Νέα

Zoo σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gymnasths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εμένα πάντως το zoo μου έχει προσφέρει πολλά. Πέρα από τις αμέτρητες γκόμενες που έχω πηδήξει (οι οποίες δεν μου ζητάνε και τίποτα μετά, γιατί δουλεύουν όλες σε μεγάλα πρακτορεία μόδας και φεύγουν συνέχεια για φωτογραφίσεις, για όσους έβλεπαν fashion tv χθες η ξανθιά βυζαρού με τον απίστευτο κώλο στις 8 είναι η kavlitsa_ton_pairnw_kaimouaresei3452345) με τόσο τάβλι αισθάνομαι ότι δεν έφυγα ποτέ από την Ελλάδα και την ΑΣΟΕΕ!!  :grin:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Βέβαια εδώ να σημειώσουμε πως το zoo είναι αρκετά πιο αξιοπρεπές από το adult friend finder που τυχαίνει να διαφημίζεται και εδώ στο site... εκεί μιλάμε για κλίκ και πενηνταδόλλαρο στην πιστωτική!!! Και αν δεν προσέξεις θεωρείται αυτονόητο πως στο τέλος της μηνιαίας συνδρομής θα στα ξαναπάρει χώρις να σε ρωτήσει εφόσον δεν έχεις ψάξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού!!! ΑΠΑΤΗΗΗΗΗ!

Επισκέπτης
Βέβαια εδώ να σημειώσουμε πως το zoo είναι αρκετά πιο αξιοπρεπές από το adult friend finder που τυχαίνει να διαφημίζεται και εδώ στο site... εκεί μιλάμε για κλίκ και πενηνταδόλλαρο στην πιστωτική!!! Και αν δεν προσέξεις θεωρείται αυτονόητο πως στο τέλος της μηνιαίας συνδρομής θα στα ξαναπάρει χώρις να σε ρωτήσει εφόσον δεν έχεις ψάξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού!!! ΑΠΑΤΗΗΗΗΗ!

Σωστο. Ελέγχεις πλήρως τις χρεώσεις (αν τις θες, σαφως)

poulios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες στο ζοο εχθες ειδα το προφιλ <ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ>,το οποιο ειχε φωτογραφια απο γνωστη πρωταγωνιστρια σε τσοντες.

poulios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ολες για το γαμο πανε,θα σας αναφερω περιληπτικα ενα συμβαν.Επαιζα με μια,κυριως ομως μεσω τηλεφωνου λογω αποστασης,με τα πολλα οταν βρεθηκαμε στο αμαξι,εκει ποθυ ημουν ετοιμος να τον βαλω,δε μαφηνε να μπω αν δεν της ελεγα οτι τα εχουμε κ οτι θα μαστε μαζι!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρε παιδια εγω μπαινω κ δε μου μιλαει καμια,ν'αρχισο να ταζω γαμους απο την αρχη?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Σκάσε μύτη με κολλητό ντυμένο παπά για νάσαι σίγουρος....

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σήμερα δηλαδή γαμάς με γάμο.

Του χρόνου μπορεί να μη γαμάς ούτε με γάμο.

nobody

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στο zoo εμπαινα για κανενα 3μηνο. Απολογισμος, 2 ραντεβου που εψαχνα απο που να φυγω και μια που μετα απο καμια εβδομαδα κουβεντα απο παντρεμενη μου βγηκε πουστρακι.Συν τα απειρα nick που δεν απαντανε (εννοειτε δεν εστελνα μυνηματα αλλα εμπαινα η σε παιχνιδια που ηταν ευκολη η γνωριμια η στο chat που οι μισες δεν υπαρχουν και οι υπολοιπες παιρνουν 100 prive το 5λεπτο οποτε και δεν απαντανε).

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
ασε που αν δεν πληρωσεις δεν μπορεις να δεις πανω απο 4 σελιδες προφιλ .

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
....με τα πολλα οταν βρεθηκαμε στο αμαξι, εκει που ημουν ετοιμος να τον βαλω, δε μαφηνε να μπω αν δεν της ελεγα οτι τα εχουμε κ οτι θα μαστε μαζι!

[size=14pt]Ε και?

Δε τόπες?
[/size]

S12345678910

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και εγω πιστευω οτι κατι παιζει. Προσφατα, γιατι πριν κανα 6μηνο δεν ηταν ετσι.

αν πας αναζητηση για, πχ, παντρεμενες, βγαζει δεκαδες προφιλ εκ των οποιων απαντησεις δεν παιρνεις...(ενω εχεις πληρωσει 3 κοινς για καθε νεο μηνυμα, μετα το τριτο).

σιγουρα ενα 50-60% των προφιλ ειναι φεικ (μη πω και παραπανω). τα μονα που σιγουρα ειναι αληθινα ειναι αυτα του στυλ 1,62 ψος 85 κιλα, τα οποία και δεν ενδιαφερουν.

Ειμαι σε sites αναζητησης γνωριμιων περιπου 3 χρονια.
Θα ηθελα και εγω να συμφωνησω με την αποψη οσων λενε πως το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων εκει ειναι fake για να μας τρωνε τα λεφτα . Να ξερετε πως nicks του στυλ sexy ταδε k.o.k που σου τραβανε την προσοχη , μαλλον αποσκοπουν στο να σου τραβηξουν και τα λεφτα .
Υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο γυναικων που σου απαντουν παρολαυτα. Εμενα αυτο που με βοηθησε ηταν 2-3 βιντεακια που ειχα τραβηξει οταν ημουν μεταπτυχιακος στο Southampton. Απλα μου εξασφαλισαν αρχικα καποια ραντεβου με κοπελες που φοβοντουσαν μηπως απεναντι τους ειχαν κανενα ανωμαλο πειναλεο . Απλα για να υποστηριξω την αποψη πως μπηκα στο site οχι επειδη με φτυνουν οι γυναικες , αλλα επειδη θελω να δοκιμασω και αυτο το ειδος γνωριμιας. Καποιες απο τις κοπελες αυτες νομιζω ενιωσαν καλα να ξερουν πως δε θα ηταν οι πρωτες που θα εβγαιναν με αυτον που ειχαν απεναντι τους, που δεν ειχαν ιδεα και ποιος ηταν, και οτι και καποιες αλλες ειχαν προχωρησει μαζι του. 
Οσο για τα ραντεβου τελικα, φοβερη γκομενα δεν ειδα εγω. Υπηρχαν ομως καποιες που τουλαχιστον δεν ηταν και μπαζα με τις οποιες και τελικα κρατησα επαφη, και προχωρησα πιο πολυ.
Τελος, υπαρχουν και αυτες οι που ψαχνουν ενα σοβαρο δεσμο. Απο αυτες μετα τις φωτογραφιες πηρα απλα την απαντηση πως δεν ενδιαφερονταν να δουν κανενα βιντεο και να μην τις ξαναενοχλησω.
Αυτα . Παντως προσοχη στα nicknames που εξιταρουν, δεν παιρνετε απαντησεις απο αυτα.

victoras0

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Like
19
Πόντοι
0
παιδια στο zoo ειδα αλλα μου ξεφυγε μια kinezoula80.
ξερεις κανεις κατι σχετικα διοτι τρελενομαι για κινεζες κυριως ομως γιαπωνεζεσ?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
παιδια στο zoo ειδα αλλα μου ξεφυγε μια kinezoula80.
ξερεις κανεις κατι σχετικα διοτι τρελενομαι για κινεζες κυριως ομως γιαπωνεζεσ?

Έχω ακούσει να κυκλοφορεί η φήμη ότι το bot που κουμαντάρει τα fake nicknames είναι τεχνολογικό προϊόν Ιαπωνίας.΄Μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι.

Επισκέπτης
Για να τελειώνω (εγω) με το θεμα αυτο του ΖΟΟ.

Υπάρχει ΕΝΑΣ, έστω ΕΝΑΣ μονο συναδελφος που:

1. Δεν ειναι τερας εμφανησιακα, 2. Χειριζεται το λογο ικανοποιητικά (optional), 3. Πλενεται επαρκως, 4. Ειναι αρτιμελής, 5. Δεν ειναι παντελώς άπορος, 5. Αφιερώνει απο 1-2 ωρες καθημερινα στο σάιτ για τουλάχιστον 6 μηνες, 6. του σηκώνεται

που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ απο το ΖΟΟ ΜΙΑ (1) ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ (3) εστω γκομενες στα ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥ ??????? (το τονιζω το στα κυβικα του γιατι εχει σημασια..εχω δει κουασιμοδους να γαμανε 5 φορες καλυτερες και να παραπονιούνται..)

Αν υπάρχει, το τελευταιο που του φταιει ειναι το σαιτ.....(το οποιοδηποτε σάιτ..)

Επισκέπτης
Για να τελειώνω (εγω) με το θεμα αυτο του ΖΟΟ.

Υπάρχει ΕΝΑΣ, έστω ΕΝΑΣ μονο συναδελφος που:

1. Δεν ειναι τερας εμφανησιακα, 2. Χειριζεται το λογο ικανοποιητικά (optional), 3. Πλενεται επαρκως, 4. Ειναι αρτιμελής, 5. Δεν ειναι παντελώς άπορος, 5. Αφιερώνει απο 1-2 ωρες καθημερινα στο σάιτ για τουλάχιστον 6 μηνες, 6. του σηκώνεται

που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ απο το ΖΟΟ ΜΙΑ (1) ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ (3) εστω γκομενες στα ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥ ??????? (το τονιζω το στα κυβικα του γιατι εχει σημασια..εχω δει κουασιμοδους να γαμανε 5 φορες καλυτερες και να παραπονιούνται..)

Αν υπάρχει, το τελευταιο που του φταιει ειναι το σαιτ.....(το οποιοδηποτε σάιτ..)

Αν αφιερώνει κάποιος αυτό το χρονικό διάστημα για καμάκι στο δρόμο ή για να περιφέρεται με το αμάξι/μηχανή και να την πέφτει σε όποιο γκομενάκι γουστάρει θα γαμήσει 10πλασιες πληρώνοντας μόνο τη βενζίνη που καίει το όχημα και κανένα νταβά.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.276
Πόντοι
12.056
Εγω αγαπητε μου...1 1/2 χρονο στο zoo τιποτα...μονο με μια βγηκα τωρα τελευταια..Σε αντιθεση με το adult.gr που ειμαι 2 χρονια εκει και εχω γνωρισει απο κοντα γυρω στα 10 τεμ που αξιζαν να κρεββατοθουν  ;) Φυσικα δεν μιλω για τα μπαζα που εφαγαν κοκκινη καρτα.Στο zoo μεγαλη γκαντεμια,δεν ξερω γιατι.Και πιστευω οτι οντως υπαρχουν μουφα προφιλ εκει μεσα.

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Εγω αγαπητε μου...1 1/2 χρονο στο zoo τιποτα...μονο με μια βγηκα τωρα τελευταια..Σε αντιθεση με το adult.gr που ειμαι 2 χρονια εκει και εχω γνωρισει απο κοντα γυρω στα 10 τεμ που αξιζαν να κρεββατοθουν  ;) Φυσικα δεν μιλω για τα μπαζα που εφαγαν κοκκινη καρτα.Στο zoo μεγαλη γκαντεμια,δεν ξερω γιατι.Και πιστευω οτι οντως υπαρχουν μουφα προφιλ εκει μεσα.
σε ολα αυτα τα site υπαρχουν προφιλ "του συστηματος" απλα υπαρχουν και πραγματικα αλλα και απο διαφορα νουμερα που το παιζουν κοπελες για διαφορου λογους

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Μπράβο ρε κουράδα!

Stories