκο κάποτε ήταν από τα καλά χιονοδρομικά της Ευρώπης, το φτηνότερο. Εξακολουθεί να είναι από τα καλά της Ευρώπης αλλά έχει ακριβύνει λίγο. Από 30 ευρώ την ημέρα έχει φτάσει στα 42 νομίζω. Δεν έχω πάει ποτέ σε Μπόροβετς και Παμπόροβο. Θα ήθελα να διαβάσω γνώμες από όσους έχουν πάει και στα 2 ή 3. Από νυχτερινή διασκέδαση για το Μπάνσκο δε ξέρω σχεδόν τίποτα. Σαν παρέα πάμε στο Ginger και τρώμε και μετά για ύπνο. Το Ginger είναι ένα πολύ αξιόλογο μέρος για φαγητό και ποτό και σαν χώρος και το φαγητό του. Συχνά έχει και live με γνωστά ευρωπαικά hit.
Αυτά από εμένα.
ε καλά, σιγά τα χιονοδρομικά της β. Ελλάδας. Κάθε κατηφόρα την έκαναν χιονοδρομικότου χρονου στα καλαβρυτα αλλαζουν ολα, νεα lift αποσυμπλεκομενα κλπ
το μεγαλυτερο προβλημα για τα ελληνικα χιονοδρομικα ειναι η μικρη σεζον και η ανιση κατανομη, καμμια 20αρια στη β.Ελλαδα, συν την βουλγαρια και μονο 2 στην νοτια που κατοικει το 70%
ετσι ΣΚ ειναι ασυμφορα
Bansko η ουρα το πρωι στην τηλεκαμπινα δεν παλευεται, εκτος αν μεινεις στο kampinsky που ειναι διπλα, αλλα αμα ειναι να δωσεις τοσα πας Αυστριαε καλά, σιγά τα χιονοδρομικά της β. Ελλάδας. Κάθε κατηφόρα την έκαναν χιονοδρομικό
Τα Καλάβρυτα έχουν χαρακτήρα με τον Αρίσταρχο και τα παγωμένα κάγκελα όταν κατεβαίνεις από το lift Στύγα.
Μια φορά πήγα Παρνασσό, το σαλέ μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις. Μετά έμαθα ότι είναι του δημοσίου και εξηγήθηκαν όλα.
Πισοδέρι μεγαλούτσικες πίστες για Ελλάδα με ωραίο σαλέ αλλά ξενέρωσα που λειτουργούσαν μόνο το μισό χιονοδρομικό τις καθημερινές. Με τον σύριζα δε θα λειτουργεί τίποτα οπότε δε θα ξενερώνουμε
Ελατοχώρι ωραίο! κάνει και καλά burger.
Καϊμακτσαλάν ΓΤΠ
Σέλι ΓΤΠ
Βασιλίτσα για όσους παίρνουμε μόνο καρεκλάκι ΓΤΠ
Μπάνσκο άλλη κλάση δε γίνεται καμιά σύγκριση με Ελλάδα αλλά αφού άρχισαν αρπαχτές ας δουλέψουν με τους ντόπιους και τους σκοπιανούς
Αfrodita για στριπ και πήδημα της κακιάς ώρας upstairs αν είσαι κασκαντέρ. Κάθε χρόνο και χειρότερα.
Το amigos ή καπως έτσι έχει φάση με live μπάντα και χαβαλέ από αγγλάρες.
Για φαΐ κάπου έκανε καλή πίτσα αλλά δεν είμαι καλός με ονόματα.
Είναι και το euphoria δίπλα στον τσακίρη που το έχουν Έλληνες νομίζω.
Έχετε σπάσει τίποτα μέχρι τώρα?
Έχετε φίλες που ξέρουν (να μου γνωρίσετε)
Καθημερινές Παρνασσό.καλη φάση ακούγεταιΌσοι είστε Αθηναίοι να κανετε snowboard η ski πρώτα για την ευχαρίστηση σας.Να πηγαίνετε καθημερινές παρνασσο και θα πετύχετε στο καρεκλάκι του Βακχου διψασμενα για καυλαντισμα μιλφ απο Αθήνα.Αν είστε πιπινολατρες θα βρειτε περισσοτερο στα λιφτ των χιονοδρομικων της θεσσαλιας και βόρειας ελλάδας
να πεις όμως και αν συνάντησες μιλφ να δούμε αν έχει δίκιο ο φίλος.Καθημερινές Παρνασσό.καλη φάση ακούγεται
Θα γίνει πράξη σε ρεπό...
Bansko η ουρα το πρωι στην τηλεκαμπινα δεν παλευεται, εκτος αν μεινεις στο kampinsky που ειναι διπλα, αλλα αμα ειναι να δωσεις τοσα πας Αυσό
όντως είναι από 40 λεπτά ως 1 ώρα. αλλά στο βουνό ο κόσμος σκορπίζει και δεν έχεις ουρές να περιμένεις.Bansko η ουρα το πρωι στην τηλεκαμπινα δεν παλευεται, εκτος αν μεινεις στο kampinsky που ειναι διπλα, αλλα αμα ειναι να δωσεις τοσα πας Αυστρια
οτι πληρωσεις παιρνεις, γι αυτο το λενε το Γκντανστ των φτωχωνόντως είναι από 40 λεπτά ως 1 ώρα. αλλά στο βουνό ο κόσμος σκορπίζει και δεν έχεις ουρές να περιμένεις.