You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Πόσες φορές θα ανοίξεις το ίδιο θέμα ρε τυπε 

balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ζητουνται κοπελες εως 30ετων για στουντιο μασαζ στο Μοναχο
μισθος 3000
ελληνιδες η αλλοδαπες
μισθος 3000
ελληνιδες η αλλοδαπες
Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Του έχω έτοιμο τον Λίλα αν θέλει να τον στείλωΜεχρι να βρει προσωπικο....

ethnik21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7
- Πόντοι
- 601
[quote author=Don Frantcesco link=topic=231986.msg6604978#msg6604978 date=1447097578]
[/quote]
Άντε και γω το άνοιξα σε δυο θερντ......ΕΣΥ ποσό γίδι μπορεί να είσαι που μπήκες το διάβασες και στα δυο , δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και απαντάς κιολας
. Α ρε Θεέ .......!!!!

[/quote]
Άντε και γω το άνοιξα σε δυο θερντ......ΕΣΥ ποσό γίδι μπορεί να είσαι που μπήκες το διάβασες και στα δυο , δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και απαντάς κιολας

- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.854
- Πόντοι
- 17.085
Το topic συγχωνεύηκε - μην ξανανοίξεις ίδιο.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πια χαλκιδα ρε τυπε τα μονο που εχει ειναι κατι κατεδαφιστεα
Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
εχω αλλεργια σε μαλακίες που γράφονται ιδιος από βλαχοχαλκιδέουςΆντε και γωο άνοιξα σε δυο θερντ......ΕΣΥ ποσό γίδι μπορεί να είσαι που μπήκες το διάβασες και στα δυο , δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και απαντάς κιολας. Α ρε Θεέ .......!!!!
Μια που είπες για γίδια θεωρώ ότι είσαι πολύ ευφυής άτομο και ψάχνεις για γυναίκες σε καθαρά αντροκρατούμενο σάιτ

ethnik21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7
- Πόντοι
- 601
Δεν θελω να ασχοληθω με τον καθε περεργο εδω μεσα που λογικα για να εχει και αλεργιες με ανθρωπους απο διαφορετικη πολη απο τη δικη του προφανως και εχει προβλημα.
Την αγγελια την εβαλα οχι για να κανω διαφιμιση στο μαγαζι , αλλα γιατι πραγματικα ψαχνω κοπελες να εργαστουν σε ενα απο τα πολυ προσεγμενα και καθαρα απο ποτα μπαρ της Χαλκιδας με σταθερο και αρκετο κοσμο. οποιος εχει καποια γνωστη που την ενδιαφερει, ή οποια ειναι διαθεσιμη ας μου στειλει pm. Ευχαριστω!!!
Την αγγελια την εβαλα οχι για να κανω διαφιμιση στο μαγαζι , αλλα γιατι πραγματικα ψαχνω κοπελες να εργαστουν σε ενα απο τα πολυ προσεγμενα και καθαρα απο ποτα μπαρ της Χαλκιδας με σταθερο και αρκετο κοσμο. οποιος εχει καποια γνωστη που την ενδιαφερει, ή οποια ειναι διαθεσιμη ας μου στειλει pm. Ευχαριστω!!!
[quote author=Don Frantcesco link=topic=231950.msg6605297#msg6605297 date=1447106323]
εχω αλλεργια σε μαλακίες που γράφονται ιδιος από βλαχοχαλκιδέους
Μια που είπες για γίδια θεωρώ ότι είσαι πολύ ευφυής άτομο και ψάχνεις για γυναίκες σε καθαρά αντροκρατούμενο σάιτ
[/quote]
Νά ξέρες πόσες γυναίκες κυκλοφορούν εδω μεσα, δεν θα το πίστυες που το αναφέρεις ως ανδροκρατούμενο site.
Και φυσικα δεν υπολογίζω και τους πισωγλέντιδες που ειναι και αυτοί ένα σοβαρό ποσοστό εδω μεσα...!!
Όσον αφορά το πρώτο σκέλος για πες μας ´συ από που εισαι..;;; Παριζιάνος...;
εχω αλλεργια σε μαλακίες που γράφονται ιδιος από βλαχοχαλκιδέους

[/quote]
Νά ξέρες πόσες γυναίκες κυκλοφορούν εδω μεσα, δεν θα το πίστυες που το αναφέρεις ως ανδροκρατούμενο site.
Και φυσικα δεν υπολογίζω και τους πισωγλέντιδες που ειναι και αυτοί ένα σοβαρό ποσοστό εδω μεσα...!!
Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Δεν έχω ιδέα για τους πισωγλέντιδες ρε τυπεΝά ξέρες πόσες γυναίκες κυκλοφορούν εδω μεσα, δεν θα το πίστυες που το αναφέρεις ως ανδροκρατούμενο site.

[quote author=Don Frantcesco link=topic=231950.msg6605375#msg6605375 date=1447110918]
Δεν έχω ιδέα για τους πισωγλέντιδες ρε τυπε
μια που το λες είμαι σίγουρος ότι το κατεχεις το θέμα καλύτερα. Έχει δίκιο ο τύπος από Χαλκίδα και δεν είναι σωστό να σπαμάρουμε στο θέμα του. Άμα θες να μάθεις από που είμαι πόσο τον έχω κτλ στείλε ΠΜ
[/quote]
Χεστηκα......
και για τα δύο σκέλη της απ´αντησ´ης σου...
Δεν έχω ιδέα για τους πισωγλέντιδες ρε τυπε

[/quote]
Χεστηκα......

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K