Νέα

Zoo σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gymnasths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δηλαδη η παντρεμενη γυναικα της καθημερινοτητας που ψαχνεται στο ιντερνετ για να πηδηχτει (και μη μου πειτε οτι απλα μπαινει να σερφαρει και καμια φορα σπαει ο διαολος το ποδαρι του και τη γαμαει καποιος απο μας) δεν ειναι πουτανα.... μπορει και να ειναι ετσι.. αν ομως μαθαινες οτι το κανει αυτο η γκομενα σου, τι θα ελεγες....? ο-ε-ο ? ''βρε την πουτανα..!!!!''
και απο προσωπικης εμπειριας, θα ελεγα οτι οσο περισοτερο κοπο θελει μια γκομενα για να δει ταβανι τοσο πιο ''προβληματικη'' θα ειναι.... (σε διαφορους τομεις)

Φιλε, η εκφραση ''για να δει ταβανι'', ηταν ολα τα λεφτα, χαχαχα

Επι του θεματος, επαναλαμβανω, συμφωνοντας με τον Λιώμα οτι αν διαφοροποιηθεις και αφιερωσεις χρονο, γαμας ΠΑΝΤΟΥ. Το θεμα της ποιοτητας ειναι optional...ο καθεις βαζει τον πύχη οπου επιθυμει. οσο πιο ψηλα τοσο πο λιγες.

dimis69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
και μενα μου αρεσε η εκφραση "για να δει το ταβανι"
συνφωνουμε ολοι  οτι θελει κοπο  και τροπο για να γαμησεις?
αλλιως γαμας της πουτανες η την γυναικα σου!!

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες, δεν υπάρχει site που γαμας η που δεν γαμας. Το Zoo "θεωρητικα" πάντα, έχει πολλές πιθανότητες απο στατιστικής άποψης λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας. Όπως ήταν κάποτε το DC και άλλα που έχουν εμφανιστεί. Μόδα είναι. Απλά. Προσωπικά είμαι πολύ καιρό εγγεγραμμένος εκεί με διάφορα nicks κατα καιρούς αλλά μέχρι στιγμής τζιφος.

Βέβαια δεν είμαι και πολύ συχνός στις επισκέψεις μου αλλά χωρίς να θέλω να φανω κακος αυτό το τρεις γκόμενες σε ένα μήνα μου φαίνετε λίγο "πολύ καλό για να είναι αληθινό".

Ίσως βέβαια ο συναγωνιστής να είναι άπαιχτος.

Μέχρι στιγμής εγω  έχω πάρει μια γκόμενα κι ένα ζευγαρι από το singles.gr και μια γκόμενα από το Adult Friend Finder. Πριν καιρό όμως. Σήμερα το singles είναι το βασίλειο των ψευτων που ζητούν καρτες και μοναδες κτλ.

Αλλά για να μην φλυαρω πιστευω οτι σε όλα αυτά τα sites το παν ειναι θεμα τυχης timing κτλ.

jo_dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
sto zoo.gr υπάρχει μια με nickname melina_pap  που τα κάνει όλα ...χοντρή και σκατόφατσα αλλά μεγάλη πηδιόλα

astro72

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
0
και μενα μου αρεσε η εκφραση "για να δει το ταβανι"
συνφωνουμε ολοι  οτι θελει κοπο  και τροπο για να γαμησεις?
αλλιως γαμας της πουτανες η την γυναικα σου!!

Παρακαλετό μουνί, ξυνό γαμήσι...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Μαγκες εχω μια φιλη που μπαινει στο zoo.gr απλα για να παιξει!
Και μου λεει οτι σπαει πολυ πλακα κ αυτη και κατι φιλες της που καποιοι προσπαθουν να της μιλησουν μπας κ γαμησουν!
Η απαντηση ηταν οταν την ρωτησα αν θα εκανες κατι με καποιν απο το σαιτ ηταν καλυτερα να παω να βρω κανεναν εξω παρα απο το site :jerking:
Αρα πουτσες μπλε............................

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Στο zoo κυκλοφορεί το μεγαλύτερο ποσοστό των παλιών χρηστών του DatingClub. Αυτή ήταν η βασική μαγιά εξάλλου, όταν ξεκίνησε.

Στην ραγδαία αύξηση των χρηστών συνέβαλλαν και τα παιχνίδια του, τα οποία, ομολογουμένως είναι πολύ καλά.

Με τον καιρό, μπήκαν στο site και διάφοροι άλλοι χρήστες, κυρίως πιτσιρικάδες.

Σε ότι αφορά fake προφίλ, πρέπει όντως να υπάρχουν και να είναι μάλιστα πολλά. Είναι κυρίως τα αναρίθμητα προφίλ με τις Mrs Perfect 22 χρονών, 1,72μ.-52κ., ξανθές, με γαλανά ή πράσινα μάτια, μόρφωση κ.λ.π. Συνεπώς, αγαπητοί φίλοι, αν στέλνετε μηνύματα στα προφίλ, ή μέσω chat (αρκεί αυτά να μην είναι τα "να σου γλύψω το μουνάκι μωρό μου;" που στέλνουν κάποιοι απαράδεκτοι αγαμήδηδες) και δε λαμβάνετε ποτέ απάντηση, μην στενοχωριέστε. Μάλλον σε bot-άκι έχετε ξοδέψει τα μηνύματά σας.

Κατά τ' άλλα, δεδομένου ότι πολλά από τα μέλη του zoo,έίναι παλιά μέλη του DatingClub, πρέπει να παίζουν πολλές και καλές παντρεμένες και χωρισμένες και σε αυτό το site.

Υ.Γ.: Και οι μάγκες του zoo λίγο-λίγο ανεβάζουν και επεκτείνουν τις χρεώσεις, σε τέτοιο βαθμό, ώστε σύντομα δε θα μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα χωρίς να τα σκάσεις. Τελικά, το πιο πιθανό είναι ότι θα πάνε άπατοι, σαντους ανθρώπους του DatingClub.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ρε jo_dalton, δεν έχω δεί ποτέ μου αυτή τη Melina_Pap, αλλά με βάση τα όσα έχω κατά καιρούς ακούσει γι' αυτήν ,καλύτερα είναι να πάς να βάλεις τον πούτσο σου στις φέτες του καλοριφέρ, με το θερμοστάτη γυρισμένο στους 50 βαθμούς Κελσίου.

Επισκέπτης
καλημερα απο ηρακλειο Κρητης...

.θελει κοπο για να γαμησεις!!!!!!!!!

Φίλε τυχαίνει να έχω κι εγώ καταγωγή από Κρήτη και ό,τι σου λέω μην το παρεξηγήσεις. Η νοοτροπία αυτή η δική σου, η οποία είναι αυτή που επικρατεί στην Κρήτη και σε μεγάλο ποσοστό και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι που χαλάει την πιάτσα και γαμάει τη χώρα. Αυτή η αποδοχή από μέρους των ανδρών ότι πρέπει να τρέξουν, να πληρώσουν, να κερνάνε μονίμως, να κάνουν κοπλιμέντα, να κάνουν τους ταξιτζήδες κτλ αυτό είναι που κάνει το πράγμα δύσκολο στη χώρα μας. Όσοι έχουν ζήσει έξω με καταλαβαίνουν απόλυτα.Θα μου πείς ότι ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει κτλ. Σαφώς έτσι είναι αλλά εφόσον ζούμε σε μια κοινωνία ό,τι κάνει ο καθένας μας επηρεάζει και το σύνολο. Αυτή τη νοοτροπία δεν την έχει ο Γερμανός, ο Σουηδός και ο Εγγλέζος (κι εδώ ας μην αρχίσουν οι εξυπνάδες περί πουστιάς των Εγγλέζων κτλ για να μη γίνουμε γραφικοί) και γι'αυτό γαμάνε πολύ πιο εύκολα, πολύ περισσότερο και πολύ καλύτερα και ακομπλεξάριστα μουνιά στην τελική.

Σκέφου το εξής απλό. Μια παρέα από 2-3 Ελληνίδες που θα κατέβουν σε νησί καλοκαίρι μόνες, άπαξ και είναι ψιλοεμφανίσιμες μπορούν να μην πληρώνουν μία σε παραλιακά μπαρ, μπαράκια, κέντρα κτλ. Παντού θα βρίσκουν "μάγκες" Έλληνες που θα τους κερνάνε τα πάντα έτσι ώστε να μην πληρώνουν μία αυτές.

Επισκέπτης
Στο zoo κυκλοφορεί το μεγαλύτερο ποσοστό των παλιών χρηστών του DatingClub. Αυτή ήταν η βασική μαγιά εξάλλου, όταν ξεκίνησε.

Στην ραγδαία αύξηση των χρηστών συνέβαλλαν και τα παιχνίδια του, τα οποία, ομολογουμένως είναι πολύ καλά.

Με τον καιρό, μπήκαν στο site και διάφοροι άλλοι χρήστες, κυρίως πιτσιρικάδες.

Σε ότι αφορά fake προφίλ, πρέπει όντως να υπάρχουν και να είναι μάλιστα πολλά. Είναι κυρίως τα αναρίθμητα προφίλ με τις Mrs Perfect 22 χρονών, 1,72μ.-52κ., ξανθές, με γαλανά ή πράσινα μάτια, μόρφωση κ.λ.π. Συνεπώς, αγαπητοί φίλοι, αν στέλνετε μηνύματα στα προφίλ, ή μέσω chat (αρκεί αυτά να μην είναι τα "να σου γλύψω το μουνάκι μωρό μου;" που στέλνουν κάποιοι απαράδεκτοι αγαμήδηδες) και δε λαμβάνετε ποτέ απάντηση, μην στενοχωριέστε. Μάλλον σε bot-άκι έχετε ξοδέψει τα μηνύματά σας.

Κατά τ' άλλα, δεδομένου ότι πολλά από τα μέλη του zoo,έίναι παλιά μέλη του DatingClub, πρέπει να παίζουν πολλές και καλές παντρεμένες και χωρισμένες και σε αυτό το site.

Υ.Γ.: Και οι μάγκες του zoo λίγο-λίγο ανεβάζουν και επεκτείνουν τις χρεώσεις, σε τέτοιο βαθμό, ώστε σύντομα δε θα μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα χωρίς να τα σκάσεις. Τελικά, το πιο πιθανό είναι ότι θα πάνε άπατοι, σαντους ανθρώπους του DatingClub.

Ακριβως. Το DC ηταν το πανεπιστημιο. Εμπαινα απο το 2001. Τα πρωτα χρονια ειχε εξαιρετικο επιπεδο. θελετε το πιστευετε θελετε οχι με 2 περιπου ωρες ενασχολησης (και ακομα μια τηλεφωνικη) οι 15-20 γκομενες το χρονο (και αυτες φιλτραρισμενες) ηταν ο μεσος ορος που γαμουσαν οι ψαγμενοι. Ηταν δε φοβερο οτι εβρισκες γκομενες απο ολους τους χωρους, τα επαγγελματα και marital status. Ηταν κατι νεο σας κονσεπτ και ειχε ρευμα. Μονο οσοι το ζησαν, μπορουν να το καταλαβουν. Χρονιες 2001-3. Μετα εκφυλιστηκε.

Το ζοο ειναι μια μικρογραφια του, αλλα τραβαει. Επιπεδο σαφως χαμηλώτερο. Γαμας ομως. Εγω επιασα κουβεντα στη ποκα, πχ.

Επισκέπτης
Το DC ηταν το πανεπιστημιο. Εμπαινα απο το 2001. Τα πρωτα χρονια ειχε εξαιρετικο επιπεδο. θελετε το πιστευετε θελετε οχι με 2 περιπου ωρες ενασχολησης (και ακομα μια τηλεφωνικη) οι 15-20 γκομενες το χρονο (και αυτες φιλτραρισμενες) ηταν ο μεσος ορος που γαμουσαν οι ψαγμενοι.

Η δική μου άποψη διαφέρει πολύ.Μιλάω γιατο 2001 επίσης.Με όσες είχα έρθει σε επικοινωνία ήταν σκουπίδια. Μία με είχε πάρει τηλέφωνο στο κινητό και μου μιλούσε επί 25 λεπτά  κανονίζοντάς μου ραντεβού, χωρίς να μου δώσει δικό της νούμερο. Δεν ήρθε. Είχα συναντήσει 2-3 οι οποίες ήταν μέτριες σε εμφάνιση, αλλά νόμιζαν ότι ήταν συνδιασμός μοντέλου σε εμφάνιση και κόρης του Μπερλουσκόνι σε χρήμα, οπότε μου είχαν προτείνει να τους κάνω τραπέζι σε κλαμπ της παραλιακής κτλ. Τις έστειλα στο διάολο μαζί με το προφίλ στο dating-club.

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Παιδιά μην παραμυθιάζεστε. Όλα τα sites έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να γαμήσεις, τις ίδιες για να μην γαμήσεις!!! Ακούω κάποιους που λένε "καλά σε αυτό το forum-site γαμάς άνετα" ή "μακρυά από αυτό το site, δεν σου μιλάει καμία!". Βλακείες. Παντού το ίδιο είναι. Είτε είναι σεξουαλικού περιεχομένου, είτε όχι.

Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι οι ίδιες είτε είσαι στο adultfindder.com, είτε στο parea.gr, είστε στο zoo.gr, είτε στο tsonta.gr.

Συμφωνώ απόλυτα.
Μην ξεχνάτε ότι όπως εδώ υπάρχουν και συμβιώνουν άτομα κάθε επιπέδου μορφωτικού ή οικονομικού, με διαφορετικά γούστα, χόμπυ, σεξουαλικές προτιμήσεις, τρόπο ζωης και δεν συμμαζεύεται, ετσι και το zoo.
Εδω τουλάχιστον υπάρχει και ο κοινός παράγοντας που λέγεται SEX.
Εκεί γίνεται της πουτάνας.
Δεν είναι απλώς ένα dating club. Μπαίνεις να παίξεις (το συνηθέστερο) αλλά έχει forum, chat κλπ Σίγουρα υπάρχουν γκόμενες που ψάχνονται (όπως παντού). Και σίγουρα κάποιοι μπορούν να τις ξετρυπώσουν πιο εύκολα από άλλους (όπως παντού). ʼλλες μπορεί να τσιμπήσουν με άμμεσο τρόπο (λίγες όμως) το καλύτερο είναι, όπως είπε και κάποιος συνάδελφος, με κάποιο τακτ. Είμαι 1.5 χρόνο μέσα και η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψαχτεί, για δικούς μου λόγους (μπηκα για τα παιχνίδια).
Γνώμη μου? Φτιάξε ένα νορμάλ προφίλ και άρχισε να κυκλοφορείς (σε chat, games κλπ) και θα αρχίσεις να κάνεις γνωριμίες. Στο χέρι του καθενός είναι το πως θα το παίξει και τι τρόπο έχει με τις γκόμενες. Το σίγουρο είναι πως θέλει υπομονή καθως δεν είναι ένα αμιγώς site γνωριμιών.
Όσο για τα φραγκα δεν χρειάζεται τίποτα για όλα τα παραπάνω. Σου ζητάνε coins για extra αναζητήσεις και υπηρεσίες τα οποία μπορείς να παρακάμψεις αν το ψάξεις λίγο.
Π.χ. μπορείς να δεις κάποια προφίλ και όταν δεν σε αφήνει να προχωρήσεις άλλο, αλλάζεις τα δεδομένα της αναζήτησης.
Ή βλέπεις όσα προφιλ θέλεις από τα chat/συζητήσεις κλπ

ΥΓ Υπάρχει κι εκεί ένας liomas, ξέρεις τίποτα συνάδελφε για το έγκλημα? :cheesy:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
462
Πόντοι
36
Φίλοι,

Σε πολύ μεγάλο βαθμό, οι γυναίκες παίζουν για το παίξιμο. Το ηλίθιο φλερτάκι, που θα τις αναβάσει ψυχολογικά. Και δικαίωμά τους βέβαια.

Αυτό γίνεται και στις παρέες και στη δουλειά και παντού. Γιατί όχι και στο δίκτυο?

Και αυτό ακριβώς προσωπικά με κουράζει και με κάνει να βαριέμαι το chat.

Λογικά στο chat θα ψάξει να γαμηθεί αυτή που δεν έχει άλλες ευκαιρίες. Πχ δεν έχει άλλο κύκλο η/και έχει αποφασίσει στον κοινωνικό  και εργασιακό της περίγυρο να μη δώσει την παραμικρή αφορμή.

Φιλαράκι που διέθεσε χρόνο και δεν το παίζει (ούτε είναι) γαμιάς και γκόμενος, έχει βγει με 5-6. Η μία (καλή και παντρεμένη) είχε και συνέχεια. Οι άλλες ήταν για κλωτσιές.

Ευκαιρίες παντού υπάρχουν, όποιος έχει χρόνο και όρεξη , καλύ τύχη.

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια σημερα που δεν ειχα πολυ δουλεια στο γραφειο μου
γνωρισα μια ΛΙΑΝΑ ,26 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΟ.GR

Κανονισα να την γαμησω αυριο βραδυ σπιτι τις
ξερεις κανενας συμπολεμιστης κατι για αυτην?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Καλά τώρα κάτι μας είπες ρε φίλε.Που σου είπε ότι είναι το σπίτι της?Απαυτού και ψεύτη στον γνωστό παράδρομο?Η σου έδωσε κανά νούμερο του στυλ 6912345678?Τις ξέρω αυτές τις μαλακίες.Συνήθως αυτές που κανονίζουν για γαμήσια στο ξεκάρφωτο έχουν και καμιά κολλητή τους δίπλα και σπάνε πλάκα μαζί σου.Τώρα τι να σου πω.Μπορεί και να σταθείς τυχερός.Αλλά γενικά αν περιμένουμε να γαμήσουμε απο chat ζήτω που καήκαμε...

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες μήπως θυμάτε κανένας για μια που έμπενε στο chat irc και έλεγε να πας σπίτι της στο Σταθμό Λαρίσης να της τον ρίξεις μαζί με τον άντρα της?

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Λοιπόν το μικρόβιο απλώνεται παντου. :dancing:
Χαζευα σήμερα στο φορουμ του zoo και διάβαζα πρόβλημα από γκομενάκι του στυλ :
"Έχουμε πρόβλημα με το αγόρι μου, έλλειψη χώρου, έλλειψη χρόνου και το βασικότερο , το σεξ χάνει το ενδιαφέρον του." :jerking:

Διαβάζω σιγά σιγά απαντήσεις και πέφτω σε απίστευτη απάντηση - ατάκα ΣΙΓΟΥΡΑ από συνάδελφο :

"Δώστου κωλαράκι !"    Χαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχα :2funny:

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
Γεια σας παληκαρια...
Εγω προσωπικα απο το Ζοο εχω γαμησει 3 γκομενες,και οποιος φιλτατος εχει αντιρηση τον γραφω στ'αρχιδια μου,εγω μονο στο παληκαρι θελω να απαντησω που υπεβαλλε την ερωτησουλα του....
Οσο για αυτους που λενε οτι οι γκομενες δν απαντανε,εμενα που εχω βαλει κ φωτο μου απαντανε οι 4 στις 10...

ΥΓ>παρακαλω να λειπουν πικροχολα σχολια,δν κανω μοστρα....

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ξεκίνησα πείραμα και κάθε μέρα βγάζω κι από μία ευκολα με τις οποίες κρατάω επαφή.Δεν είμαι από Αθήνα και δεν ξέρω μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει το θέμα.Πάντως ένα είναι το σίγουρο.Ότι η μαλακία πάει σύννεφο στην κατηγορία αυτή των γυναικών.Το τι μαλακία έχω ακούσει και διαβάσει είναι άλλο πράγμα.Θέλει τον τρόπο του πάντως.Απ'εξω απ'έξω.Α!έχω λιώσει στο τάβλι και στις σταυρολεξίες.Καλύτερη ώρα το μεσημέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom