Νέα

Λυδία Βασιλείου έκφυλο μιλφ που γαμιέται με φίλους του γιου της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.355
Πόντοι
201
πρεπει να εισαι μεγαλος γκαζμας παντως αν τα πιστευεις ολα αυτα που βαζουνε ολα τα OF προφιλ.

Σε λιγο θα μας πεις οτι ο πιτσαδορος οντως γαμαει λεσβιες που ενω περιμένουν την πιτσα αρχιζουν τα ψαλιδια
Τι? 'Οχι?

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
248
Πόντοι
20
Όσοι πιστεύετε ότι αυτή μπορεί να είναι καθηγήτρια με γιο 20 χρονών, κόψτε λιγάκι τη διαδικτυακή τσόντα! Αν το προφίλ ήταν αληθινό, δε θα είχαν λόγο ύπαρξης οι τσόντες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.407
Πόντοι
6.056
Έχει άπειρα τέτοια προφίλ .
Άλλες λένε ότι ειναι 19χρονες και έχουν γαμηθεί με όλους τους πατεράδες συμφοιτητριών τους ...
άλλες ότι είναι 45αρες μουνάρες που βγαίνουν νύχτα με ντύσιμο πορνοστάρ ... και δεν τους την πέφτουν ....

Άλλες ότι είναι 50ρες και κάνουν όλη μέρα παρτούζες ....

Γενικά όλα τα τσοντοσενάρια.

Όλα αυτά ... στη χώρα του ... ικαριώτικου ... και του ντάρι ντάρι ...
και του καπετανάκη ... και του πότε βούδα πότε κούδα ....

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
854
Πόντοι
81
Καραψεύτικο είναι όσες βάζουν βίντεο με τέτοια σλόγκαν
1741367670533.png

Είναι fake απο δω μέχρι την Αργεντινή, ή τη Κολομβία, ή οπουδήποτε αλλού διαλέγετε.

Αυτό που δε ξέρω είναι ποιος πραγματικά χειρίζεται τα προφίλ τους.
Ξέρω ότι υπάρχουν εταιρείες με υπαλλήλους τύπου call center που τους βάζουν και τσατάρουν εκ μέρους των υποτιθέμενων creator και βγάζουν χοντρά λεφτά προφανώς.

Υποψιάζομαι πως είναι διεθνή κυκλώματα. Πληρώνουν τσόλια σε χώρες με φθηνά εργατικά για τις φωτό και βίντεο και μετά πουλάνε το περιεχόμενο με δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι τις πλασάρουν στη χώρα τους με τοπικό μάρκετινγκ και μάλλον χειρίζονται και τα social/only fans της τοπικής περσόνας, κρατώντας φαντάζομαι κάποια ποσοστά από το Only Fans. Έχω δει και περιπτώσεις από εμφανώς ξένες που προσπαθούν να μιλήσουν κάπως ελληνικά ή να κινήσουν τα χείλη στα λόγια του σαβουροτραπ τραγουδιού, οπότε είναι και αυτές στο κόλπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom