Νέα

Zoo σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gymnasths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Λοιπόν θα πω κάτι για το θέμα από μια προσωπική εμπειρία και από μια πολλαπλάσια εμπειρία φίλου μου και συνεργάτη που ασχολείται με το θέμα. Δημιουργήστε προφίλ του τύπου "Δεσμευμένος" και στις λεπτομέρειες γράψτε με δικά σας λόγια φράσεις του στυλ "ζω τον έρωτα μου με την καλή μου" ή "Εχω μάτια μόνο για το αστέρι που είναι κοντά μου"....κτλ κτλ...
Εχετε πιθανότητα 99% να σας την πέφτουν όλες αυτές. Απλές που ψάχνονται γιατί τη βρίσκουν με τον ανταγωνισμό αλλά και το ότι δεν έχουν να κάνουν με λιγούρη, επίσης δοκιμασμένο άντρα και ΔΕΥΤΕΡΟΝ πιθανές επαγγελματίες ή εραστιτέχνιδες (πχ φοιτήτριες-σπουδάστριες) που θέλουν έναν παντρεμένο-δεσμευμένο για να μασήσουν λίγο παραδάκι, κανένα δωράκι κτλ...
Η συνταγή είναι πολύ πιο επιτυχημένη από το καλύτερο μπλα μπλα που μπορεί να κάνει κάποιος. Αν δεν το πιστεύετε δοκιμάστε να δημιουργήσετε δύο τελείως διαφορετικά προφίλ ένα όπως σας είπα χωρίς να στέλνετε μηνύματα και ένα τύπου λιγούρη που θα στέλνετε μηνύματα. Μετά από 4-5 μέρες δείτε τα mailbox και των δύο προφίλ...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν θα πω κάτι για το θέμα από μια προσωπική εμπειρία και από μια πολλαπλάσια εμπειρία φίλου μου και συνεργάτη που ασχολείται με το θέμα. Δημιουργήστε προφίλ του τύπου "Δεσμευμένος" και στις λεπτομέρειες γράψτε με δικά σας λόγια φράσεις του στυλ "ζω τον έρωτα μου με την καλή μου" ή "Εχω μάτια μόνο για το αστέρι που είναι κοντά μου"....κτλ κτλ...
Εχετε πιθανότητα 99% να σας την πέφτουν όλες αυτές. Απλές που ψάχνονται γιατί τη βρίσκουν με τον ανταγωνισμό αλλά και το ότι δεν έχουν να κάνουν με λιγούρη, επίσης δοκιμασμένο άντρα και ΔΕΥΤΕΡΟΝ πιθανές επαγγελματίες ή εραστιτέχνιδες (πχ φοιτήτριες-σπουδάστριες) που θέλουν έναν παντρεμένο-δεσμευμένο για να μασήσουν λίγο παραδάκι, κανένα δωράκι κτλ...
Η συνταγή είναι πολύ πιο επιτυχημένη από το καλύτερο μπλα μπλα που μπορεί να κάνει κάποιος. Αν δεν το πιστεύετε δοκιμάστε να δημιουργήσετε δύο τελείως διαφορετικά προφίλ ένα όπως σας είπα χωρίς να στέλνετε μηνύματα και ένα τύπου λιγούρη που θα στέλνετε μηνύματα. Μετά από 4-5 μέρες δείτε τα mailbox και των δύο προφίλ...

Δημιούργησε ένα προφίλ γκόμενας, να δεις τοτε ποσοι θα στην πεφτουν...

wtamer

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστουμε αλλα ειναιδυνατοο να μας δωσεις και τα nicknames?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μην τσιμπάτε και έρθετε σε επαφή με emails, ή MSN που σας δίνουν άλλοι. Σε ότι αφορά το Internet να εμπιστεύεστε μόνο τον εαυτό σας και κανέναν άλλον.

Επισκέπτης
Oπα ρε συ..
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ MAILS ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΙΝΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.
Και στο κατω κατω ανωνυμα ειναι δεν ειναι mails δηλ που περιεχουν προσωπικα στοιχεια.Χαλαρωστε με την οποια καχυποψια και δυσπιστια.Kαι η πλακα ειναι οτι οπου ηξερα εγραψα nickname και οπου δεν θυμομουν σας ειπα τι να γραψετε στο search για να τις βρειτε.Ας συνεχισουμε συμπολεμιστες.Δεν κανουμε κανενα εγκλημα.Σε γκομενακια μιλαμε που με τη σειρα τους μιλανε στο internet σε αγνωστους.Οπως σας εγραψα και πανω καθε μια πο αυτες εχει 200 επαφες στο msn της δεν ειναι δηλ τιποτα παρθενες στο chat!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μύγα τσε-τσε σε τσίμπησε ρε; Ντε και καλά, σε σένα αναφερόμουν; Και σε ΣΕΝΑ ακόμη λέω να είσαι επιφυλακτικός. Ξέρεις τι έχουν δεί τα μάτια μου και ακούσει τα αυτιά μου στο ίντερνετ τόσα χρόνια;

ironmike90

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Το zoo είναι μεγάλη μουφα. Πολλά ψεύτικα προφίλ. Παρ' όλα αυτά εγώ μετά από άπειρο ψάξιμο το 2014 πήδηξα μια φοβερή μιλφάρα. Αλλά την έψηνα ένα δίμηνο

elker1

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2020
Like
10
Πόντοι
0
Γεμάτο με γυναικεια προφιλ που είναι στην πραγματικοτητα πουστηδες και με πολλους ψυχανώμαλους γενικα. Δεν ειναι να ασχολειται κανεις σοβαρά

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Γεμάτο με γυναικεια προφιλ που είναι στην πραγματικοτητα πουστηδες και με πολλους ψυχανώμαλους γενικα. Δεν ειναι να ασχολειται κανεις σοβαρά
Δεν θα συμφωνισω μαζι σου φιλαρακο...

ημουν 2 χρονια στο zοο...

εαν ηθελα...για διαφορους λογους...θα ειχα γαμηση!!!!

στις 2,3 βδομαδες επερνα τηλεφωνο....ειχαμε κουβεντα απο πολιτικη μεχρι το τι θα μαγειρεψει και το ποτε θα βαλει σιδερο....

πολλη κοσμο ξερω που και σχεση εκανε,και γαμησε,και απο αλλο σαιτ παντρευτηκε!!!!!!

φυσικα υπαρχουν και αυτοι που αναφερεις...πουτηδες,τραβελια βιζιτουδες..αλλα αμα κανεις μια καλη αναζητηση θα δεις ποια ειναι αυτα και ποιες οι κανονικες και να ξερεις φιλαρακο οτι υπαρχουν πολλες...παρα πολλες που ειναι εκει και γραφουν στο προφιλ τους οτι ειναι μονο για παιχνιδια(πασενζες και τετοια)αλλα αμα εχεις υπομονη τους την πεφτης και σε περιμενουν και μετα κανεις και παιχνιδι εκτος zoo!!!!!!

υπομονη θελει και πολλες ωρες να γραφεις μαλακιες που θελουν να διαβαζουν....

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.956
Πόντοι
6.925
στις 2,3 βδομαδες επερνα τηλεφωνο....ειχαμε κουβεντα απο πολιτικη μεχρι το τι θα μαγειρεψει και το ποτε θα βαλει σιδερο....

Μία φορά που ασχολήθηκα με αυτό όντως έτσι έγινε. Αλλά μιλάμε το 2007 νομίζω.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Μία φορά που ασχολήθηκα με αυτό όντως έτσι έγινε. Αλλά μιλάμε το 2007 νομίζω.
για τοτε λεω και εγω ...2007 και μετα....

παντος για πλακα θα ξαναμπω να δω τι νεο παιζει...

manch84

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
10
Πόντοι
0
καλησπερα μιστες μου,

Ασχολείται κανένας με το άθλημα του zoo ή πεθανε;

mt234

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Χρονια είχα να το ακούσω
Το προφίλ εκεί το έχω για κειμήλιο, είναι 20 ετών!
Για την ιστορία, έχω πηδήξει από Zoo, πλέον μόνο για παιχνίδια και νομίζω ότι το Zoopoly το έχουν κόψει και αυτό ☹️

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
202
Πόντοι
21
Υπάρχει αυτό ακόμα?
Είχα προφιλ εκεί....

Stories

Νέο!